Super! Es ceru ka vairāk būs tādi kas spēs pateikt to ka TAS NAV NORMĀLI ka tā Liene ar bērnu visu laiku velkās līdzi!!!Helga Andersson @ 10.06.2022 14:24
Komentāriņš pie laiva ?
Good girl @ 10.06.2022 14:31Super! Es ceru ka vairāk būs tādi kas spēs pateikt to ka TAS NAV NORMĀLI ka tā Liene ar bērnu visu laiku velkās līdzi!!!
Un ko tā bāreņtiesa izdarīs?! Neko tak. Meitenes jau ir sūdzējušās un nekāds ekšens no viņiem nav. Iedarbigakais kas varētu būt ir tas,ka tie cilvēki kam viņš spēlēs nākamo reizi pateiks ka jābūt vienam pašam un kā bērns līdzi nevar būt. Ja tā sāks teikt vairāki pēc kārtas, tad gribot negribot to vajadzēs darīt. Man šķiet šiem idiotiem tas ir vienīgais kad varētu dalekt!Mazaa15 @ 10.06.2022 14:42
Kivičam bij paredzēta uzstāšanās 22:00, tai bāra lapā rakstīts,pareizi?Un jau bij tur, spēlējis un dzēris, Mia gulēt gribēja, iemeta ratos ar pudeli, guli vai dari, ko gribi. ?
Tātad, jautājums cikos tas bērns gulēt tika? Uff, gribas nolamāt, to mātīti pamatīgi, bērns kā lelle-lieta, tiek mētāts. Jāieraksta un bāreņtiesai nosūtīt? Lapai bez cenzūras ?
Good girl @ 10.06.2022 14:50Un ko tā bāreņtiesa izdarīs?! Neko tak. Meitenes jau ir sūdzējušās un nekāds ekšens no viņiem nav. Iedarbigakais kas varētu būt ir tas,ka tie cilvēki kam viņš spēlēs nākamo reizi pateiks ka jābūt vienam pašam un kā bērns līdzi nevar būt. Ja tā sāks teikt vairāki pēc kārtas, tad gribot negribot to vajadzēs darīt. Man šķiet šiem idiotiem tas ir vienīgais kad varētu dalekt!
Nu es jau tā domāju ka tie cilvēki tādi paši kā Kiviči idiņi. Bet vismaz pozitīvi ka šie Cuba kaut ko pateica. Labāk jau būtu pirms koncerta teikuši bet nu tāpat vismaz kaut ko lika noprast, ka pareizi tas nav.Mazaa15 @ 10.06.2022 15:04
Arī fakts, ir sūtīts daudz un dikti. Neliekas, kad vispār viņiem interesē.
Vai viņi ņems vērā, kad lūgs neierasties, atrunāts un tāpat ieradīsies. Pieņemu, kad ir cilvēki, kuriem vienalga, kā audzina, to sīci pārītis.
Good girl @ 10.06.2022 14:50Un ko tā bāreņtiesa izdarīs?! Neko tak. Meitenes jau ir sūdzējušās un nekāds ekšens no viņiem nav. Iedarbigakais kas varētu būt ir tas,ka tie cilvēki kam viņš spēlēs nākamo reizi pateiks ka jābūt vienam pašam un kā bērns līdzi nevar būt. Ja tā sāks teikt vairāki pēc kārtas, tad gribot negribot to vajadzēs darīt. Man šķiet šiem idiotiem tas ir vienīgais kad varētu dalekt!
zumzums @ 10.06.2022 15:10
Šodien tieši bāriņtiesa atbildēja, ka saņēmuši ziņojumu par Miu bāra un nodos informāciju tālāk, atbildīgajiem. Sīkums, bet patīkami. Cerēsim, ka sekos arī reālas darbības no bt buses
Kairi @ 10.06.2022 16:23Kaut kāds pajolisks tas komentārs Cuba Cafe zem tā video. Tomēr paši aicina diženo mākslenieku...vaitad neredz,ka velk bērnu līdzi? Ar to savu komentāru paši sevi apkaunoja
Ziema @ 10.06.2022 15:49Bērns bārā??? Nopietni??? Cmoon,tur iet pieauguši cilvēki lietot alkh dzērienus un izklaidēties. Vajprāts!!!
Nju man personīgi nepatiktu, ka es aizeju uz bāru iedzert a tur tāds mazais sēž un skatās uz mani,šausmas. Mazajam tas nav jāredz.. Varbūt nākamais būs nakts klubs ?? Kautgan vai jau nebija??
Mazaa15 @ 10.06.2022 14:42
Kivičam bij paredzēta uzstāšanās 22:00, tai bāra lapā rakstīts,pareizi?Un jau bij tur, spēlējis un dzēris, Mia gulēt gribēja, iemeta ratos ar pudeli, guli vai dari, ko gribi. ?
Tātad, jautājums cikos tas bērns gulēt tika? Uff, gribas nolamāt, to mātīti pamatīgi, bērns kā lelle-lieta, tiek mētāts. Jāieraksta un bāreņtiesai nosūtīt? Lapai bez cenzūras ?