Jā, protams, piekrītu ka Kiopi nav tādi salašņas. Bet vizuāli liekas līdzīgi, arī ģērbšanās stils Kiopam un Kivim 😁LilyLady @ 14.02.2023 16:29
Es arī piekrītu, ka Kiopu ar dzērājiem Kivičiem ne tuvu nevar salīdzināt. Cik zinu, kad Kiops piedalījās kādos pasākumos, vienmēr tam piegāja atbildīgi, nekavēja, nebija pārdzēries, neizrija saimnieku svētku galdu un neņēma līdzi hihinošu un visus filmējošu plušķi ar mazu bērnu. Kiopa sieviete ir kundze, kas pati pelna, spēj sevi nodrošināt un nav bērnus pametusi lupatlase.
kuranavliene @ 14.02.2023 16:12Un? Kāda kuram daļa ,ja sieva šo uztur?Es nekur neesmu ne dzirdējusi,ne lasījusi ka Kiopi ienīst Latviju,kā to dara Kiviči.Un neviens jau īsti nezin ko dara vai nedara Kiops.Un nekādu paralēļu tur nav.
Ariete @ 14.02.2023 16:48Jā, protams, piekrītu ka Kiopi nav tādi salašņas. Bet vizuāli liekas līdzīgi, arī ģērbšanās stils Kiopam un Kivim ?
LilyLady @ 14.02.2023 16:22Pudeļbirste atkal veikšot injekcijas. Laidīs ģīmī kārtējās celtniecības putas. It kā lai dubultzods pazustu. Izrādās, Lienītei tomēr ir dubultzods! Un kur tad Džolijas profils palika?? Suņuks gan acīmredzot nečohnī, ka tādas injekcijas vēl nav izdomātas, no kurām viņas pelikāna pazode pazudīs. ?♀️
Minelūše @ 14.02.2023 18:21Liene, ja gribi izskatīties jaunāka, iesākumam izvēlies dabiskāka paskata skropstas un aizvāc tās šausmīgās milzu slotas!
Sarma1986 @ 14.02.2023 18:46Tā stulbene reizi mēnesī un biežāk špricēsies? Nu nav viņai visi mājās.Nu kurš normāls kantoris parakstītos ik pa 3-4 ned kaut ko laist sejā. Ja normālā variantā tām injekcijām jāturas vismaz 6 mēn.
Knabsab @ 14.02.2023 18:07Man patīk kā Ļenka mēģina pasīvi agresīvi uzbraukt, sakot - es zinu ka citas sievietes jau 20 vai 30 gadu vecumā iet pie kosmetologa un uzlabo sev seju. Man nebija tādas domas pat prātā tajā vecumā ????
Hahahaha, dura, kas dura. Pie kosmetologa neiet tikai piepūst lūpas, tur ir 101 cita lieta ko darīt, bez filleriem. Vispār nesaprotu kā mūsu perfektajai influenecerei ar ideāli gludo ādu tomēr var but kaut kādas pazodes problēmas! Nu taču apskatāmies viņas IG - visur perfekta āda un seja. Lienit, lūdzu nesabojā to dabīgo skaistumu
elfa* @ 14.02.2023 20:29Vakars jau klāt, bet kur storiji, kā pasaules labākais vīrs viņu apbēris ar dāvanām svētkos? Kur monologi par viņu gadsimta mīlu un to, kā neviens vispār LV nesaprot, kas ir mīlestība, izņemot viņus abus?
Es esmu vīlusies :D:D:D.
Tā vietā kaut kāda huiņa par ''semināru'' :D:D:D:D
elfa* @ 14.02.2023 20:29Vakars jau klāt, bet kur storiji, kā pasaules labākais vīrs viņu apbēris ar dāvanām svētkos? Kur monologi par viņu gadsimta mīlu un to, kā neviens vispār LV nesaprot, kas ir mīlestība, izņemot viņus abus?
Es esmu vīlusies :D:D:D.
Tā vietā kaut kāda huiņa par ''semināru'' :D:D:D:D
Katzenfamilie @ 14.02.2023 20:46
Man skiet, ka vinja vakar vai aizvakar kaut kaadaa storijaa jau teica, ka ne ipasi atzimee Valentina dienu, ka ari Helovinus nesvin.
Katzenfamilie @ 14.02.2023 20:46
Man skiet, ka vinja vakar vai aizvakar kaut kaadaa storijaa jau teica, ka ne ipasi atzimee Valentina dienu, ka ari Helovinus nesvin.