Kaut kur Andris bija minējis ka viņš kārto māju,mazgā traukus!Bet tas jau bija redzams pirmajā šovā,kamēr plancka pa gultu vārtijās stenēdama.Elvīra458 @ 01.02.2023 12:01Tas ir minējums, vai reāli zināms fakts?
Fū, es iztēlojos, ka Ļenka caurām dienām pie pudeles ārdās telefonā, slinko ,neko nedara. Nu ja, tagad vairs nav jāfilmējas iekš SBF. Vismaz bija cerība, ka Andrim lielāka atbildības sajūta un šis aizved mazo :(
Blablablabla @ 01.02.2023 13:15Kāpēc Kiviks izņēma reklāmu par alkometru ?
Ideāla reklāma bij-Brauksi dzērumā,paliksi pliku pakaļu ?
Blablablabla @ 01.02.2023 13:15Kāpēc Kiviks izņēma reklāmu par alkometru ?
Ideāla reklāma bij-Brauksi dzērumā,paliksi pliku pakaļu ?
Es vēl saprastu,ja nogrieztu tas beigas-pati vēl beigas iehihina ,ka ūkstu iefilmejusi🤦🏻♀️ Un,ka tas ir tikai joks,visi bij skaidra ! Hahaaa Kiviks jau tajā video redzams,ka pilna umatā,kad Lienīte dāvanu palika vaļā,pašai arī normāla paģiru balstiņa ! Mana māte alkoholiķe ,tik daudz kopīga! Nevaru apskaidrot,bet viņiem tas laiks,kad dzer pazūd kkur un viņi paši vairs to nesaprot,tā nodzerto nedēļa viņiem ir kā diena 🤷🏻♀️ Un paši ir labini utt,bet tai paša laika,kad kaimiņu Pēteris iedzer vairāk par 2 dienām-ārprāts ,kāds šis ir alkoholiķis!SantaBarbara @ 01.02.2023 14:25
Gan jau izgulēja dzērumu un nākot pie skaidrības saprata ,ka nebija laba doma!
Redz ,ja Madara butu teikusi kivim ,kas pāli kaut ko stulbu butu gribejis publicet,ka tā nav laba ideja ,tad Liene tieši otrādi ,gan jau vēl paskubināja ar tekstiem”Jā,Jā zakīt,geniāla ideja ,liekam tik iekšā Tavu spalvaino pakalju ,nekas tāds Lv taču vel nav bijis “
Un tad 2 dienas vēlāk ,kad kivim vairs nav 2 promilas,gan jau saprata ,ko bl* atkal izdarijis ??
Es reporteju vairākas reizes Facebook un atbildēja katru reizi,ka nesaskata neko nepiedienīgu 😄reina @ 01.02.2023 14:59Es savukārt domāju, ka pat ne pats kivis saprata, kas tas par ablomu, bet gan alkometra uzņēmums cēla pretenzijas pret šādu reklāmu. Reklāmās tomēr nepamatota atkailināšanās nav pieņemama, lai vai kāda platforma tā būtu, kur reklamē ? + to "reklāmu" mierīgi var reportot, jo nu reāls nudity.
Kivis FB bija iekomentējis no profila Andris Kivics kamēr bloķets.Blablablabla @ 01.02.2023 15:01Es reporteju vairākas reizes Facebook un atbildēja katru reizi,ka nesaskata neko nepiedienīgu ?
reina @ 01.02.2023 14:59Es savukārt domāju, ka pat ne pats kivis saprata, kas tas par ablomu, bet gan alkometra uzņēmums cēla pretenzijas pret šādu reklāmu. Reklāmās tomēr nepamatota atkailināšanās nav pieņemama, lai vai kāda platforma tā būtu, kur reklamē ? + to "reklāmu" mierīgi var reportot, jo nu reāls nudity.
Hubabuba @ 01.02.2023 15:12
Tas ir ārprāts, resns, apdzēries ronis, viesnīcas numuriņā kautko šļupst par alkometru. Es reklāmdevēju vietā pieprasītu visu piķi atpakaļ. Izsmiekls, ne reklāma. Kivam varbūt liekas ka viņš tur traki seksīgs izskatās, bet nu nav.