KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 24395
Reģ: 18.08.2022
Skatos Liene atkal visus cietumā liek😁😀
Šis man atgādina ,laiku kad man bija 6 gadi un katru reizi spēlējoties smilšu kastē ,kad bērni sastrīdējās savā starpā cits citam draudēja,ka pateiks vecākiem un tad vinus visus ieliks cietumā, man tā izskatās,ka šis apmēram Lienes smadzenu kapacitātes robežās!!😁Tā arī Liene katru reizi ,kad kaut kas nav pa prātam,kā jau “godåjama “čekista meita draud visiem ar cietumu!
Bet vienīgā vietu kur tiešām kādām būtu jāsēž ir Liene -psihuškā…
31.01.2023 08:17 |

Reitings 29397
Reģ: 06.11.2022
vivii @ 30.01.2023 23:42

Viņi mierīgi varētu piedalīties raidījumā “muzhskoe zhenskoe”, kādreiz tur tādi kadri bija nolasīti, ka vāks ?
Tajā raidījumā bija gan traki stāsti, gan lamāšanās, gan pa aci sadošana ?

Kur nu. Viņi taču esot pārāk inteliģenti pat priekš SBF, tāpēc arī izmesti!
Tagad visu dienu kasīšu aiz auss, ko īsti tik intelektuālu viņi tai šovā sadarīja... 🤠🤠🤠
31.01.2023 08:27 |

Reitings 1648
Reģ: 04.11.2022
Paga, es pareizi piefiksēju - tā ir lētā Catrice palete? Kur tik zemu krist! Viņi taču ir tādi bagātnieki, kuri to vien dara, kā ceļo pa pasauli!
31.01.2023 09:07 |

Reitings 36417
Reģ: 11.02.2015
Hey, ļenka, kāpēc nelabo gramatikas kļūdas komplimentu jautājumos? Pēc tavas loģikas tie tak nebūtu pat cienīgi saņemt atbildi no Mis GrammarNazi!
31.01.2023 09:08 |

Reitings 3508
Reģ: 10.12.2022
Mazs procents ļauno jautājumu uzdevēju, tikai pārsvarā tur ir jautājumi no nelabvēļiem. Ja no ignorētu heiterus nekā tur no q&a nebūtu un neviens vispār neskatītos.
Visa Latvija viena vienīga Madaras draudzene.
31.01.2023 09:20 |

Reitings 340
Reģ: 23.01.2023
vivii @ 30.01.2023 22:58

Vispār ir pierādījumi, ka viņa zin, kas ir forums, vienā sērijā ar Andri, abi lasija komentārus ????
Uj Liene, Liene ?

Tieši tāpat kā "netīšām izleca reklāma par podkāstu un nav ne jausmas kas tas vispār ir" pēkšņi kļuva par "apkaunojums visam jūķubam un internetam kādam + cilvēki bez intelekta" un vēl brīdi vēlāk - "podkāstus nedrīkst veidot cilvēki, kuri pēc Lienes domām ir ļauni un atņem bērnus katram garāmgājējam"
31.01.2023 09:20 |

10 gadi
Reitings 5537
Reģ: 05.08.2013
Mani padara traku tā doma, ka viņi var pārkāpt likumus, uzvesties kā cūkas, nodirst visus un viņiem nekas par to nav! Cik bērniem dzīves sapi...tas!!!
31.01.2023 09:23 |

Reitings 3508
Reģ: 10.12.2022
yay @ 31.01.2023 09:23
Mani padara traku tā doma, ka viņi var pārkāpt likumus, uzvesties kā cūkas, nodirst visus un viņiem nekas par to nav! Cik bērniem dzīves sapi...tas!!!

Nekas nav un vēl atrodas kāds, kas aizstāv un klausās to bēdu stāstu, ka bērnus neļauj satikt un viņi tik labi, viņi gribētu dot visu, bet ļaunais Ārens un Madara pie visa vainīgi. Ieslēgtu loģisko domāšanu un saprastu, ka ja jau tā uz savu galvu neļauj, tad sen ar tiesu būtu nospriests, ka tomēr ļauj.
Mans bērna tēvs tāds pats un daudzi muti vaļā klausās kā šim kaut ko neļauj.
31.01.2023 09:37 |

Patīk
Reitings 20170
Reģ: 09.12.2015
yay @ 31.01.2023 09:23

Nu, īsti jau nevar teikt, ka viņiem nekas par to nav. Karma nesnauž. Liene no sabiedrības dāmas ir kļuvusi par apsmieklu. Par viņu ieņirdz un šokējas, kādā gaismas ātrumā "dāma" nolaidusi podā savu dzīvi. Viņai nav attiecību ar ģimeni, meitas viņu pat redzēt negrib. Ir tikai skops rupeklis blakus, kas ik pa laikam sadod pa tāfeli, un, kurš turklāt ir tik neuzticams, ka jāsargā un jāpieskata 24/7.
Ok, Kivis vienmēr ir bijis pastulbs klauns, bet agrāk vismaz viņam bija kaut kāda cieņa no kolēģu puses, tika aicināts uz normāliem pasākumiem, vadīja raidījumu TV. Tagad viņš ir totāli degradējies āksts, kas, lai izmisīgi pievērstu uzmanību, lētā viesnīcā, pālī šļupstēdams, filmē savu resno, spalvaino pakaļu..
Nu, kur vēl zemāk šie var nošļūkt?
31.01.2023 09:54 |

10 gadi
Reitings 1386
Reģ: 13.02.2009
Agnessse @ 31.01.2023 09:20

Tieši tāpat kā "netīšām izleca reklāma par podkāstu un nav ne jausmas kas tas vispār ir" pēkšņi kļuva par "apkaunojums visam jūķubam un internetam kādam + cilvēki bez intelekta" un vēl brīdi vēlāk - "podkāstus nedrīkst veidot cilvēki, kuri pēc Lienes domām ir ļauni un atņem bērnus katram garāmgājējam"
un vakar jau atbildēja, ka podkāstus neklausās, neskatās. Fragmentu no “Touch” tikai kāds cilvēks atsūtījis.
Un kā tad tur ir, netīšām izleca youtube vai kāds atsūtīja. ?🤥
31.01.2023 10:02 |

10 gadiPatīk
Reitings 4394
Reģ: 31.10.2010
jenna @ 31.01.2023 07:46
Cerams, ka nākamajā sezonā “ Iečeko slavenību” Bulis beidzot viesosies pie Madaras!?

Tad nu gan Ļenkuce uzsprāgtu tā ka pavisam😁
31.01.2023 10:11 |

Reitings 340
Reģ: 23.01.2023
jenna @ 31.01.2023 10:02
un vakar jau atbildēja, ka podkāstus neklausās, neskatās. Fragmentu no “Touch” tikai kāds cilvēks atsūtījis.
Un kā tad tur ir, netīšām izleca youtube vai kāds atsūtīja. ??

Zinot Ļenu drīz būs versija, ka Madaras suns ar mazu lapiņu zobos atskrēja līdz viņu pritona namdurvīm un nometa to uz tepiķīša. Rozā forumu lezbes ar domu spēku nospieda dzīvokļa zvana pogu, Ļena iziet, paceļ lapiņu - a tur - Madaras un Jāņa podkāsta links.
31.01.2023 10:14 |

Reitings 7848
Reģ: 09.09.2021
Acu ēnu palete tiešām ir forša un kvalitatīva bet ja gribēja nofilmēt, varēja notīrīt. Tas prasītu max 20 sekundes.
Madaras un Jāņa podkāsts man patīk, iztēlojos, ka Madarai labi sanāktu arī vadīt "Kad viņas satiekas". Viņa māk atrast saikni ar raidījuma viesi.
31.01.2023 10:20 |

Reitings 583
Reģ: 28.05.2015
Man šķiet ka Liene ļoti labi zina par Andża krāpśanu un tādēļ tik ļoti visiem cenśas pierādīt kāda viņiem mīla.Un arī tā drausmīgā plosīšanās un ārdīšanās pēdējā laikā,ne par ko labu neliecina. Un ja godīgi, es pat nebrīnītos ja plancka atkal stāvoklī būtu palikusi.Lai kādu laiku vēl piesietu veci un tas neaizmuktu. Jo vēderiņś tieśām dīvains,un pēkšņi analīzes skrien nodot.Vai arī mēğina pievērst uzmanību? Jo nekā vairs cita nav!
31.01.2023 10:26 |

Reitings 575
Reģ: 25.01.2023
nav jau nekāda goda lieta tā šļūkšana pa kreisi, bet nu… esmu cilvēks gados un sanāca tajos laikos vienās kompānijās pabūt darba sakarā, K nekad nav slēpis savu vājību uz sānsoļiem, tāpati Madara jaunībā kā tagad Šunels skrēja līdzi biksēs ieķērusies un ne jau tāpēc, ka baigi gribējās, bet zināja, ka šis pie pirmās izdevības neuzticīgs. kādi tik stāsti šajā sakarā nav dzirdēti un pat redzēti. visas beibes viņam skrēja līdzi biksēs ieķērušās ne jau Šunels vien. vnk Šunelim nav kur bērnu likt un velk šo līdz, kad jau ir next level , tā teikt…
31.01.2023 10:32 |

Reitings 575
Reģ: 25.01.2023
Skaistsceļš @ 31.01.2023 10:26
Man šķiet ka Liene ļoti labi zina par Andża krāpśanu un tādēļ tik ļoti visiem cenśas pierādīt kāda viņiem mīla.Un arī tā drausmīgā plosīšanās un ārdīšanās pēdējā laikā,ne par ko labu neliecina. Un ja godīgi, es pat nebrīnītos ja plancka atkal stāvoklī būtu palikusi.Lai kādu laiku vēl piesietu veci un tas neaizmuktu. Jo vēderiņś tieśām dīvains,un pēkšņi analīzes skrien nodot.Vai arī mēğina pievērst uzmanību? Jo nekā vairs cita nav!

jo uzkrītošāk tev cenšas kaut ko pierādīt, jo vairāk skaidrs, ka patiesībā notiek pretējais 100%
domājams, ka viņas fertīlais vecums būs galā ar 4. atvasi un uz vēdera riepa parastā. analīzes var nodot jebkurš un jebkurā laikā :)
31.01.2023 10:35 |

Reitings 1796
Reģ: 08.02.2022
Viņi brēc, ka māte neļāva satikt gada tēti, esot turpat Siguldā. Bļāviens, Kivim bija 1.75 promiles no rīta un jau atkal trieca alu ''uz karstām oglēm''. Kāpēc, lai bērns tiktos ar pēc alkohola smirdoša tēti un gada pamāti?
Par to krāpšanu ,aizdomājos... Nu, iespējams, ka Ļenka to zina un vienkārši to krupi nākas norīt. Ko tad viņa, pametīs savu zaķīti, ies dzīvot atsevišķi un meklēs darbu?
31.01.2023 10:50 |

Reitings 4037
Reģ: 08.09.2015
Es neticu, ka Liene vairs mēģinās palikt stāvoklī, tikai tā iemesla dēļ, ka tas reali apgrūtinātu viņas vazāšanos apkārt. Nu nedomāju, ka Kivičs ļautu viņai esot stāvoklī un pēc tam ar zīdaini un Miu vēl vazāties līdz (jau tagad šad tad tas neiet cauri). Labi, tagad vēl tā, šis bērns vēl viņiem pagadījies tāds, kas skaņu neizdveš, bet, ja būs tāds, kas bļaus visu laiku?! Nedomāju, ka Liene riskēs. Tad jau viņai labāk paļauties uz to, ka šī sēdēs šim blakus un vaktēs, lai neaiziet pa kreisi, nekā ar Miu un mazuli mājās kotletes cep. Un, protams, vēl alkohols, tak viņa dzer, un patīk dzert, ne velti katru reizi, kad ārdās Instagram viņa pazūd un nerada savu seju, nav ne jauku nedēļu, dienu, projektiņi un vēstules.
Par to punčuku, viņai viņš ir visu laiku, to labi varēja redzēt šovā, domāju bildēs viņa apstrādā, bet pat dažās var redzēt to vēderu.
31.01.2023 11:07 |

Reitings 3020
Reģ: 29.05.2022
magdalena333 @ 31.01.2023 11:07
Es neticu, ka Liene vairs mēģinās palikt stāvoklī, tikai tā iemesla dēļ, ka tas reali apgrūtinātu viņas vazāšanos apkārt. Nu nedomāju, ka Kivičs ļautu viņai esot stāvoklī un pēc tam ar zīdaini un Miu vēl vazāties līdz (jau tagad šad tad tas neiet cauri). Labi, tagad vēl tā, šis bērns vēl viņiem pagadījies tāds, kas skaņu neizdveš, bet, ja būs tāds, kas bļaus visu laiku?! Nedomāju, ka Liene riskēs. Tad jau viņai labāk paļauties uz to, ka šī sēdēs šim blakus un vaktēs, lai neaiziet pa kreisi, nekā ar Miu un mazuli mājās kotletes cep. Un, protams, vēl alkohols, tak viņa dzer, un patīk dzert, ne velti katru reizi, kad ārdās Instagram viņa pazūd un nerada savu seju, nav ne jauku nedēļu, dienu, projektiņi un vēstules.
Par to punčuku, viņai viņš ir visu laiku, to labi varēja redzēt šovā, domāju bildēs viņa apstrādā, bet pat dažās var redzēt to vēderu.
Punčuku var redzēt jā,bet kad mēs apgulstamies uz muguras punčuki pazūd-izplūst.
31.01.2023 11:19 |

Reitings 86
Reģ: 19.01.2022
magdalena333 @ 31.01.2023 11:07

Nedomāju, ka būs vēl kāds bērns. Plekste taču psēsta ar savu tievumu un pēc 5. viennozīmīgi figūrai būs čau. Jau tagad vidukļa nav, tad vispār vēderu savākt nevarēs.
31.01.2023 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits