TOPS @ 19.01.2023 09:38Kad Zutim būs tikpat gadu cik kivicam varēsim redzēt sasniegumus.
Tagad Zutim ir cik? 32 apm gadi
Kivis tai laika bija ar augstāko izglītību jau,slavena grupa, basketbols sieva. Kas ir Zutim? Lēta slava LV un pāris veiksmīgi boksa mači LV un viss.
Berry5 @ 19.01.2023 09:39Diez tajā raidījumā varētu būt reālas slavenības? Nu tiešām slavenības. Piemēram, Olga Rajecka. Būtu interesanti.
TOPS @ 19.01.2023 09:47Tas raksts ir bomba. Viss par nulli zuti
Un kivim gan ir SAVS minī dzīvoklītis?TOPS @ 19.01.2023 08:55Pie tam sportists, nedzer, nepīpē bet ir turpat kur kivics. Nav pat mini sava dzīvoklīša. Šķirta laulība. Nu OK bērnu nav vismaz. Tas jau labi. Ņemot vērā ka kiva vismaz īri dzīvojot ar Madaru, un Lieni pats maksā no sievietes naudu neprasa, jau kiva ir galvas tiesu pārāks
TOPS @ 19.01.2023 09:58Jautrākais ka policija, cietušais visu melo, visi slikti, lieta safabricēta. Sitis tikai pļaukas. Omi draudejuši cietušie nogalināt nelieši. Minhauzens tas zutis.
Jau teicu, kas būs vai nebūs tam Zutim pēc 13 gadiem redzesim. Zutim tagad 32 kad būs kā kivim 45 varēs virināt mutiKurpīte @ 19.01.2023 10:04
Izskatās, ka ļoti kremt jūsu nomainīšana šovā pret Zuti. Tas būtu saprotams, kapeikas vairs neieripos kontā. Ļena, ej strādā ?
ko tu man to saki? Ne jau es te viņu sāku pieminēt un salīdzināt ar kivi. Ja salīdzinām, tad līdz galammagdalena333 @ 19.01.2023 10:08Kāds vispār šeit sakars ar kaut kādu Zuti! TOPS, nomierinies, nu izmeta Tavu mīļo pārīti no STV, bet Tu vienmēr vari apmeklēt Andra slavenos koncertus. Šeit apspriežam Kivičus. Ja tik ļoti velies diskutēt par Zuti, laipni lūdzu atvērt jaunu diskusiju!
TOPS @ 19.01.2023 09:38Kad Zutim būs tikpat gadu cik kivicam varēsim redzēt sasniegumus.
Kivis tai laika bija ar augstāko izglītību jau,slavena grupa, basketbols sieva. Kas ir Zutim? Lēta slava LV un pāris veiksmīgi boksa mači LV un viss.
Kurpīte @ 19.01.2023 09:44
Tagad gan tu sevi nodevi ? Jo tos mega sasniegumus, uzskaita tikai pats Kivičs vai Ļeņka, pārējiem par tiem nospļauties ? a un ja sasniegums ir sieva, tad bravo, tavs kārtas numurs ir 3, bet ne pēdējais “sasniegums” Kiviča dzīvē ?
TOPS @ 19.01.2023 10:06Jau teicu, kas būs vai nebūs tam Zutim pēc 13 gadiem redzesim. Zutim tagad 32 kad būs kā kivim 45 varēs virināt muti
Tagad zaudē salīdzinājumā pilnīgi visur.
P. S. Protams ja līdz kivica vecumam vispār nodzīvos ar tādu raksturu.
LilyLady @ 19.01.2023 10:18
Kārtas numurs ir 4. Suņuks ir Kiviča 4.sieva.?
Berry5 @ 19.01.2023 09:39Diez tajā raidījumā varētu būt reālas slavenības? Nu tiešām slavenības. Piemēram, Olga Rajecka. Būtu interesanti.
Nu ļoti apaļa nulle ir tavs Kivis!😂😂😂TOPS @ 19.01.2023 10:11ko tu man to saki? Ne jau es te viņu sāku pieminēt un salīdzināt ar kivi. Ja salīdzinām, tad līdz galam
Ko tavs mīļotais zutis izrādās nulle?
TOPS @ 19.01.2023 10:11ko tu man to saki? Ne jau es te viņu sāku pieminēt un salīdzināt ar kivi. Ja salīdzinām, tad līdz galam
Ko tavs mīļotais zutis izrādās nulle?
stv bija vieniigie kas par vinjiem kaut ko veel uzrakstiija, pat cik vinji bija tajaa shovaa … nu viss! Kivici arii to ir padirsushi 😀 un Lieniite bezdarbniece , kas teikusi ka filmeeahanaas shovaa ir pilna laika darbs atkal uz briivaam kaajaam.😀😀Minelūše @ 18.01.2023 22:17
Viņiem tas noteikti ir vērā ņemams zaudējums. Lienīte zaudējusi vienu no savām mīļākajām nodarbēm - pēršanos pa FB komentāriem. Bet gan jau kaut ko nostrādās, jo abiem taču dikti patīk, ka viņiem pievērš uzmanību. Labu vai sliktu, vienalga, galvenais, ka pievērš.