vivii @ 30.01.2023 23:42
Viņi mierīgi varētu piedalīties raidījumā “muzhskoe zhenskoe”, kādreiz tur tādi kadri bija nolasīti, ka vāks ?
Tajā raidījumā bija gan traki stāsti, gan lamāšanās, gan pa aci sadošana ?
vivii @ 30.01.2023 22:58
Vispār ir pierādījumi, ka viņa zin, kas ir forums, vienā sērijā ar Andri, abi lasija komentārus ????
Uj Liene, Liene ?
yay @ 31.01.2023 09:23Mani padara traku tā doma, ka viņi var pārkāpt likumus, uzvesties kā cūkas, nodirst visus un viņiem nekas par to nav! Cik bērniem dzīves sapi...tas!!!
yay @ 31.01.2023 09:23Mani padara traku tā doma, ka viņi var pārkāpt likumus, uzvesties kā cūkas, nodirst visus un viņiem nekas par to nav! Cik bērniem dzīves sapi...tas!!!
un vakar jau atbildēja, ka podkāstus neklausās, neskatās. Fragmentu no “Touch” tikai kāds cilvēks atsūtījis.Agnessse @ 31.01.2023 09:20
Tieši tāpat kā "netīšām izleca reklāma par podkāstu un nav ne jausmas kas tas vispār ir" pēkšņi kļuva par "apkaunojums visam jūķubam un internetam kādam + cilvēki bez intelekta" un vēl brīdi vēlāk - "podkāstus nedrīkst veidot cilvēki, kuri pēc Lienes domām ir ļauni un atņem bērnus katram garāmgājējam"
jenna @ 31.01.2023 07:46Cerams, ka nākamajā sezonā “ Iečeko slavenību” Bulis beidzot viesosies pie Madaras!?
jenna @ 31.01.2023 10:02un vakar jau atbildēja, ka podkāstus neklausās, neskatās. Fragmentu no “Touch” tikai kāds cilvēks atsūtījis.
Un kā tad tur ir, netīšām izleca youtube vai kāds atsūtīja. ??
Skaistsceļš @ 31.01.2023 10:26Man šķiet ka Liene ļoti labi zina par Andża krāpśanu un tādēļ tik ļoti visiem cenśas pierādīt kāda viņiem mīla.Un arī tā drausmīgā plosīšanās un ārdīšanās pēdējā laikā,ne par ko labu neliecina. Un ja godīgi, es pat nebrīnītos ja plancka atkal stāvoklī būtu palikusi.Lai kādu laiku vēl piesietu veci un tas neaizmuktu. Jo vēderiņś tieśām dīvains,un pēkšņi analīzes skrien nodot.Vai arī mēğina pievērst uzmanību? Jo nekā vairs cita nav!
Punčuku var redzēt jā,bet kad mēs apgulstamies uz muguras punčuki pazūd-izplūst.magdalena333 @ 31.01.2023 11:07Es neticu, ka Liene vairs mēģinās palikt stāvoklī, tikai tā iemesla dēļ, ka tas reali apgrūtinātu viņas vazāšanos apkārt. Nu nedomāju, ka Kivičs ļautu viņai esot stāvoklī un pēc tam ar zīdaini un Miu vēl vazāties līdz (jau tagad šad tad tas neiet cauri). Labi, tagad vēl tā, šis bērns vēl viņiem pagadījies tāds, kas skaņu neizdveš, bet, ja būs tāds, kas bļaus visu laiku?! Nedomāju, ka Liene riskēs. Tad jau viņai labāk paļauties uz to, ka šī sēdēs šim blakus un vaktēs, lai neaiziet pa kreisi, nekā ar Miu un mazuli mājās kotletes cep. Un, protams, vēl alkohols, tak viņa dzer, un patīk dzert, ne velti katru reizi, kad ārdās Instagram viņa pazūd un nerada savu seju, nav ne jauku nedēļu, dienu, projektiņi un vēstules.
Par to punčuku, viņai viņš ir visu laiku, to labi varēja redzēt šovā, domāju bildēs viņa apstrādā, bet pat dažās var redzēt to vēderu.
magdalena333 @ 31.01.2023 11:07Es neticu, ka Liene vairs mēģinās palikt stāvoklī, tikai tā iemesla dēļ, ka tas reali apgrūtinātu viņas vazāšanos apkārt. Nu nedomāju, ka Kivičs ļautu viņai esot stāvoklī un pēc tam ar zīdaini un Miu vēl vazāties līdz (jau tagad šad tad tas neiet cauri). Labi, tagad vēl tā, šis bērns vēl viņiem pagadījies tāds, kas skaņu neizdveš, bet, ja būs tāds, kas bļaus visu laiku?! Nedomāju, ka Liene riskēs. Tad jau viņai labāk paļauties uz to, ka šī sēdēs šim blakus un vaktēs, lai neaiziet pa kreisi, nekā ar Miu un mazuli mājās kotletes cep. Un, protams, vēl alkohols, tak viņa dzer, un patīk dzert, ne velti katru reizi, kad ārdās Instagram viņa pazūd un nerada savu seju, nav ne jauku nedēļu, dienu, projektiņi un vēstules.
Par to punčuku, viņai viņš ir visu laiku, to labi varēja redzēt šovā, domāju bildēs viņa apstrādā, bet pat dažās var redzēt to vēderu.