es domaju, Norge nemaz nedrikst ja ir mazs berns oficiali dzivot ar cetriem citiem cilvekiem, pieaugusiem viriesiem pie tam. Drosi vien dzivoja neoficiali, visu laiku teica, ka ciemojas, gan jau kads nosudzeja, ka tur dzivo ari mazs berns.Sofija123 @ 13.02.2023 08:59
Jup, pazīstamiem arī NO bija līdzīgas problēmas. Un zinot birsti un vepri, viņiem bija problēmas ar bāriņtiesu, tikai viņi kaut kā pamanās to baigi labi noklusēt.
Inna86 @ 13.02.2023 11:03Neko tā bāriņtiesa Latvijā neizdarīs, pie mums ir jābūt ļoti nopietniem iemesliem, lai bērnu izņemtu no ģimenes, Kiviči vēl nav tik ļoti nolaidušies. Pie mums to bērnu max mēģinās noturēt ģimenē.
FDieviete @ 13.02.2023 00:18Kivki nav īsti riktīgi, bet šķiet, ka tādu kā viņi ir vēl vairāk. Un tās esat jūs- liela daļa šo forumu komentētājas un visas cāļu foruma dalībnieces.
Briziem skiet, ka neesat ne kapeiku labakas. Visas visu zinu, bet neviena neko nestasta, nevienas neko nezino.
Gribās pateikt- gudri dirst nav malku cirst.
Vai nav tā, ka vairums no komentētājām,kadreiz gribetos but uz skatu es un to nav piepildījušas un tagad savas nepiepildito sapnu emocijas izgaz uz Kiviciem?
Nu ja! Kamēr nemušī nost, vai nav noticis nelabojamais, tikmēr pofigs.Inna86 @ 13.02.2023 11:03Neko tā bāriņtiesa Latvijā neizdarīs, pie mums ir jābūt ļoti nopietniem iemesliem, lai bērnu izņemtu no ģimenes, Kiviči vēl nav tik ļoti nolaidušies. Pie mums to bērnu max mēģinās noturēt ģimenē.
Hortenze @ 13.02.2023 11:09Nu ja! Kamēr nemušī nost, vai nav noticis nelabojamais, tikmēr pofigs.
Var jau strādāt iestādē,bet nav jau jāstāsta viss detalìzēti. Var jau pastāstīt caur puķītəm. Norgē tas pats,tur bija oi oi oi,bet nevar konkrētāk? Ne jaiu Kivići saprastu kurš,un nebrauktu uz turieni pa muti sist.Viņś te bez sargsuņa uz ielas neiet,lai spiczodis nenoķer.Elvīra458 @ 13.02.2023 09:43Tās kuras te, kā saka ''gudri dirš'', ka kaut ko zina, bet nestāsta tālāk, iespējams strādā kādā iestādē, kas ir ar to lietu saistīts. Un, ja tā ir, tad tiešām nedrīkst izpaust nekādu informāciju. Var sanākt arī sūdi, ja anonīmi forumā kāds darbinieks stāsta konfedicionālu informāciju.
Es brīnos kā Norvēģijas bāriņtiesa nav sastrādājusies ar Latvijas jeb arī, latvijas BT darbinieki nekur pārkāpumus, ka bērns tiek staipīts naktīs pa skaļiem tusiem ,neredz.
Tas vispār tiešām ir aizdomīgi, ka Liene gandrīz vispār neizgāja no mājas!pepija @ 13.02.2023 11:24tapec jau taja Norge negaja ara nekur staigat,tik fokeja savu maju un logu,jo baiidjas,ka kads pamanis....berns svaigu gaisu pat nedabuja
Man arī ir šāda tāda informācija kuru es nevaru izpaust, pat caur puķītēm, lai cik ļoti vēlētos. Es tomēr izvēlos nepazaudēt darbu. Saprotu, ka ir liela interese, arī es vēletos palasīt, bet nu, ja cilvēks izvēlas klusēt, tas nav tikai tādēļ, ka negribētu teikt.Skaistsceļš @ 13.02.2023 11:30Var jau strādāt iestādē,bet nav jau jāstāsta viss detalìzēti. Var jau pastāstīt caur puķītəm. Norgē tas pats,tur bija oi oi oi,bet nevar konkrētāk? Ne jaiu Kivići saprastu kurš,un nebrauktu uz turieni pa muti sist.Viņś te bez sargsuņa uz ielas neiet,lai spiczodis nenoķer.
FDieviete @ 13.02.2023 12:23Nu neticās, ka vini vilks bērnu,kur vinam nebutu jaatrodas, ja ir BT vai Soc.dienesta redzes lokā.
Spilgts piemers ir Didriksonu gimene,ka tomer attiecigas ieatades strada, pie tam vel operatīvi.
Visus vinu storijus dikti nepētu, bet cik parskreju pari sajas brivdienaa, neredzeju,ka Mia butu bijusi uz skatuves.
Nepietiek tik daudz laika, lai siki,smalki visu izpetitu, tapec noteikti,ka daudz notikumus palaizu garam.
FDieviete @ 13.02.2023 12:23Nu neticās, ka vini vilks bērnu,kur vinam nebutu jaatrodas, ja ir BT vai Soc.dienesta redzes lokā.
Spilgts piemers ir Didriksonu gimene,ka tomer attiecigas ieatades strada, pie tam vel operatīvi.
Visus vinu storijus dikti nepētu, bet cik parskreju pari sajas brivdienaa, neredzeju,ka Mia butu bijusi uz skatuves.
Nepietiek tik daudz laika, lai siki,smalki visu izpetitu, tapec noteikti,ka daudz notikumus palaizu garam.
vina burtiski izskapa uz skatuves ar Miu padusē un tad tā neveikli ieslīdēja aizkaros ,lai Miu neredz 😄Un jā ar vienu roku,piepacela bērnu,jo slīdēja nost no gurnaAgnessse @ 13.02.2023 12:38
Bija, bija. Vienā, no zāles filmētā video skaidri redzams, ka Liene iznāk uz skatuves, ķipa, filmējot ar vienu roku, bet otrā rokā tur Miu. Tur vēl tāds izteikta kustība, ko zina visas mammas - bērns slīd no satvēriena ārā un ar tādu puspietupiena palīdzību uzstutē to bērnu augstāk.
Un storijos bērnu raudas / bļaustīšanās.