LilyLady @ 12.02.2023 16:58Kāds kauns. Visi taču ņirdz par to Kiviču. Apdzēries onka, ko nevar dabūt prom no skatuves. Un vēl sieva virsjakā ar bērnu rokās planē pa skatuvi. Murgs.
Kivim tā gribējās to slavas 5minūti, tā cenšas būt stilīgs un iederēties jauno mūziķu vidē, bet izskatās tik nožēlojami - tās neveiklās kustības, tizlais mētelītis, resnās sardelīškājas, sakanais cūkģīmis, kaut ko mēģina šļupstēt. Nu fui.
krixis3 @ 12.02.2023 17:00Kā cāļa meitenes to visu zina? Vnk rūpīgāk seko līdzi izteikumiem vai ir kāda pietuvināta persona?
Danuta @ 12.02.2023 16:56Kiviču vietā es nedaudz piebremzētu ar saviem runas plūdiem, jo Cāļa grupā ir oi, oi informācija, šeit ir tikai ziediņi. Gan par Ģintermuižu, gan par Lienes večiem un Kiviča sānsoļiem. Jautājums, kāpēc Kivičus neņem pie dziesmas UGF un tiesa.
Scandinavian @ 12.02.2023 17:05
Jo kundziņam nekas nepieder, darba vieta nav un nauda ir Revolut.
Oho! Ja Tu tur esi, vai nevari uztaisīt kādus screenshot un ielikt te? 😁Danuta @ 12.02.2023 16:56Kiviču vietā es nedaudz piebremzētu ar saviem runas plūdiem, jo Cāļa grupā ir oi, oi informācija, šeit ir tikai ziediņi. Gan par Ģintermuižu, gan par Lienes večiem un Kiviča sānsoļiem. Jautājums, kāpēc Kivičus neņem pie dziesmas UGF un tiesa.
Elvīra458 @ 12.02.2023 17:11Oho! Ja Tu tur esi, vai nevari uztaisīt kādus screenshot un ielikt te? ?
Žēl ka nevar tur piereģistrēties,no vienas puses tas drusku nesmuki,tikai izredzētajiem.Danuta @ 12.02.2023 16:56Kiviču vietā es nedaudz piebremzētu ar saviem runas plūdiem, jo Cāļa grupā ir oi, oi informācija, šeit ir tikai ziediņi. Gan par Ģintermuižu, gan par Lienes večiem un Kiviča sānsoļiem. Jautājums, kāpēc Kivičus neņem pie dziesmas UGF un tiesa.
Bet kaut kur es lasīju ka Revolūt jau arī varot tiesu izpildītāji tikt klāt.Un ja tur apgrozās lielāka summa,tad Revolūts pieprasot pierādījumus.Ta kā secinu,ka nekādi ntie tūkstoši nav.Scandinavian @ 12.02.2023 17:05
Jo kundziņam nekas nepieder, darba vieta nav un nauda ir Revolut.
Danuta @ 12.02.2023 17:02
Pietuvinātas Lienei personas sniedz informāciju.
kuranavliene @ 12.02.2023 17:46Bet kaut kur es lasīju ka Revolūt jau arī varot tiesu izpildītāji tikt klāt.Un ja tur apgrozās lielāka summa,tad Revolūts pieprasot pierādījumus.Ta kā secinu,ka nekādi ntie tūkstoši nav.
Tikmēr Liene staigā pa skatuvi ar pārgurušu bērnu, kad tam būtu jābūt sen gultā.ZapeNape @ 12.02.2023 18:32Madara ar Jāni un meitenēm atpūšas boulingā. Tām meitenēm reāli paveicies ar to Jāni. Viņš tik ļoti ar viņām darbojas, atšķirībā no kiviča. Tas foršais ieraksts - sencīši. Visi ēd picas restorānā. Malači! Prieks skatīties uz to ģimenīti!❤❤❤
es nē @ 12.02.2023 17:58
Eu nu cmon, padalies lūdzu ar šo Pandoras lādi mazliet! ?
teberebe @ 12.02.2023 18:45
Viņš džilindžera intervijā teica, ka viņam konts ir laikam tajā N26 bankā vai kādā no tām. Revolut vids seko, bet visām mobilajām bankām jau nevar izsekot. Kaut kāda gym selfie spīdēja karte aiz telefona vāciņa, kas izskatījās pēc krāsām pēc revolut kartes, bet nebrīnītos, ka tā arī būtu uz mammas vai čoma vārda ?
Viņš arī teica, ka mašīna ir uz čoma vārda, jo viņiem pašiem uz sava vārda nevar būt. Pieņemu, ka to pašu ugf un Dimitera tiesas parādu dēļ, bet es likumus par šo nezinu. Pats vēl ļoti lepojās ar to un teica, ka daudzi tā dzīvo.
No drošiem avotiem - sociālās instances nākušas pakaļ Mia, jo tur ir ārprāts bijis. Viņi abi pa mājas otru pusi izbēguši. Šo Latvijā centās noslēpt, bet kā saka - pasaule ir apaļa.Bia @ 12.02.2023 16:37Tur kāda rakstīja ne tik sen, ka Kivičiem Norvēģijā bija problēmas ar bērnu uzraudzības instancēm. Kā Jūs to uzzinājāt? Vai arī viņi paši kaut kur izpļāpājās? Kur to var paskatīties? Ak Dievs, pat tur uzrāvās, ja tā ir taisnība ??