Sarma1986 @ 23.05.2022 22:16
Vēl viena naivule. Uztaisi eksperimentu, piesoli publiski nošaut, piemēram, Kariñu un kaimiñu Pēteri. Pirmajā gadījumā pie tevis piebrauks daudzi busiñi/auto, aizvedīs rokudzelžos, izkratīs māju un būs pants, otrajā gadījumā menti pasūtīs Pēteri, kad šis zvanīs. Viss. Visu nosaka nauda un sakari nevis sapuvsī wanna be tieslietu sistēma.
Madara tiesiski var izdarīt tik daudz, cik kaimiñu Pēteris.
Ārens ir jurists, ļoti turīgs un viņam pilns skapis ar Lienes skeletiem, Bet būtiskākā atšķirība, ka Lienei savas meitas bijušas, nebijušas, vienmēr kāds cits par viņām rūpējās, arī tad, kad viņas it kā dzīvoja ar savu māti.galante @ 23.05.2022 22:08Ja Arens spēja aizsargāt savas meitas, arī Madarai tas būtu jādara. Abi vienā valstī un tiesu sistēmā.
Pama @ 23.05.2022 23:49Es nenoliedzu,ka Kiviči ir bērnus uzpērkoši pajoļi un viņus ir jāsoda, bet vai te kāda 100% zina, ka Madara cēli klusē un viņai nav kāds fake profils lai patroļļotu stulbeņus? Vai arī ka viņa nav neko sliktu par tētuku teikusi? Iespējams, labu gribot, ir kaut ko izstāstījusi vai novirzījusi meiteņu domas sev vēlamā virzienā
Liizha1 @ 24.05.2022 00:06
Da labi, tu tā nedarītu?
Es ļoti atvainojos, bet ja mans bijušais vīrs un bērnu tēvs uzvestos kā pajols, nemaksātu alimentus plus viņam blakus būtu tāda idiote, es arī nogrieztu visus kontaktus un ietu tādu pašu ceļu - vāktu pierādījumus, nevis nolīgtu kādu, kas vārtrūmē pārlauž ceļus tiem stulbeņiem. Un nav, ko tur ucināties ar tētuku.
Ne ļenka, ne andris nav vecāku vārda cienīgi. Tik bļauj, ka mīl. Ar to arī viss beidzas
Mathilde @ 24.05.2022 00:26
bet, ja vairākus gadus kāds pieļauj šādu situāciju, pie tam kretīni ir ierosinājuši to lietu, nevis M, tad kas tas ir? Nevēlēšanās neko mainīt, nespēja mainīt vai viss ir labi.
bet, ja vairākus gadus kāds pieļauj šādu situāciju, pie tam kretīni ir ierosinājuši to lietu, nevis M, tad kas tas ir? Nevēlēšanās neko mainīt, nespēja mainīt vai viss ir labi.
DamnFine @ 24.05.2022 00:56Cits topiks, bet Madaras pēdējais posts♥. Kivis var tik slapināt biksā, cik bijusī ir kopta un laimīga. Gan jau dzērumā bimbā
Dzidra Zupa @ 24.05.2022 01:01
Tu par šo?! ?
Mathilde @ 23.05.2022 21:24
Mēs neko nezinām, kas ir Madarai, bet mēs zinām, ka muti viņa aizvērt nemāk vai negrib.
Un nevajag viņas vietā izdomāt iemeslus, kāpēc viņa to piecueš un neko nedara.
Skan tā- pasaki man ko, un es pateikšu, kāpēc es to nevaru izdarīt.
Kāpēc Lenka neblēj gadiem virsū Ā sievai, pašam Ā, Kiviča citām sievām, Buļa sievai, utt?
Varbūt atbilde ir tajā, ka viņi neatļauj sevi pazemot?