TikiTaki @ 13.02.2023 14:10Kivičklubs IG ielika saiti uz šova epizodi, kur viņi sarunājās ar Andra tēvu.
Andris gandrīz ar lepnumu stāstīja, ka Liene esot teikusi, ka viņa dēļ varot no bērniem atteikties.
Andra tēvs pēc tam teica, ka viņam būtu bail no tādas sievietes.
Arī bildēs izskatās, ka Mia ir tuvākas attiecības ar Andri.
Vienmēr opā viņa ir Andrim. Lienei neesmu nekad redzējusi, līdz šim Lizuma koncertam. Varbūt palaidu garām.
GrabuļLiene @ 13.02.2023 12:25
Ir video un bildes un tā pasākuma, ku ļenka vazājas pa skatuvi ar bērnu rokàs.
Tusnelda @ 12.02.2023 23:43
Cik es atceros, bija viena pustrakā, kura tikai izmesta no šejienes (umka, rīdziniece un vēl nezin cik vārdos reģistrējās), tā, kad apdzērās, rakstīja cāļa administrācijai, ka nabaga patiesie Kiviči tiek apsmieti un stalkoti. (Viņas iniciāļi arī ir L.K., bet tā nav Liene Kiviča).
Tad arī cālī Kiviču diskusija tika nobīdīta pagrīdē.
Danuta @ 12.02.2023 17:28
Kaut kad ielikšu, jo tur informācija lasīšanai pietiktu pāris gadiem. Es viņu vietā tiešām pārtrauktu darīt šīs stulbības, jo ne ar ko šis labi nebeigsies. Mani, protams, interesē Mias attīstība, kā dažas šeit ir ievērojušas, jo vismaz bērnu varētu glābt no šiem diviem un ievietot audžuģimenē.
Danuta @ 13.02.2023 14:45
Jā, Kimbare ir viena traka vecene. No visiem forumiem izmesta ārā, jācer, ka tagad no viņas kādu laiku būs miers. Lielā Kiviču fane nekur tālāk netika par rakstīšanu Cāļa adminiem. ?
Nu jau tas dzelme mierīgs palicis. LA pa reizei kā Ekarijs izpaužas,bet visi viņu ignorē.Tusnelda1 @ 13.02.2023 15:22
FB viņa vislaik taisās par Kiviču aizstāvi. Palaikam plosās trakāk par to plānprātīgo Marci Dzelmi.
LabaDabaDa @ 13.02.2023 11:08
Bet, mīļo cilvēciņ - kāpēc lai mēs apskaustu tieši Kivi, kuram par skatuvi, godīgi sakot, pašam tikai sapnītis vien palicis?
cmykk @ 13.02.2023 17:06
katram ir savs iemesls te būt. procentuāli kādai daļai ir vienkārši interese(nekur nav statistikas, cik daudz nereģistrējušies lasa šo forumu, cik
reģistrējušies, bet nekad nekomentē), kādai daļai derdzas attieksme pret bērnu, kādai daļai šķiet, ka šādu dzīves veidu nevajadzētu kultivēt sabiedrībā, kāda daļa ir paziņas, draugi, ģimenes locekļi, kuri nespēj noticēt tādam pagrimumam… bet nevienam neskauž Kiviču dzīve, tā, ka pilnīgi nevienam.
Tusnelda1 @ 13.02.2023 15:22
FB viņa vislaik taisās par Kiviču aizstāvi. Palaikam plosās trakāk par to plānprātīgo Marci Dzelmi.
yay @ 13.02.2023 18:38Cik gadi pagājuši? 4? PIRMO reizi ļenka ielikusi normālu ēdienu ?
Minelūše @ 13.02.2023 18:43
Vai tiešām būs izcepusi nīstās kotletes?
Bet jūs paskatieties 31,50 minūtē un uz priekšu minūti.Pretīgi, masē savu rakveri.🤮Ariete @ 13.02.2023 18:02
Plonca tur tik nodzērusies izskatās.
Skaistsceļš @ 13.02.2023 20:55Es śodien paskatijos Kiviča IG. 2018 gadā ,viņš izskatās labāk,acis vēl mirdz.Pie katras bildes liela,slavē un jūsmo par Lieni.Bet 2022 gadā vienā brīdī tas beidzas.Tik ietago,vai ja piespiež,tad kautko ieraksta.Lielā mīla beigusies? Domāja nu tik būs?