Es pati neesmu nekāda baigā ceļotāja, bet, ja ceļojumi ir tādi kā Lienei, tad laikam labāk ir vispār nebraukt...Nauda iztērēta, bet nekas nav redzēts.Adele4 @ 04.01.2026 18:53Jūs tas pārsteidz? Jau kuro ceļojumu redzam identiski atrādītu! Un neko vairak tur nav jēgas gaidīt.
Briesmīgi ja šo viņa sauc parceļošanu.
Es atkārtošos
Bet lienes ceļojumu "apskati" ir kā no psihenes izmukušai pacientei.
Nu ok, cerams vismaz sapirka pilnu koferi ar franču lēto paiku un sieriem
Adele4 @ 04.01.2026 20:51Ēst ārzemēs maķītī nav nekāds kauns- esmu tā darījusi, lielakoties laika trūkuma dēļ un vismaz pārbaudīta vērtība. Tiesa, es jau nepostulēju ne rich &luxury lifestyle, ne katru soli atspoguļoju soc.tīklos.
Bet no lienes ceļojumiem tāds žēlīgs nabadzības vaibs.
Elsot un filmet ntajos storijos viesnīcas un veikalu skatlogus un vēl cenas pārtikas veikalos. Nu ok, cerams vismaz sapirka pilnu koferi ar franču lēto paiku un sieriem
Bet nu atradīt lētāko ko var dabūt maƙītī- čīzburgeru, tas ir zem katras kritikas.maķītī var dabūt arī labākus ēdienus, bet ak vai, protams, ka arī dārgākus!
Viņi tiešām uzskata, ka Pūpoli un Helmaņi vai Helmaņu meita ir viņu draugi? Nopietni? Tur nav ne kripitiņas kritiskās domāšanas. Nu bet kivičam jau visi ir mīļie draugi un lieņukam visapkārt tik labestīgi un kolosāli cilvēki, tas nekas, ka pilnīgi sveši un nepazīstami cilvēki. Jauniegūtie draugi. Tik smieklīgi.LilyLady @ 04.01.2026 21:31Resnais baigo sajūsmu par to Ženēvu neizrādīja. Mājās pārbrauca pavisam skābs un šim sākās virtuālā caureja. Noteikti tai ceļojumā krietni izbadējās un izslāpa, jo alko tur dārgs, un "mīļie draugi" ar viņu un taboru nekrāmējās, izmeta ārā ļoti drīz pēc lieveņa.
Spānijā veprim krietni vairāk mirdzēja actiņas un redeli tā tik spīdināja no laimes, jo Rāviņi gan izguldīja, gan baroja, gan padzirdīja na haļavu.
Adele4 @ 04.01.2026 20:51Ēst ārzemēs maķītī nav nekāds kauns- esmu tā darījusi, lielakoties laika trūkuma dēļ un vismaz pārbaudīta vērtība. Tiesa, es jau nepostulēju ne rich &luxury lifestyle, ne katru soli atspoguļoju soc.tīklos.
Bet no lienes ceļojumiem tāds žēlīgs nabadzības vaibs.
Elsot un filmet ntajos storijos viesnīcas un veikalu skatlogus un vēl cenas pārtikas veikalos. Nu ok, cerams vismaz sapirka pilnu koferi ar franču lēto paiku un sieriem
Bet nu atradīt lētāko ko var dabūt maƙītī- čīzburgeru, tas ir zem katras kritikas.maķītī var dabūt arī labākus ēdienus, bet ak vai, protams, ka arī dārgākus!