Nav_vispar @ 16.02.2023 09:07Tiešām taisnība, ka Lieni vecu padara ne jau gadi, bet viņas novecojusī būtība- vecmodīgu vārdu lietošana, bubinošas omes stila čīkstēšana no sērijas "kad mēs augām tā nebija". Ja cilvēks noveco morāli, tad tā vecuma aura būs un viņa var špricēties cik grib.
Yes. Man pat šķiet, ka toreiz bija trakāk. Kad es paskatos omes albumus, tur lauku sievas virs 40 jau ir miesās izplūdušas un neglītām frizūrām, izskatās vecas. Tagadējās 50 gadnieces, kā Agnese Zeltiņa, Ineta Ķirse u.c. salīdzinājumā ir jaunas un skaistas sievietes.Ainulai @ 16.02.2023 09:31Kas tas par sviestu, ko viņa tur nes????
Galvenais kustēties un viss jums būs labi ? Jebkurš uztura speciālists pateiks, ka galvenais ir nevis kustēties, bet nepārēsties un ēst veselīgi. Kivis ir labs piemērs, ka ar visu kustēšanos un spiešanu resns kā sardele! Plekste, apskaties uz bīlovedu, pirms sāc filozofēt par tēmām, par kurām tev vispār nav sajēgas!
Man ir 39 gadi. Un arī manā bērnībā visas dāmas sēdēja uz dažādām diētām pat vēl intensīvāk, kā mūsdienās ?
Un ar Madaru viņai ir apsēstība, tas nu ir skaidrs! Visur rēgojas Madara ?
Salīdzināt lauku sievas ar Agnesi Zeltiņu? Un Inetu Ķirsi? Nu super salīdzinājums! Lai viņas ar Lieni priekšgalā,pastrādā lauku saimniecībā paskatīsimies kas būs! Un labāk lai tā sieva ir izplūdusi,bet ar labu sirdi.Nevis izkaltis spoks ar melnu dvēseli un ļaunu dabu.Pilgrim @ 16.02.2023 09:44Yes. Man pat šķiet, ka toreiz bija trakāk. Kad es paskatos omes albumus, tur lauku sievas virs 40 jau ir miesās izplūdušas un neglītām frizūrām, izskatās vecas. Tagadējās 50 gadnieces, kā Agnese Zeltiņa, Ineta Ķirse u.c. salīdzinājumā ir jaunas un skaistas sievietes.
LilyLady @ 16.02.2023 09:18
Jā, un šis pēdējais posts to ļoti labi ilustrē. "Johaidī" un "kad mēs augām, zāle bija zaļāka". Aļo, Lienīt, ir 21. gadsimts un Instagram nav omīšu portāls, kur Oļiņietes stilā ņerkstēt par mistisku 30 gadus senu pagātni, kurā visi esot bijuši tievi. Jo vairāk, ka tā absolūti nav taisnība - apaļīgi cilvēki ir, bija un būs visos laikos, un katram ir savs iemesls, kāpēc viņš it tāds, kāds ir. Bieži vien tie ir gēni, veselības problēmas, bet katrā ziņā lielākoties šie cilvēki pēc dabas un rakstura ir simtreiz skaistāki un patīkamāki nekā viena otra ar savu savecējušo ģīmi apsēsta pudeļbirste.
magdalena333 @ 16.02.2023 10:33Lienes šodienas storijs tik pierāda, ka te bija ieklīdis pats Kiviča kugs sakarā ar @kivichclub, jo pēkšņi Liene šodien arī piemin to profilu?