xoxobell @ 20.05.2022 01:24Varbūt kāda atcerās, kā saucās tas šovs, kurā viņi abi filmējās, kad tikko sāka attiecības?
LaikamGarlaicigi @ 19.05.2022 23:14Kaut kādi 10 cilvēki + filmētājs savācās. ??
Dzidra Zupa @ 19.05.2022 23:22
Meita nomira 5. mēnešu vecumā, zīdaiņu pēkšņās nāves sindroms.
Kirpičiem viss atļauts,un kā redzams bez jebkādām sekām.Bet varat iedomāties,kas būtu ja Madara ieliktu video vai foto no bāra ar meitām? Vai arī parasts cilvēks, gribētu tusēt pa bāru ar bērnu? Pirmkārt tiešām neielaistu,otrais izsauktu iestādes.Mazaa15 @ 19.05.2022 23:50
To pašu nācu komentēt. Bērnam savā gultiņā jābūt, no mammas vai tēta pasaciņai un gulēt. Nē, uz galdiem grādīgie un klubiņš pieaugušo. Parasti, tādiem maziem neļauj atrasties bāros.
reina @ 20.05.2022 09:15Mathilde,
Tavs uzskats ir varmākām labvēlīgs uzskats. Tādēļ arī prasīju, kāpēc Madarai pārmet to, kur problēma reāli ir vecī.
Tas, ko viņa publicē, ir pilnīgi ok, tā ir viņas dzīve, un arī meitu. Simtiem mammu - arī publiski - to publicē.
Problēma ir kivkas neadekvātajās reakcijās.
Kādēļ lai kāds cilvēks ar savām neadekvātajām reakcijām drīkstētu diktēt to, ko otrs dara?
Tas ir no sērijas - nevelc īsus svārkus, lai "neizprovocētu" izvarotāju.
Un kas tas par uzskatu, ka Madara ir vainīga pati pie tā, ka 18 gados iepazinās ar Kivi, apprecējās, dzemdēja bērnus? Pie kā tieši viņa ir vainīga? Šis liekas pilnīgs stulbums! (tās, kuras grib pakasīties un pierādīt savu taisnību, ka ir vainīga, var atslābt un neatbildēt uz manu komentāru, es pat netaisos lasīt)
Viņi taču neko neteiks, jo bērnam it kā nekas slikts nav noticis. Viņu visur ņem līdzi, neatstāj vienu, ēst kko dot, hoķ to pašu pudeli.. nu it kā visu nodrošina tikai ļoti primitīvi un bezatbildīgi.. tā vismaz es domāju kā viņi uz to skatās..Ieva333 @ 20.05.2022 10:50Man ir šoks! Mazs bērns tajā skaļumā (man rados mūzikas skolotaajs, mani salamaja, ka berns pielida pie radio tumbinas, tads radio, kur CD liek, rokas parnesajamais), jo berna dzirde... Mazam bernam nav rezims, nav vecumam atbilstosa partika, nav bernu darzs vai socializesanas ar sava vecuma berniem... kur skatas barintiesa!!!
ReReReRe @ 20.05.2022 11:11Pag, un Vucēna dabūja sočus kaklā par ko tieši? Bildēm un storijiem IG? Błe kur skatās tā BT, Ja šie kropłi nav dabūjuši nekādas pārbaudes!!!
Kur palika tā forumniece, Kas solījās zvanīt policijai?
vivii @ 20.05.2022 11:20
Es rakstīju BT (un citas no foruma), man BT atsūtīja oficiālu dokumentu, ka izskatīs manu iesniegumu.
Vairāk nekadu ziņu no BT nav…
vivii @ 20.05.2022 11:20
Es rakstīju BT (un citas no foruma), man BT atsūtīja oficiālu dokumentu, ka izskatīs manu iesniegumu.
Vairāk nekadu ziņu no BT nav…