kuranavliene @ 12.02.2023 22:47Es domāju tur bija kautiņi,dzerstiņi,trači! Jo kas gan cits varēja būt! Tikai tur reaģēja uz vēstulēm,bet te ne! Un domājams te notiek tas pats,bet kamēr nenotiks nelaime visi kurli un akli.Raksti iestādēm cik uziet,nekā! Viņa liek storijus ar to visu,zinot ka par to nekas nebūs.Viņi atklāti ņirgājas par bērnu un viņiem ir nesodāmības sajūta.
Es pieļauju, ka dzīvoja viņi tur samērā mierīgi. Iespējams. Jo, ja dzīvoja ar pārējiem kopā un kā varēja noprast, pa darbs dienām visi strādāja, tad tur varētu būt miers. Vienīgi, atkal nedēļas nogalēs visi uzdzivoja. Kā jau veči pēc nedēļas strādāšanas. Tikai Liene jau arī met pa lampu. Un Mia ka jau ciemiņš, pa starpu kaut kur klimst.Mathilde @ 12.02.2023 22:58
man šķiet, ka kopdzīvē ar mežacirtējiem viņi tā nevarēja darīties, ja vien tie mežabrāļi nedzīvoja tur katru dienu, bet tad Lenka vienatnē ārdījās?!
Norvēģija nav kautkāda tur valsts, kur var ārdīties. Tur bērnu izņems un atpakaļ nedabūs. Gan jau ka info par to bija.
Nezinu… nešķiet ticami, ka tur bija ārprāc, īpaši, ja par to klusē un nevienam par to nedrīkst teikt. Nesaprotu- kāpēc.
vivii @ 12.02.2023 22:31
Cik es atceros, ar to cāļa - Kiviču diskusiju bija tā, no sākuma viņa bija publiska, bet tad sākās kaut kādas negācijas, vai tik Liene pati tur nedraudēja, neārdijās (tās, kuras atceras, labojiet, jo vairs neatceros to stāstu precīzi) un tad to grupu uztaisīja par privātu, lai nebūtu problēmas un tieši tāpēc to info neviena nenes uz āru un nenopludina.
pepija @ 12.02.2023 16:15vai tad azarspelu zales ielaiz bernus?kautka neticas
Iestāžu bezdarbības, slinkuma vai resursu trūkuma dēļ nevajag pieņemt, ka nekas nekur nav rakstīts un ziņots.yay @ 12.02.2023 23:58Zin kā par to cāļa grupu. Okei, gan jau mēs te nosprāgsim no ziņkārības, bet lūdzu vismaz ja tur tiešām ir tik drausmīgi stāsti - lūdzu neklusējiet un ziņojiet fakin iestādēm. Tak paskatieties uz to nabaga bērnu!!!!!
FDieviete @ 13.02.2023 00:18Kivki nav īsti riktīgi, bet šķiet, ka tādu kā viņi ir vēl vairāk. Un tās esat jūs- liela daļa šo forumu komentētājas un visas cāļu foruma dalībnieces.
Briziem skiet, ka neesat ne kapeiku labakas. Visas visu zinu, bet neviena neko nestasta, nevienas neko nezino.
Gribās pateikt- gudri dirst nav malku cirst.
Vai nav tā, ka vairums no komentētājām,kadreiz gribetos but uz skatu es un to nav piepildījušas un tagad savas nepiepildito sapnu emocijas izgaz uz Kiviciem?
FDieviete @ 13.02.2023 00:18Kivki nav īsti riktīgi, bet šķiet, ka tādu kā viņi ir vēl vairāk. Un tās esat jūs- liela daļa šo forumu komentētājas un visas cāļu foruma dalībnieces.
Briziem skiet, ka neesat ne kapeiku labakas. Visas visu zinu, bet neviena neko nestasta, nevienas neko nezino.
Vai nav tā, ka vairums no komentētājām,kadreiz gribetos but uz skatu es un to nav piepildījušas un tagad savas nepiepildito sapnu emocijas izgaz uz Kiviciem?
Tam galdiņam vairs neliet! 🤣🤣🤣Neighbor @ 13.02.2023 01:34
Ko tu pīpē? Tev šķiet, ka kāda no šejienes gribētu būt tur - uz skatuves , kiviču vietā? Nesmīdini ! Jeb arī tev, kā dažiem , ar prātu neapdāvinātiem, šķiet, ka skauž ?
Uztaisi jaunu profilu un stāsti! 😃Nav_vispar @ 12.02.2023 22:06
Meitenes,ja es varētu stāstīt,tad būtu izstāstījusi.
Droši vien ne pirmais, ne pēdējais stāsts, kā letiņi no iestādēm citās valstīs bēg. Diemžēl, zinu līdzīgu gadījumu.zebramežā @ 12.02.2023 20:19No drošiem avotiem - sociālās instances nākušas pakaļ Mia, jo tur ir ārprāts bijis. Viņi abi pa mājas otru pusi izbēguši. Šo Latvijā centās noslēpt, bet kā saka - pasaule ir apaļa.
Nu ja jau raksta ka tur bija oi oi oi,tad kaut kas jau bija! Mūsu vēstules,labi! Aiziet instance,es atbraucu ciemos. Nu protams ja esi ķirsī ar mazu bērnu.Ja nu vēl ķirsī skraida pa ielu pakaļ onkām!Mathilde @ 12.02.2023 22:58
man šķiet, ka kopdzīvē ar mežacirtējiem viņi tā nevarēja darīties, ja vien tie mežabrāļi nedzīvoja tur katru dienu, bet tad Lenka vienatnē ārdījās?!
Norvēģija nav kautkāda tur valsts, kur var ārdīties. Tur bērnu izņems un atpakaļ nedabūs. Gan jau ka info par to bija.
Nezinu… nešķiet ticami, ka tur bija ārprāc, īpaši, ja par to klusē un nevienam par to nedrīkst teikt. Nesaprotu- kāpēc.
Spinosaurus @ 13.02.2023 08:12Man draudzenei bija problēmas NO - kaimiņi sūdzējās, ka bērni skaļi (divi - 4 gadi un nepilns gads). Bāriņtiesa momentā bija klāt un ilgi nelikās mierā. Nāca uz mājām, sauca pie sevis uz pārrunām. Un tur normāla, diezgan turīga nedzērāju ģimene. Nezinu, ko tie kaimiņi bija sastāstījuši, bet problēmas bija pamatīgas, lai atkautos un pierādîtu, ka viss ok un ģimenē nav vardarbības.
Kurpīte @ 12.02.2023 09:15Viss ir tā, kā tam ir jābūt. Tā vietā, lai vakar uzstātos supernovā, kiviča vieta ir kultūras nams reģionā kā iesildošā grupa Olām ? Lielais mākslinieks ?