MelnāVārnaKrā @ 01.02.2023 22:07
Es domāju, ka to mēs drīz uzzināsim kas tur kopīgs
Tas Graudiņš jau tur par saviem dns runājot liek aizdomāties, ka kaut kas īsti nav
MelnāVārnaKrā @ 01.02.2023 22:07
Tas Graudiņš jau tur par saviem dns runājot liek aizdomāties, ka kaut kas īsti nav
Blocked @ 01.02.2023 22:41
Nesekoju Graudiņiem . Kādas veselības problēmas ir viņu kopīgajam bērnam ?
Manuprāt, loģisks stāsts par to DNS un nekā šokējoša nav. Sieviete padsmit gadus savākusi bērnus, alimenti maksāti, bet abi bez vēsts. Un kad pateikts, vai maz viņš ir tēvs - nobloķēts un vairāk pat adrese nav zināma.MelnāVārnaKrā @ 01.02.2023 22:07
zebramežā @ 02.02.2023 01:29Manuprāt, loģisks stāsts par to DNS un nekā šokējoša nav. Sieviete padsmit gadus savākusi bērnus, alimenti maksāti, bet abi bez vēsts. Un kad pateikts, vai maz viņš ir tēvs - nobloķēts un vairāk pat adrese nav zināma.
Attiecīgi, kas jums tur šķiet tik mega dīvains un nepieņemams?
LaikamGarlaicigi @ 02.02.2023 01:43
Ir dīvainības.
- 16-17 gadus nav tēvs saticis bērnu
- kad dabūjis bērna telefona numuru "kaut kad vēlāk" zvanījis uz to numuru un kāds cits pacēlis
- bez tēva ziņas mainīts uzvārds un bērns izvests no valsts
Kaut kas neiet kopā. Pat Latvijā nav tik viegli nomainīt bērnam uzvārdu bez otra vecāka ziņas. Vecāks, kas tiešām uztraucas par bērnu varētu nopietnus sūdus sataisīt otram vecākam par "bērna nolaupīšanu" (izvešanu no valsts). Kiviča vārdiem "varētu sanākt pasēdēt".
A šeit - 16-17 gadus nav saticis. Tagad, kad grib kaut kādu mantojumu kārtot, grib sakontaktēties, lai uztaisītu DNS testu... Nu iedomājies - neesi tēvu saticis 17 gadus, un vienīgā korespondence ir oficiāla vēstule, kurā izsaka vēlmi uztaisīt DNS testu. Es sūtītu dillēs tādu DNS donoru.
Karoč, satikties un kontaktēties gribošs vecāks būtu atradis iespēju kontaktēties 17 gadu laikā Anglijā vai Latvijā.
zebramežā @ 02.02.2023 01:29Manuprāt, loģisks stāsts par to DNS un nekā šokējoša nav. Sieviete padsmit gadus savākusi bērnus, alimenti maksāti, bet abi bez vēsts. Un kad pateikts, vai maz viņš ir tēvs - nobloķēts un vairāk pat adrese nav zināma.
Attiecīgi, kas jums tur šķiet tik mega dīvains un nepieņemams?
SantaBarbara @ 02.02.2023 07:10
Vecim bail ,ka mantojums būs jādala ar dēlu !?
Kaut kas ar Andri kopigs,ir berns bet nav isti motivacijas but tevam!
Diez tam bernam ir “pienakums” to dns taisīt ?
Jo izklausas viens no tiem variantiem ,kad tevam ir tikai “tiesibas “ bet visiem parejiem ir “pienakumi “ attieciba pret tevu .
sievas meitas ir arī viņa meitas,viņš neizpederēja viņas no mājas kā Kirpičs,bet adoptēja!Mathilde @ 02.02.2023 08:57interesanti, kas tie par mantojumiem pēkšņi- akcijas, nami, mašīnas?
Un, kurš to tad mantos- dēls, kuram nav laba veselība vai sievas meitas?
MelnāVārnaKrā @ 02.02.2023 08:19
Gan jau, ka caur tiesu jāpieprasa, bet vai tur nevajag būt kādam normālam iemeslam, notikumam kāpēc 17 gadus tas bija tavs dēls un tagad izdomāji, ka nav
Iespējams, ka tāpat vien gribu pārliecināties neiet krastā.
Scandinavian @ 02.02.2023 10:33
Iespējams dēļ jaunākā dēla diagnozes, iespējams dēļ kādiem izmeklējumiem, kad rodas šaubas, vai iepriekš vispār varēja būt tēvs.
pernille @ 02.02.2023 10:20Tie Graudiņi tādā pat līmenī, tas arī viņiem kopīgs, tikai nav tik degradējušies un ir turīgāki.
Murka39 @ 02.02.2023 10:54
Šis, starp citu, ir interesanti - kāda nodarbošanās nez' ir Graudiņam, ka viens pats spēj visu lielo ģimeni un privātmāju uzturēt?
Un Kiviča mīļā meitiņa Keitija,tik mīļi pret Jāni.Ļaunā Madara piespieda ar varu!Toč jāliek cietumā.😂😂😂Knabsab @ 02.02.2023 11:44Kamēr Liene ārstē savu paģiru slimību un Kivis depresiju pēc tā, ka visi viņa trekno kuņģi redzējuši, normāli cilvēki dzīvo savu dzīvi. Redz Sniedzāns ielicis foršu video par motivāciju sportot un skaidrs, ka tieši Madara viņu ir iedvesmojusi atskākt par sevi rūpēties. Madarai ir tāda unikāla spēja - celt vīriešus. Kivis jau arī likās daudz maz sakarīgs Rampas Uguņu laikā.
Un respect Sniedzānam par tekstu - man jābūt stipram lai parūpētos par savām trim (nu jau četrām) meitenēm.
Liene un Andris var uz šito atkal iedzert savā blokmājas ūķī ?
Knabsab @ 02.02.2023 11:44Kamēr Liene ārstē savu paģiru slimību un Kivis depresiju pēc tā, ka visi viņa trekno kuņģi redzējuši, normāli cilvēki dzīvo savu dzīvi. Redz Sniedzāns ielicis foršu video par motivāciju sportot un skaidrs, ka tieši Madara viņu ir iedvesmojusi atskākt par sevi rūpēties. Madarai ir tāda unikāla spēja - celt vīriešus. Kivis jau arī likās daudz maz sakarīgs Rampas Uguņu laikā.
Un respect Sniedzānam par tekstu - man jābūt stipram lai parūpētos par savām trim (nu jau četrām) meitenēm.
Liene un Andris var uz šito atkal iedzert savā blokmājas ūķī ?
NavNebusNekad @ 02.02.2023 12:07
Man ļoti pozitīvs tas teksts likās. Sāk tas Sniedzāns arvien vairāk iepatikties! Respect viņam, ka spēj pieņemt cita veča ( “slavenības”) bērnus un saukt par saviem! ?