KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 736
Reģ: 06.08.2024
Filmē Rolex un Ritz, bet ēd Maķītī pa 3 eiro.
Un tā karte, ko viņa atrādija, nav nekāds ekskluzīvs restorāns. Normālas vidējās cenas Šveicē parastā restūzī. Uzvedās kā dīva, bet īstenībā prasta lauku bāba ar pielīmētiem matiem, kas glauda gulbi. Un vispār Šveicē gulbjus glaudīt nav atļauts un nūģenei paveicās, ka gulbis aiz stresa viņu nesavainoja. Tizlojās apkārt, ka psihiatrija ļoti skaļi sauc.
04.01.2026 18:10 |

Reitings 291
Reģ: 26.05.2023
Kāda var man paskaidrot, kādā informācijas vakuumā tā sieviete dzīvo????
Louboutin Ņujorkā pat neesot redzējusi. Liene, Louboutin Tev savā skapī neredzēt, ne Ņujorkā 😀 (uz ašo iesitot google, NY ir vismaz 5 Louboutin veikali, neskaitot citas vietas, kur nopirkt, bet ok). Bet nu saprotu, vajag jau mums pelēkajām pakaļām parādīt, ka esi super ekskluzīvā vietā, kur mums nekad nenokļūt 😀😀😀
Īpašs paldies par dizaineru skatlogiem, kas NEVIENAM NEINTERESĒ un pārtikas cenām. Mēs, kuras strādājam (zinu, nepazīstams koncepts Tev, Liene), sierus varam atļauties nopirkt kā Rīgā, tā Ženēvā. Visticamāk arī govi varam nopirkt un tad aprakties ar tiem sieriem, ko no viņas piena sataisītu.
Ja Liene kādreiz veikalā aizietu tālāk par kefīra, marinēto biešu un alkohola plauktiem, noteikti zinātu, ka trifeļu eļļu var nopirkt arī Latvijas veikalos bet ok...EKSKLUZĪVI. Par to mīziķa stresaino - to jau noteikti rēķinā parādīs, smējos balsī.
Un tad tas mūžīgais tartars....zeme, atveries. Atkal ar savu tartaru 😀 Tas mums, strādājošām pelēkajām pakaļām, arī no tās govs, ko minēju iepriekš, sanāktu tik daudz, ka pa ausīm līstu laukā 😀
Par to skumjo čīzburgeru Ženēvā!!!!!!, teikšu kā ir - ESMU AHUJĀ 😀😀😀
04.01.2026 18:15 |

10 gadi
Reitings 6984
Reģ: 05.08.2013
atrāda 4* viesnīcu un PĀRTIKAS KUPONA pakas, kuras piešķir VISIEM, kuriem kavējas lidmašīna. Lielā travellere 🤡 savu viesnīcu kārtējo reizi neparāda, jo noteikti ir pēdējais hostelis ar divstāvu gultām 😀😀 vispār neko sakarīgu neparādija. Govi un gulbi paglaudīja, KOLOSĀLI
04.01.2026 18:19 |

Reitings 18915
Reģ: 21.09.2023
Pakullune, kurai intersē vēsture, filmē veikalu skatlogus un 17 sierus veikalā. Zeme, atveries! Kas par satriecošu reportāžu!
04.01.2026 18:33 |

Reitings 5713
Reģ: 09.04.2023
Es pirmo reizi redzu kā kāds ceļojumā atrāda čīzīti. Pat neviens students uz stipendijas kaut ko tik "ekskluzīvu" neatrādītu. Wow.
Vai Liene ir bijusi "Četri uz koferiem" raidījumā?
04.01.2026 18:50 |

10 gadi
Reitings 18386
Reģ: 21.03.2014
Jūs tas pārsteidz? Jau kuro ceļojumu redzam identiski atrādītu! Un neko vairak tur nav jēgas gaidīt.
Briesmīgi ja šo viņa sauc parceļošanu.
Es atkārtošos
Bet lienes ceļojumu "apskati" ir kā no psihenes izmukušai pacientei.
04.01.2026 18:53 |

Reitings 291
Reģ: 26.05.2023
Adele4 @ 04.01.2026 18:53
Jūs tas pārsteidz? Jau kuro ceļojumu redzam identiski atrādītu! Un neko vairak tur nav jēgas gaidīt.
Briesmīgi ja šo viņa sauc parceļošanu.
Es atkārtošos
Bet lienes ceļojumu "apskati" ir kā no psihenes izmukušai pacientei.
Es pati neesmu nekāda baigā ceļotāja, bet, ja ceļojumi ir tādi kā Lienei, tad laikam labāk ir vispār nebraukt...Nauda iztērēta, bet nekas nav redzēts.
04.01.2026 18:56 |

Reitings 17330
Reģ: 01.07.2024
" Visticamāk arī govi varam nopirkt un tad aprakties ar tiem sieriem, ko no viņas piena sataisītu." Nu par šo laikam zviegšu visu nakti! Aprakties ar sieriem 😁
04.01.2026 19:34 |

Patīk
Reitings 26558
Reģ: 09.12.2015
Es šitā ceļot negribētu, goda vārds - tik vandīties pa ielām, stenēt pie dizaineru veikalu skatlogiem, siekaloties pie restorānu ēdienkartēm, nakšņot tik prastā viesnīcā, ko pat kauns atrādīt IG, neieiet nevienā muzejā, sapņot par tartaru, bet dabūt tikai burgeri par 3 eur.. 😬
Lienītei gan jāsamierinās, jo jātēlo ekonomisko un pieticīgo kvieča acīs. Bet redzams, ka viegli nav - ir tak dzīvojusi daudz labāk savulaik un lutināta no ex vīra puses daudz vairāk. Un skaidrs, ka tas viss, ko viņa parasti rāda ceļojumos, ir tas, ko patiesībā gribētu: dzīvot labās viesnīcās, iet dārgos veikalos un pirkt tur, ko sirds kāro, un ēst restorānos, nevis kļaņčīt tauku blāķim picas šķēli no visai ģimenei nopirktās vienīgās picas..
04.01.2026 19:34 |

10 gadi
Reitings 18386
Reģ: 21.03.2014
Ēst ārzemēs maķītī nav nekāds kauns- esmu tā darījusi, lielakoties laika trūkuma dēļ un vismaz pārbaudīta vērtība. Tiesa, es jau nepostulēju ne rich &luxury lifestyle, ne katru soli atspoguļoju soc.tīklos.
Bet no lienes ceļojumiem tāds žēlīgs nabadzības vaibs.
Elsot un filmet ntajos storijos viesnīcas un veikalu skatlogus un vēl cenas pārtikas veikalos. Nu ok, cerams vismaz sapirka pilnu koferi ar franču lēto paiku un sieriem
Bet nu atradīt lētāko ko var dabūt maƙītī- čīzburgeru, tas ir zem katras kritikas.maķītī var dabūt arī labākus ēdienus, bet ak vai, protams, ka arī dārgākus!
04.01.2026 20:51 |

10 gadi
Reitings 9423
Reģ: 17.09.2009
Tā skatlogu filmēšana ir tik cringe 🫣 Siekalojās kā kāda bomzene
04.01.2026 21:00 |

Reitings 1197
Reģ: 19.05.2025
Nu ok, cerams vismaz sapirka pilnu koferi ar franču lēto paiku un sieriem

tu ko!!! Viņi taču nemaksā par nododamo koferi, kādi sieri??? Kamieļbotas cik vien sver un aizņem vietas rokas bagāžā…
04.01.2026 21:21 |

Patīk
Reitings 26558
Reģ: 09.12.2015
Resnais baigo sajūsmu par to Ženēvu neizrādīja. Mājās pārbrauca pavisam skābs un šim sākās virtuālā caureja. Noteikti tai ceļojumā krietni izbadējās un izslāpa, jo alko tur dārgs, un "mīļie draugi" ar viņu un taboru nekrāmējās, izmeta ārā ļoti drīz pēc lieveņa.
Spānijā veprim krietni vairāk mirdzēja actiņas un redeli tā tik spīdināja no laimes, jo Rāviņi gan izguldīja, gan baroja, gan padzirdīja na haļavu.
04.01.2026 21:31 |

Reitings 1600
Reģ: 17.06.2024
Adele4 @ 04.01.2026 20:51
Ēst ārzemēs maķītī nav nekāds kauns- esmu tā darījusi, lielakoties laika trūkuma dēļ un vismaz pārbaudīta vērtība. Tiesa, es jau nepostulēju ne rich &luxury lifestyle, ne katru soli atspoguļoju soc.tīklos.
Elsot un filmet ntajos storijos viesnīcas un veikalu skatlogus un vēl cenas pārtikas veikalos. Nu ok, cerams vismaz sapirka pilnu koferi ar franču lēto paiku un sieriem
Bet nu atradīt lētāko ko var dabūt maƙītī- čīzburgeru, tas ir zem katras kritikas.maķītī var dabūt arī labākus ēdienus, bet ak vai, protams, ka arī dārgākus!

Man vairāk mulsināja tikai tas, ka veselīga dzīvesveida (kā viņa to pasniedz) piekritēja ēda burgeri. Par skatlogiem visskaļāk smējos. Rich lifestyle, bet jāfilmē skatlogi, jo to, kas aiz tiem atļauties nevar. 😁
04.01.2026 21:36 |

Reitings 36428
Reģ: 21.10.2022
53 storiji par NEKO , par lētumu , degradāciju un imitētu haļavu k a u t k u r l a u k o s , - -- J E B A L L !!
- citēju pacienti : ,, tieši tādēļ mums nav nevienas fotogrāfijas no pirmā vakara Francijā , jo bija tik ļoti skaisti , jautri un neaizmirstami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PIZ DECCC kiviču gaumē . Punkts .
Madarai ar Jāni un foršajām meitenēm ir gan ģimene, gan svētki , gan ceļojumi , gan mīlestības pilna ģimenes aura ♥♥
04.01.2026 21:41 |

Reitings 36428
Reģ: 21.10.2022
- paciente '' ļenka'' : ,, paldies par dzīvošanu īstā franču vidē !,,
žēl , ka izdzīvojāt + noteikti ļoti ožiet un bada un šmigas sajūta min uz papēžiem
04.01.2026 21:47 |

Reitings 51196
Reģ: 10.11.2022
LilyLady @ 04.01.2026 21:31
Resnais baigo sajūsmu par to Ženēvu neizrādīja. Mājās pārbrauca pavisam skābs un šim sākās virtuālā caureja. Noteikti tai ceļojumā krietni izbadējās un izslāpa, jo alko tur dārgs, un "mīļie draugi" ar viņu un taboru nekrāmējās, izmeta ārā ļoti drīz pēc lieveņa.
Spānijā veprim krietni vairāk mirdzēja actiņas un redeli tā tik spīdināja no laimes, jo Rāviņi gan izguldīja, gan baroja, gan padzirdīja na haļavu.
Viņi tiešām uzskata, ka Pūpoli un Helmaņi vai Helmaņu meita ir viņu draugi? Nopietni? Tur nav ne kripitiņas kritiskās domāšanas. Nu bet kivičam jau visi ir mīļie draugi un lieņukam visapkārt tik labestīgi un kolosāli cilvēki, tas nekas, ka pilnīgi sveši un nepazīstami cilvēki. Jauniegūtie draugi. Tik smieklīgi.
04.01.2026 22:05 |

10 gadi
Reitings 6984
Reģ: 05.08.2013
Adele4 @ 04.01.2026 20:51

nuu patinam filmu atpakaļ uz to sbf sēriju, kur šamajiem bija randiņš un viņa žirija to burgeri tuvplānā uz slapja soliņa. ekskluzīvi kolosāli !!!!
04.01.2026 22:13 |

Reitings 22838
Reģ: 27.11.2018
Tas tiešām ir smieklīgi vienā storijā teksts par “badošanos”, bet nākamajos divos jau pica un burgers Ceļojums, godīgi sakot, nožēlojams. Sevi pasniedz kā mākslas un kultūras cienītājus, bet pat Ženēvā nepabija nekur jēdzīgi. Neviens normāls restorāns, visslētākais fastfūds un pat ne middle-range mass market iepirkšanās, nav jāiet luksusā. Ženēvā ir pilnīgi normāli, pieejami veikali: Manor, Migros, Coop, Zara, H&M, COS, Massimo Dutti, Uniqlo viss vienuviet, pilsētas centrā. Bet nē, labāk vazāties pa ielām, ēst vislētāko burgeri, kāds vien atrodams, un filmēt “lux” skatlogus no ārpuses, it kā tas būtu kultūras piedzīvojums.
Kā cilvēks, kas Ženēvu pazīst, varu pateikt tur IR, ko darīt. Vecpilsēta ar St. Pierre katedrāli, Parc des Bastions, Patek Philippe muzejs, Sarkanā Krusta muzejs, pastaiga gar ezeru un Jet d’Eau, kuģītis pa Lemāna ezeru, Carouge rajons ar kafejnīcām un galerijām. Ēšanai no vienkāršā Chez Ma Cousine līdz klasiskajam Les Armures vai Café du Centre. Bet tam vajag vēlmi kaut nedaudz iepriekš painteresēties un atlikt peso.
Un tas viss vēl ņemot vērā, ka viņiem bija bezmaksas nakšņošana ( lidojums ?) . Ar tādiem apstākļiem varēja uztaisīt patiešām skaistu, saturīgu ceļojumu.
04.01.2026 22:49 |

Reitings 593
Reģ: 13.02.2024
Resnais saskābis, jo bija jānoliek peso par picu un čīzburgeri. Noteikti cerēja, ka Helmanis vadās ekskursijās un pa restorāniem, nevis pēc muzicēšanas izliks, lai blandoņas par savu naudu izklaidējas.
04.01.2026 22:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits