Ja es zinātu kā to darīt😭Mathilde @ 23.01.2023 12:12A es….??? tiko biju operu skatīt ārzemēs. Vīrs uzdāvināja skaistu vīkendu. Pie.kam- sēdvietas bija ložā.
Un vēl..??? mēs ceļojam ar visiem bērniem ( nevis tikai vienu) Un tūlīt brauksim uz Alpiem. ???
Meitenes, ielieciet kādus skrīnus no Katerīnas histērijas.
piedevam viniem neka no ta nav :) tas ir smiekligi maz, ko vini 4os gados ir izdarijusi.Knabsab @ 23.01.2023 12:17
Domā, ka tikai pļēguriem Pivičiem var būt #RichLifeStyle? Iedomājies? Citi cilvēki arī mēdz kaut kur braukt, kaut ko darīt, dzīvē kaut ko sasniegt un var pat iztikt bez bērnu pamešanas!
kuranavliene @ 23.01.2023 11:45Jā,jā lūk pareizais.Es no rīta īsti atcerēties nevarēju un bija jau izdzēsts.
Elodie @ 23.01.2023 13:04
https://failiem.lv/u/cua953zbx
Blablablabla @ 23.01.2023 13:40Saldus ir loti skaista pilseta it īpaši,ja tur ir mans milotais virs @andriskivics
Es arī mīlu,dievinu savu vīru un vins man ir pats labākais,bet nu šis jau par daudz ? Nepietiek,ka vīrs un pati zin? Tā mūždien slavināšana ir tipisks mazvērtības kompleks un uzreiz var sapratāt,ka viņa nav novērtēta attiecības ,un ka tajās attiecības dominē tikai un vienīgi VIŅŠ! Nu tipiski teksti pirmajai mīlestībai 13 gados ?
Ieteiktu Lienītei ātri mukt prom,vai jau laikus meklēt rezerves variantus,jo Kivim drīz apniks šī aitiņa,nebūs vairs interesanti-meklēs nākamo upuri! Apniks viņam tā pakļāvīga ,viņam paliks(jau palika?) neinteresanti ar viņuTusnelda @ 23.01.2023 13:43
Influencere Miglāne arī visu laiku Lienes stilā IG publiski slavināja savu vīru vietā un nevietā. Un kur nu ir tas vismīļākais atbalsts un stiprais plecs? Nelīdzēja ne silikons, ne botokss.
teberebe @ 23.01.2023 14:03Tādi kultūras fani, pelna 4k mēnesī, bet uz operu nopērk vislētākās biļetes kaut kur aiz kolonnām ?
teberebe @ 23.01.2023 14:03Tādi kultūras fani, pelna 4k mēnesī, bet uz operu nopērk vislētākās biļetes kaut kur aiz kolonnām ?
Aiz kollonām neviens neredzēs cik daudz ir izdzēruši.Globuss @ 23.01.2023 14:24
Aiz kolonnām var pakrākt. ??