zebramežā @ 12.02.2023 20:19No drošiem avotiem - sociālās instances nākušas pakaļ Mia, jo tur ir ārprāts bijis. Viņi abi pa mājas otru pusi izbēguši. Šo Latvijā centās noslēpt, bet kā saka - pasaule ir apaļa.
zebramežā @ 12.02.2023 20:19No drošiem avotiem - sociālās instances nākušas pakaļ Mia, jo tur ir ārprāts bijis. Viņi abi pa mājas otru pusi izbēguši. Šo Latvijā centās noslēpt, bet kā saka - pasaule ir apaļa.
Jā, kāds ārprāts? Dzeršana...? No vienas puses liekas neticami un tikai baumas, jo plekste vienmēr parādīja, ka viss ir tik perfekti. Vai tiešām atbēga uz Latviju dēļ bāriņtiesas? Un, vai Andri atlaida no tā meža darba?zebramežā @ 12.02.2023 20:19No drošiem avotiem - sociālās instances nākušas pakaļ Mia, jo tur ir ārprāts bijis. Viņi abi pa mājas otru pusi izbēguši. Šo Latvijā centās noslēpt, bet kā saka - pasaule ir apaļa.
VissssSlikti @ 11.02.2023 22:45Galvenais, ka viņa storijā min “mums šodien ir darba diena”, ko viņa vispār darītu, ja kivis nebūtu? ? Reāli parazitē uz viņa rēķina un tā ar visiem iepriekšējiem vīriešiem.
Mušpapīrs @ 12.02.2023 21:19Bišķi iespraukšos... Jūs sakāt, ka uzturlīdzekļu parādnieki nedrīkst apmeklēt spēļu zāles, bet reāli esat redzējušas, ka spēļu zālēs pārbauda vēl kaut ko bez gadiem? Es, piemēram, neesmu ?♀️
reina @ 12.02.2023 21:25
Vīram vakar kā reiz bija puišu vakars - pēc pasēm esot pārbaudījuši sistēmā, nezinu gan, cik plaši un vai visos barčikos/zaudētavās tajās sistēmās info parādās...tie, kuri sev uzlikuši liegumu vai ar tiesas spriedumu liegts apmeklēt, tiem laikam defaultā tur jāparādās
Mušpapīrs @ 12.02.2023 21:19Bišķi iespraukšos... Jūs sakāt, ka uzturlīdzekļu parādnieki nedrīkst apmeklēt spēļu zāles, bet reāli esat redzējušas, ka spēļu zālēs pārbauda vēl kaut ko bez gadiem? Es, piemēram, neesmu ?♀️
Nav_vispar @ 12.02.2023 21:26Arī es varu pavisam droši apstiprināt,ka Kivičiem bij problēmas ar Norvēģu bāriņtiesu.
Mathilde @ 12.02.2023 21:54
nunu… droši tālāk stāsti.
Nav_vispar @ 12.02.2023 22:06
Meitenes,ja es varētu stāstīt,tad būtu izstāstījusi.
Mathilde @ 12.02.2023 22:25
un kas tur tāds bija? Kāpēc ir jāklusē, ja tur bija ārprāc? Tieši otrādi- ir jārunā!
Ja tur bija kautkas tiešām traks, tad varbūt Madarai un Ārenam jāpaziņo, jo tad vispār ir jāatņem tiesības aprūpēt un satikt bērnus. Varbūt tur ir kas bīstams bērniem?
Kaimiņi klusē, Lienes brālēni klusē, zinātāji klusē, KVP???Kāpēc?
Es domāju tur bija kautiņi,dzerstiņi,trači! Jo kas gan cits varēja būt! Tikai tur reaģēja uz vēstulēm,bet te ne! Un domājams te notiek tas pats,bet kamēr nenotiks nelaime visi kurli un akli.Raksti iestādēm cik uziet,nekā! Viņa liek storijus ar to visu,zinot ka par to nekas nebūs.Viņi atklāti ņirgājas par bērnu un viņiem ir nesodāmības sajūta.Mathilde @ 12.02.2023 22:25
un kas tur tāds bija? Kāpēc ir jāklusē, ja tur bija ārprāc? Tieši otrādi- ir jārunā!
Ja tur bija kautkas tiešām traks, tad varbūt Madarai un Ārenam jāpaziņo, jo tad vispār ir jāatņem tiesības aprūpēt un satikt bērnus. Varbūt tur ir kas bīstams bērniem?
Kaimiņi klusē, Lienes brālēni klusē, zinātāji klusē, KVP???Kāpēc?