Knabsab @ 15.02.2023 15:45
Vot te Ļenkai filtrs nenostrādāja ? pārāk liels attālums laikam bija, lai filtrs ķertu un mēs redzam pilnīgi citu sejas, deguna un lūpu formu, kā viņa katru dienu atrāda savos storijos.
Ziiiiile @ 15.02.2023 15:54
Pamēģināju sev viņas šo Minimal filtru. Šobrīd man ir slikta sejas āda, jo ir alerģija, bet nu vov, tādu bērna pakaļiņas cienīgu sejas ādu nebiju sev piedzīvojusi ? Nemaz nerunājot par citām deguna un sejas formām, smuko kontūruņu utt. Kārtīgs Minimal filtrs ?
Knabsab @ 15.02.2023 15:56
Aha, es arī pamēģināju! MINIMAL tur ir tikai nosaukums, nevis izmaiņas ko tas veic ? bet rekur no wc dzeltenajam durvīm MINIMAL jau atkal uzgrūsts virsū un redzam Džolijas profilu ?
teberebe @ 15.02.2023 16:17Aiziet 3 reizes uz zāli un jau pamana labākas aprises, kā tad ?
Agnessse @ 15.02.2023 16:27
Varbūt jāpamēģina man arī LIENES GAUMĒ neprofesionāli patrenēties 5x un uzēst kečupā vārītus cīsiņus. Ja jau tik ātri rezulāts... Citādi mēnešiem nekāda rezultāta nav....
Es nācu šeit ierakstīt tieši to pašu. Pilnīgi nolīdzina visu seju. Varu tiešām iedomāties, kā viņa izskatās dzīvē.Ziiiiile @ 15.02.2023 15:54
Pamēģināju sev viņas šo Minimal filtru. Šobrīd man ir slikta sejas āda, jo ir alerģija, bet nu vov, tādu bērna pakaļiņas cienīgu sejas ādu nebiju sev piedzīvojusi ? Nemaz nerunājot par citām deguna un sejas formām, smuko kontūruņu utt. Kārtīgs Minimal filtrs ?
krixis3 @ 15.02.2023 17:02Es nācu šeit ierakstīt tieši to pašu. Pilnīgi nolīdzina visu seju. Varu tiešām iedomāties, kā viņa izskatās dzīvē.
Blocked @ 15.02.2023 17:12
Heh , taču ,,slavenībās bez filtriem,, Ļenkas feisa bruģi ar visām porām un melnajiem priščikiem visa Latvija vēroja ! Nošļukušie vaigi , pelikāna pazode , kušķiem izkritušie skropstu vēdekļi -cepums STV operatoriem ?
Bet man izskatās, ka viņa vēl sliktāk izskatās. Pat ar visiem filtriem. Tie vaigi tieši nošļukuši liekas, kā buldogam.Blocked @ 15.02.2023 17:12
Heh , taču ,,slavenībās bez filtriem,, Ļenkas feisa bruģi ar visām porām un melnajiem priščikiem visa Latvija vēroja ! Nošļukušie vaigi , pelikāna pazode , kušķiem izkritušie skropstu vēdekļi -cepums STV operatoriem ?
MeltedCheese @ 15.02.2023 16:07Andris noteikti dzēruma laikā kaut ko par Madaru izšpļāva, tāpēc Liene par visām varītēm cenšas izskatīties jauna, daiļa dāma. Good luck, Lienīt! ?
Varbūt ,ka Kivis neko nesaka par Madaru, bet plekstei gan ir apsēstība ar viņu. Es pat ticu, ka šī iet uz sporta zāli dēļ Madaras, lai līdzinātos viņai un tiktu līdzi. Ļenka 100% domā, ka Madara viņu stalko caur viltus profiliem, tāpēc nebrīnos par tiem n-tajiem storijiem plekstei no gym.cmykk @ 15.02.2023 17:56
noteikti kaut ko par Madaru pasaka un ne reizi vien! no sērijas-paskat,cik Madara tvirta! vai paskat, cik viņai gluda āda bez filtriem un kaujas krāsām uz sejas. vai arī- vot, Madarai gan juicy dibentiņš, nemaz nav nokarājies. vai arī-viņai vispār nekas nav nokarājies. šitā Kivis runā, runā un aiziet paraudāt uz vannas istabu viens pats.
Elvīra458 @ 15.02.2023 18:51Varbūt ,ka Kivis neko nesaka par Madaru, bet plekstei gan ir apsēstība ar viņu. Es pat ticu, ka šī iet uz sporta zāli dēļ Madaras, lai līdzinātos viņai un tiktu līdzi. Ļenka 100% domā, ka Madara viņu stalko caur viltus profiliem, tāpēc nebrīnos par tiem n-tajiem storijiem plekstei no gym.
zsvegle @ 15.02.2023 19:23Nu tagad ar Lieni un Mias krustmāti būs jautri. Graudiņa atgriezusies NL un mēs visas zinām kā Kivičliene ir nozākājusi NL un visaa nlščicas, sakarā ar karu Ukrainā un Krieviju. Vai tagad abām draudzība nu būs galā?