Vēl kleitu uzvelk,lai iejustos lomā.Knabsab @ 14.02.2023 13:24Ļenačka no rīta izejot no mājas: beloved hazben? Kamēr es būšu savā mega grandiozajā konferencē par skaistumkopšanu kur mani uzaicināja kā eksperti, vai tu lūdzu varētu atrisināt Kivichclub problēmu? Mums jānoliek viņi pie vietas - kas viņi tādi ir? Ko no sevis iedomājušies? Mēs esam iedzimtie rīdzinieki, viņi par mums izņirgājas.
Kivis uztaisa diskusiju rozā lezbu forumā ?
Ariete @ 14.02.2023 13:25Tagad sapratu ka Kivis riktīgi līdzinās Kiopam. Gan izskatā, gan prātā ? Ļenka arī līdzīga Kiopa druškai ?
Minelūše @ 14.02.2023 14:47Mr un Mrs Kiviči joprojām nav neko paskaidrojuši par šodien plānotā koncerta atcelšanu. Tiešām izliksies, ka tāds nemaz neeksistēja?
Pelnrukšķīte @ 14.02.2023 14:55
Bija un izbija. Ko tur daudz runāt par pagātni :D
Starpcitu, kivičklubs nobloķēja abus galvenos varoņus.
Katzenfamilie @ 14.02.2023 14:26
Nu Kiops nav vismaz pa pasauli bernus sataisijis un pametis, ka ari ta ka tads nilzirgs vicinot savu asti neskiez sudus uz visam malam.
Spinosaurus @ 14.02.2023 15:06Ļenka piedalās īstā konferencē!!! ??? vai tomēr seminarčikā, kur mēģina iesmērēt kārtējo sū? ?
Katzenfamilie @ 14.02.2023 14:26
Nu Kiops nav vismaz pa pasauli bernus sataisijis un pametis, ka ari ta ka tads nilzirgs vicinot savu asti neskiez sudus uz visam malam.
Es tev saku 😁 Un paskatījos Kiopa IG, toč pēc Kivja un Ļenkas 😁😁😁Kurpīte @ 14.02.2023 15:16
Iemetīšu vēl pieckapeiku ?
Kiops tagad dzīvo Spānijā, kā pats atzinis, viņa mūzika nevienu tur neinteresē un sākotnējais plāns dziedāt krieviem ar izgāzās ??? Tāpēc viņu uztur viņa kundze pelnot šeit, nīstajā Latvijā ?Skaidrs, ka viņš pie tās kundzītes turas naudas dēļ. Bet viņš tagad ir fitnesa treneris, izglītība nav, bet ir pieredze ??? Paralēles nesavelkat ar tām wana be zvaizgnēm kivičiem? ?
Knabsab @ 14.02.2023 16:00Ļenka uz savu semināru ir sataisījusies kā kaut kāda plukata. Viņai vispār nemaz grama paškritikas nav? Visa melnā, drēbes pēc stila no 2009.gada, tās melnās acis ar pudelbirstēm virsū laikam saskaņojusi ar apģērbu.
Nez ko tie korejiešu vīriņi padomāja, ieraugot tādu putnu biedēkli? Un arī Ushakova tur reklamējas. Ok, viņa arī ir interesanta personība. Bet haalllloooo Liene!!! Nu Tu pati neredzi uz kādiem pagrīdes pasākumiem Tu tiec aicināta ar savu slaveno Kivičas uzvārdu? Nekur uz normālu pasākumu Tev savu mūžu vairs nenokļūt
Un? Kāda kuram daļa ,ja sieva šo uztur?Es nekur neesmu ne dzirdējusi,ne lasījusi ka Kiopi ienīst Latviju,kā to dara Kiviči.Un neviens jau īsti nezin ko dara vai nedara Kiops.Un nekādu paralēļu tur nav.Kurpīte @ 14.02.2023 15:16
Iemetīšu vēl pieckapeiku ?
Kiops tagad dzīvo Spānijā, kā pats atzinis, viņa mūzika nevienu tur neinteresē un sākotnējais plāns dziedāt krieviem ar izgāzās ??? Tāpēc viņu uztur viņa kundze pelnot šeit, nīstajā Latvijā ?Skaidrs, ka viņš pie tās kundzītes turas naudas dēļ. Bet viņš tagad ir fitnesa treneris, izglītība nav, bet ir pieredze ??? Paralēles nesavelkat ar tām wana be zvaizgnēm kivičiem? ?
kuranavliene @ 14.02.2023 16:12Un? Kāda kuram daļa ,ja sieva šo uztur?Es nekur neesmu ne dzirdējusi,ne lasījusi ka Kiopi ienīst Latviju,kā to dara Kiviči.Un neviens jau īsti nezin ko dara vai nedara Kiops.Un nekādu paralēļu tur nav.