Dzintriņa @ 19.10.2024 20:07Jūs arī guļot sapņojat par Lieni? Es mazliet nesaprotu šo vājprāta apsēstību..
piedodiet
Bet ja jau iebāž snuķi,tad seko gan.Tikai liela vēlme uz citiem pirkstiņu pakratīt.Minelūše @ 20.10.2024 15:08
Es atkal nesaprotu tos cilvēkus, kuri ik pa laikam pabāž degunu šajā diskusijā, lai atgādinātu, cik ļoti labāki par mums viņi ir ar to, ka neseko Kivičiem?
rakstīto var uztvert dažādi! Es saprotu, ka meičukam ir problēmas, jo sapņo par Lieni, un vnk jautā vai vēl kādai tā ir😀😀😀kuranavliene @ 20.10.2024 17:54Bet ja jau iebāž snuķi,tad seko gan.Tikai liela vēlme uz citiem pirkstiņu pakratīt.
ronnie @ 19.10.2024 23:24
Es vēl skatījos to bildi viņas storijos, kurā viņa rādīja, kādas viņas lūpas bija izskatījušās pirms un kādas izskatās pēc procedūras. Skatījos un tā arī nesapratu, kas viņasprāt ar viņas lūpām iepriekš nebija kā vajag. Bija pilnīgi normālas, glītas lūpas un izcēlās tā saucamā "Cupid's bow". Man ir tieši tāda pati augšējā lūpa ar ļoti izteiktu "Cupid's bow" un man tā vienmēr šķitusi viena no pievilcīgākajām lietām manā sejā. Priekš kam Lienei vajadzēja izbojāt dabīgu skaistumu? Tagad tās lūpas izskatās kā vecai alkoholiķei: lielas, gaļīgas un bezformīgas. Protams, baisās skropstas visu padara vēl traģiskāku.
Kas šeit bija ne tā? Ko vispār vajadzēja "labot"?
Neiil @ 20.10.2024 22:45Es ar žēlumu skatos uz šiem mākslīgā skaistuma upuriem! Bojājumi ir neatgriezeniski, seja ir sačakarēta, un nav runa par sievietēm, kuras minimāli bez pārspīlējuma sevi pielabo! Man gadiem ritot atkal ir arvien mazāka vēlme make up un gēla nagiem, pieaudzētajām skropstām! Agrāk krāsojos no rītiem stundu, gāju likt nagus, gāju uz solāriju! Tagad rīta sejas rutīna 10 min, mati 5 min un gatava dienai? nagi īsi, kopti, savi! Man žēl laika tām trakajām procedūrām! Un atmetot to visu man 38 gadus bieži dokumentus prasa! Liene bija simpātiska, bija dabīgi glīta seja! Tagad pavisam cita sieviete!
tāpēc, ka laimīga! Teftelis un Lenka blauj, ka ir isti, bet tas, ka tik traki jasaboja seja norada tikai uz nerealiem kompleksiem un ariskibu, kura galigi neiet kopa ar patiesumu. Parasti vira smaids un atbalsts, bernu prieks un mazas laimites, dara sievieti skaistu, starojosu.Mežāze @ 21.10.2024 14:19
Man identiski! Arī tūlīt 38 un esmu kļuvusi tik dabīga izskatā, kā ļoti sen kad. Sapratu, ka i pašas matu krāsa smuka, i viss cits, par kaut kādām uzlabošanas procedūrām vispār nedomāju, neinteresē. Jā, novecojam mēs visas, kopjošo kosmētiku lietoju, bet pilnā make -up kā agrāk ļoti reti eju laukā no mājas , arī mazās grumbiņas ap acīm nekas slikts nav manā skatījumā. Esmu īsta un apmierināta ar savu izskatu, dzīvi.
Mežāze @ 21.10.2024 14:19
Man identiski! Arī tūlīt 38 un esmu kļuvusi tik dabīga izskatā, kā ļoti sen kad. Sapratu, ka i pašas matu krāsa smuka, i viss cits, par kaut kādām uzlabošanas procedūrām vispār nedomāju, neinteresē. Jā, novecojam mēs visas, kopjošo kosmētiku lietoju, bet pilnā make -up kā agrāk ļoti reti eju laukā no mājas , arī mazās grumbiņas ap acīm nekas slikts nav manā skatījumā. Esmu īsta un apmierināta ar savu izskatu, dzīvi.
Rumblerx @ 21.10.2024 20:37Skatoties Lienes bildes, tās, kas Ā laiku, tiešām skaista, dabīga, eleganta, tāds siltums un maigums no viņas staroja. Un kas šodien? Brrrrrrr
It kā Tu ko zinātu @ 19.10.2024 11:28es nesaprotu, kā viņa acis var noturēt vaļā. Ir bijusi pieredze ar skropstu pieaudzēšanu, katram, protams, savs, bet plakstiņi ir smagi, jāpierod un pierod, bet kā pie kaut kā tāda var pierast??
Minelūše @ 22.10.2024 17:51Kas tad Ļenkai rīt par fotosesiju? Grāmatas vākam, vai?
Smaidinsh @ 22.10.2024 21:48Dāmas, kā varēja pievienot bildi? Atradu Andri no svētdienas pasākuma?
kaut es šo varētu atredzēt🥺Smaidinsh @ 22.10.2024 22:46Andrim nedaudz krekla pogas izsprāgušas?