Nu ja, tapēc es saku, ja nebūtu kiviča, tad iespējams liene dzīvotu daudz labāk. Varbūt nemaz nebūtu nonakusi tik zemu cik šobrīd viņa ir. Varbūt neprecīzi izteicos.Katzenfamilie @ 30.01.2023 14:00
Nu nezinu, man tiesi liekas, ka tad, kad Liene bija viena, tiesi visa gimene vinju pieskatija, lai nenodzeras un trakonama nenoklust.
Vajag skreenus aizsūtīt Kambalām un Zutim. Mož atkal Zutis uzšaus, ka nabagiem būs jāmūk uz arvalstīm. 😅Mathilde @ 30.01.2023 14:08Gan jau stalkoja Madaru un slapstījās gar māju. Un pareizi dara Madara, ka radina meitas pie darba, atbildības un kaku savākšanas aiz sava suņa.
Bļ____, jau kuro gadu gaidu, ka tomēr atradīsies kāda metode aizvērt muti kirpičai.
Es vispār nevaru iedomāties, kā ir dzīvot Madarai. Pieņemu, ka viņa ignorē, bet viņi paši kā tārpi lien uz Siguldu.
Mathilde @ 30.01.2023 14:19Bet, kas viņai ir ar to Madaru? Kas tur var trigerēt?
Reāli- bērnus viņiem
nevienam nevajag. Tas tik tāds plākātu sauklis- nedod meitas, neatļauj uz Disnejlendu utt.
Varbūt tiešām Kirpičs dzērumā sauc viņu par Madaru, vai skatās viņas foto, vai kritizē.
Nu nevar vnk tāpat tā Madara viņai tā krist uz nerva.
Mathilde @ 30.01.2023 14:19Bet, kas viņai ir ar to Madaru? Kas tur var trigerēt?
Reāli- bērnus viņiem
nevienam nevajag. Tas tik tāds plākātu sauklis- nedod meitas, neatļauj uz Disnejlendu utt.
Varbūt tiešām Kirpičs dzērumā sauc viņu par Madaru, vai skatās viņas foto, vai kritizē.
atinas @ 30.01.2023 14:20
Vispār kādā sakarā Liene nerimstas par Madaras un Andra bērniem, pašu Madaru? Madara un viņas meitas Lienei ir SVEŠI cilvēki- NAV radinieki. Tās ir viņas vīra meitas. ANDRA meitas un svešai sievietei nav daļas jaukties citu bērnu dzīvēs un nomelnot viņu māti. Būdamai Andra sievai, viņai NEDOD tiesības publiski katru gandrīz katru nedēļu runāt par SVEŠAS sievietes bērniem un pašu Madaru. Esor Kiviča sievai, viņai NAV nekādas varas un tiesību ietekmēt Madaras bērnu dzīvi. Kāpēc Kivič nevārās par to, ka Ārens paņēmis Lienes meitas pie sevis? Jo BAIDĀS un zina, kas notika patiesībā un , ka Ārens ir vecis.
Es jau vienreiz arī te rakstīju, ka iespējams kivičs sadzeras un tad sāk pats runat par Madaru. Tad kivičs atlūzt un šita sāl gānīties interneta. Un otrs, es domāju, ka nenormālā skaudība. Viņa tak noņēma Madarai vīrieti, Madarai bija jābūt tai, kas nogrimst un lienite cerēja kļūt par superstāru atrodoties blakus kivičam. Nu re, izvērtas viss otrādi. Madarai ir veiksmīga ģimene, pat neprecoties un neapbērnojoties, skaista māja, galva strāda, abi ar Jāni kaut ko ņemās un viss izdodās. A, kas ir viņiem? Nu pilnigi nekā, ja viņi netaisītu ap sevi haipu, sen jau šī diskusija būtu mirusi, dzeltenie arī neko nerakstītu un neviens vairs īsti pat viņus neatcerētos. Tapēc kaut kā jau tā "slava" ir jāuztur.Mathilde @ 30.01.2023 14:19Bet, kas viņai ir ar to Madaru? Kas tur var trigerēt?
Reāli- bērnus viņiem
Minelūše @ 30.01.2023 13:18
Lienes māte ir neapskaužamā situācijā. Ja man būtu meita, kas rāpo pa precētu veču gultām, lien svešās ģimenēs un apdzērusies plosās internetā, gānot vīra bijušo, es aiz kauna zemē ielīstu. Tāds bērns ir reāls sods un apkaunojums visai ģimenei.
Bet viņai tak tas ir ļoti izdevīgi, kivičam gnj austiņās dzid, cik ļoti viņai rūp meitenes, cik ļoti mīl vinas utt. Tas varbūt tic, a viņa apzinās, ka jo vairākHubabuba @ 30.01.2023 14:53
Kivim Lienes meitas ir pie vienas vietas. Viņu pilnībā nesatrauc tas ka Lienei ar meitām nav nekādas attiecības. Toties nav saprotams, kāpēc Liene tik ļoti neveselīgi satraucās par Andra meitām. Būtu priecājusies, ka Madarai ir cits džeks, kas rūpējas par meitenēm un Kivam nav tanī ģimenè vairs vietas, kur atgriezties. Tā būtu adekvātas sievietes loģika. Ļenka tik ņemas un trako un atgādina Kivim par viņa ex un meitām.
diez vai. tad nerādītu ka šampi lok hotelī.McSara @ 30.01.2023 15:11Lenkai tāds interesants punčuks, it īpaši pēdējās bildēs!
Ka tikai nebūs Mia kāds brālītis vai māsiņa uzbliezta!?
isiite007 @ 30.01.2023 15:15diez vai. tad nerādītu ka šampi lok hotelī.
isteniba normals pienakums katram gimenes loceklim. Man suni vienmer bijusi, un, dzivojam Rigas centra, vienmer mamma un tetis no bernibas macija, ja grib suni, tad aiz sava suna ir jasavac. Ta ir tikai norma, Liene, ja nezinaji!Facundo @ 30.01.2023 12:33Slinkā Madara likusi bērniem vākt suņa kakas un tāpēc viņas mīļotais virs nav varējis satikt meitu. Bet nu visā visumā ņemot Lienītei bijusi ļoti romantiska nedēļas nogalē.
McSara @ 30.01.2023 15:11Lenkai tāds interesants punčuks, it īpaši pēdējās bildēs!
Ka tikai nebūs Mia kāds brālītis vai māsiņa uzbliezta!?
It kā Miu traucēja lakt šampi,kāzu naktī riktīgi pieļurbājušies bija.isiite007 @ 30.01.2023 15:15diez vai. tad nerādītu ka šampi lok hotelī.