Manas mīļās rozā lezbes! Vai tagad laikam jāsaka - mīļās debīlās vecenes! :D
Vakar man beidzot uzspīdēja tā veiksme satikt mūsu galveno varoni dzīvajā! Uh!
Āgenskalna tirgū. gāja garām un runāja pa tel. Nepazinu! Pirmais, kas piesaistīja bija dīvaina seja - kaut kas starp pāršpricētu, izgludinātu seju savienojumā ar nodzēruma uzblīdumu, kāds raksturīgs bomzenēm, kas lieto daudz un mazkvalitatīvu alko. Mans skatiens pielipa pie tā neveselīgā izskata, domāju - kas tai noticis? un tad.... skropstas, + tie baltie tanki kājās un protams pa telefonu saka: Jā, Zaķīt, jā! tur bija divas sievietes, viena ar mani nodarbojās...
ĻENA! O bože, cik ļoti tas atšķirās no tās, ko skatu IG. Vienkārši - nenormāli! Es biju šokā. Goda vārds!
Pēc tam jau atguvos no šoka un centos papētīt vairāk. balts krekliņš+ balti šorti un melnais ķitelis, savienojumā ar baltām zeķītēm ar baltajiem tankiem + tā TEMU Todes soma.
BET! es nezinu, ko viņi dara tajā jūrā, bet viņai TIK baltas kājas, kā manai Omai, kas neiet no mājas ārā. Ja būtu 3.maijs, tad OK. bet viņi tač savas aizņemtās, skrējienā pavadītās dienas, aizvada kāpās - kā var nenosauļoties... nesaprotu.
Redzēju arī aizejot no tirgus, tad no sāna. nolieca galvu, lai paskatītos zemē, un mīļie dievi - izkrita dubultzods! tas nav tāds kā man vai manām draudzenēm, kad tai kura uzēdusies, ir lielāks, tad kad notievē, tad samazinās. Ļenai tik ļoti nedabīgi liels tas papildzods, galīgi neatbilstoši viņas svaram. Gan jau ka tas dēļ tās nostieptās sejas. Bet tiešām, tik ļoti neZvaigzniski un neSlaveni tas viss izskatās. Nebūtu tie tanki, nemaz nepazītu.
Laikam zīme viņu satikt, tikai nezinu vēl kāda :D
Šodien salona video kur spogulī filmē mazliet var redzēt to sejas vaibu, bet dzīvē ir daudz trakāk!
jauku vakaru, ceru, ka sapnī šis pie manis nenāks, aiziešu ar sirdi :D