magdalena333 @ 08.02.2023 11:45Tas jau pat ir jautājums vai šodien tur ir. Apģērbs liekas tas pats, kas vakar. Gan jau atkal safilmēja, ko atrādīt visu mēnesi. Nu kā var būt , ka Liene tàda liela sportiste, ko tik nedar, vakar tak teica , ka visu ir izcilājsi, tricepsi un planki utt., bet kā viss ir nošļucis tā ir. Ne rokās, ne dibenā, ne kājās nav ne smakas no muskuļmasas, vēders ar tauciņiem, es kaut ko nesaprotu, vai tā var būt, ka Tu tā svīsti sporta zālē, dejo, spēlē tenisu, batuti utt., bet nav vispār tvirtums augumam. Viņai jau slaidums nav dēļ aktivitātēm , bet gan no tās 1x ēšanas dienā, varbūt, ka dzer pat vispār neēd.
LabaDabaDa @ 08.02.2023 18:02Vienā ziņā Liene beidzot uzrakstījusi svētu patiesību - mēs tiešām neticam, ka viņi "jau sporta zālē".
Un ko var trenēt 2 stundas? ? Gatavojās kādam kultūristu šovam? Vai Olimpiskajām spēlēm - svarcelšanā, piemēram? ???
Mathilde @ 08.02.2023 17:30par to vēderu. Nu, ir viņai viņš. Neproporcionāls pārējam notievējušam ķermenim.
Vai nu liela diastāze, vai aknas? Ja pirmais- tad tur ļoti specifiski vuengrojumi der, citādi vēders kļūs lielāks, par otro- nez’ kāpēc analīzes nodeva?! uz aknu provēm arī?
Viņš nav treneris,bet trenneris😂Normāls treneris sadotu teftelim pa kupri un izlidinātu no zāles,lai uz ielas ķēmojas.Bet tā man liekas,ka tajā zālē skatoties kā lielā sportiste tirinās,citi pavingrot nevar no smiekliem!Ākstu pāris!🙈elfa* @ 08.02.2023 13:51Treneris Kivičs...
Ja viņš ir treneris, tad es esmu baletdejotāja. Sen atpakaļ bērnībā pamēģināju baleta pulciņā iet. Tas skaitās.
Man sāp ceļi skatoties uz to, kā viņa pilda vingrojumus.
Jā, ir labs, bet es labāk no malas skatos. :D Kad būs kārtējā šizo lēkme, tad jūsu profila bildes tiks izvazātas ''Neglītās ,nelaimīgās Latviešu sievietes''.Knabsab @ 09.02.2023 00:00Oj! Man tā patīk jaunais IG Kivichclub accounts! Paldies rozajām lezbēm, kas to organizē ??
paskatījos sekotājus, skaistas sievietes, kam īstie profili🥰Elvīra458 @ 09.02.2023 11:01Jā, ir labs, bet es labāk no malas skatos. :D Kad būs kārtējā šizo lēkme, tad jūsu profila bildes tiks izvazātas ''Neglītās ,nelaimīgās Latviešu sievietes''.
Tur bija ieliktas jaunākās bildes ar Andri. Uzpūties kā balons. ? Nesaprotu, kā tas iespējams , ja jau viņš ir profesionāls treneris? :D
Liene : ''Es nevērtēju cilvēkus pēc izskata! Esmu labsirdīgs cilvēks.'' :DGrabuļLiene @ 09.02.2023 11:07paskatījos sekotājus, skaistas sievietes, kam īstie profili?
Ari kungi tur ir ?
Tur ir visi viņu kompleksi, ticams variants ir didras un ietekmeles eksistences stāsts. Tēlo, ka nav tàdas
Tik nožēlojami, divi apdzērušies āksti. Sūdiem esot cauri gājuši. Paši jau tos sūdus sataisīja. Fu, pat dušā sagribējās, tāda netīrības sajūta pārņēma skatoties.Ariete @ 09.02.2023 11:58Man šķiet ka Ļenkai bija romantiskākais bildinājums pasaulē ???????????????
Knabsab @ 09.02.2023 00:00Oj! Man tā patīk jaunais IG Kivichclub accounts! Paldies rozajām lezbēm, kas to organizē ??
Knabsab @ 09.02.2023 11:36Nu lai taču Ļenačka liek tos gym storijus. Mums vēl jo interesantāk - cik reizes viņa tur aizvilksies un vai pati ir spējīga ievērot "disciplīnu" ? pēc nedēļas taču tie storiji no gyma beigsies. Max nedēļu ies