nav nemaz jau nabagu,no šim sastāvdaļām var uztaisīt tīri glaunu zupu,tik Lienei tas nesanāk 🤷🏻♀️Rakstniece @ 15.02.2023 12:10Cīsiņi kečupūdenī. Smalki! ''Nabagu ēdiens Lienes Kivičas gaumē''.
Man ir viena pazina,auga bez vecākiem,audzināja vecmamma un viņa pati negatavoja līdz apprecējās 😄 Tad nu viņa rakstīja,cik tas bij grūti,viņa elementāri nezināja kā izcept olu! Domāju Lienei tas pats,tāpēc “vīru” zupa sanāca tāda! Es drīzāk nosaukti par “bērnu “ zupu ,jo manējie dikti izveleigi-bet cīsiņudens zupa viņiem patīk 😂Ziiiiile @ 15.02.2023 11:29Štrunts ar visu viņas izskatu, bet 40+ gados, pēc 4 bērniem, lepoties ar šādu zupu? ? Man nekas nav pret vienkāršiem ēdieniem, pret cīsiņiem zupā utt, bet tā viņas versijas vīriešu zupa izskatās nožēlojami. Ko ēd Mia?
Rakstniece @ 15.02.2023 12:10Cīsiņi kečupūdenī. Smalki! ''Nabagu ēdiens Lienes Kivičas gaumē''.
Elvīra458 @ 15.02.2023 12:38Būtu atradusi kādu recepti un uztaisījusi pēc tās ,soli pa solim, nevis tēlojusi nez kādu pavāri un sadirsusi pārtiku. Tas viņas stulbums ir vienkārši ''apbrīnojams'' ??♀️.
Un, lai turpina izmisīgi izskatīties uz 25. :D :D :D Gaidām, kad izskatīties jau kā Mikijs Rurks.
Noteikti! Vai arī aizskrien uz Hesburgeru. Jo paskatoties vecās bildes un kā ir tagad, kivis ļoti strauji ir uzblīdis kā balons. Diez vai tas būtu no veselīgajiem dārzeņu ēdieniem un zupām Lienes gaumē 😁LilyLady @ 15.02.2023 13:28Atkal tie vecišķie izteicieni - "kreptīga", "piesiet dūšu". Runā kā tantuks no "Mērnieku laikiem".
Bet vispār OMG - tomātmērces ūdenī peldoši sīpoli, cīsiņi un marinēti gurķi saucas vīriešu zupa??? Kur gaļas buljons, kur vismaz kāds kartupelis vai burkāns pievārīts klāt? Slinkā slieka. Nav brīnums, ka Kivičs ir resns kā valis, pēc šitām samazgām noteikti ikreiz vēl vāra sev kaudzi pelmeņu bonusā.
Ariete @ 15.02.2023 13:36Vīriešu cīsiņu zupa ?
Goda vārds, lielāku nejēgu es neesmu redzējusi.
LilyLady @ 15.02.2023 13:28Atkal tie vecišķie izteicieni - "kreptīga", "piesiet dūšu". Runā kā tantuks no "Mērnieku laikiem".
Bet vispār OMG - tomātmērces ūdenī peldoši sīpoli, cīsiņi un marinēti gurķi saucas vīriešu zupa??? Kur gaļas buljons, kur vismaz kāds kartupelis vai burkāns pievārīts klāt? Slinkā slieka. Nav brīnums, ka Kivičs ir resns kā valis, pēc šitām samazgām noteikti ikreiz vēl vāra sev kaudzi pelmeņu bonusā.
GrabuļLiene @ 15.02.2023 15:23Noteikti 26.gadi! Es teiktu 18, vīrs labi aizdzēris acis
GrabuļLiene @ 15.02.2023 15:23Noteikti 26.gadi! Es teiktu 18, vīrs labi aizdzēris acis