qwe @ 30.01.2023 23:28Fū cūka tāda, ieraugot to nosmulēto paleti, liekas pilnīgi smaķele degunā iesitās ? un vēl madaru saukā par nevīžīhu,pati dzīvo sūdos ieaugusi?
Katzenfamilie @ 30.01.2023 23:21Un, turpinot teemu par to, cik Kivicam ir svariigi vinja beerni, veel viens citaats:" Mūziķis Andris Kivičs nesen izraisīja ažiotāžu, žurnālistiem nekautrējoties paziņot, ka viņš par bērniem nedomā katru dienu. Šādu komentāru nosodīja arī viņa bērnu māte Madara, taču intervijā portālam "Apollo" Kivičs atzina, ka patiešām nopietni domājis katru vārdu.
"Es nedomāju par bērniem katru dienu, pilnīgi noteikti. Es par viņiem iedomājos konkrētos brīžos, bet es nevaru visu laiku domāt par bērniem. Ja es spēlēju ģitāru koncertā, es domāju par dziesmu, ja es esmu mājās un ar Lieni darām savas lietas, es domāju par viņu. Jo man pats svarīgākais dzīvē ir tas, lai Liene ir laimīga, lai viņa saņem no vīrieša siltumu, mīļumu, pieskārienus, skūpstus, glāstus, daudz labu vārdu. Lai saņem to, kas būtu no vīrieša jāsaņem, nevis kažoku un kurpes bez maiguma, kā viņai tas bija agrāk," savos uzskatos dalījās mūziķis."
kurpes notirgotas, savu sadarbības Ķīnā ražoto vamzi nēsā laikam jau ceturto gadu un ja Kivim vēl stāv tad 0 jau ir citām👍Mathilde @ 30.01.2023 23:25toties tagad Lenkai nav ne kažoku, ne kurpes, ne O. ??
Katzenfamilie @ 30.01.2023 23:25
Taa palete izskataas taa, it kaa buutu piezemeejusies uz griidas un kaads uzminis vinjai virsuu...
Mercury6 @ 30.01.2023 23:23Agrāk bija tas šovs Okna. Tur viņiem abiem būtu īstā vieta. ?
qwe @ 30.01.2023 23:28Fū cūka tāda, ieraugot to nosmulēto paleti, liekas pilnīgi smaķele degunā iesitās ? un vēl madaru saukā par nevīžīhu,pati dzīvo sūdos ieaugusi?
Facundo @ 31.01.2023 00:12Man būtu kauns rādīt tādu lētu prastu kosmētikas paleti, manai 16 gadīgajai krustmeitai pat ir labāka kosmētika. Pieprasītākais mākslinieks tak pelna 4000+ mēnesī.
Agnessse @ 30.01.2023 22:17
JĀ!!! Tieši gribēju viņai uzrakstīt, ka tieši tajā atbildē par komatiem pašai ir interpunkcijas kļūda! Bet negribās bloku, lai cirks par brīvu neizpaliek...???
LaikamGarlaicigi @ 30.01.2023 21:01Aklāsmju vakars. ?
- Saulkrastos spaidījis bārmeni
- Dālīju pamīcījis
- Un vēl Ļeņas kādā pasākumā nosūcies ar kādu
Nav brīnums, ka Ļenka nelabprāt laiž vienu kaut kur braukt.
Ēdu brokastis, nelabi palika 🤢😁qwe @ 31.01.2023 07:53Lai cik mums grūti to aptvert, bet būtu gan gribētājas ar tādu sasvīdušu vepri pamīcīties, ja jau aicina tādu dzērāju, kas dziedāt nemāk, koncertēt, tad jau atrastos arī kādas, kas gribētu viņa sardelīti biksēs pameklet ?
isiite007 @ 31.01.2023 08:03Ēdu brokastis, nelabi palika ??