TOPS @ 17.01.2023 23:05tātad viņa apdirsa 60% Rīgas iedzīvotāju
LilyLady @ 18.01.2023 14:35Kivičs šorīt savā FB palielījies, ka vakar Dammē palīdzējis noķert zagli, kas kaut ko bija nospēris Pepco veikalā. Kurš tad cits sev asti cels, ja ne Andrītis. Varbūt būs izpelnījies darba piedāvājumu no Pepco - strādāt pie šiem par apsargu.? Bet šis gan jau cer, ka dabūs kādu haļavno sadarbībiņu. Madarai taču ir.
Es gan gribētu redzēt veikala kameru ierakstu, kā resnais vepris ar aizdusu dzinās pakaļ laupītājam.? Nebija ātrie pēc tam jāsauc varonim?
LilyLady @ 18.01.2023 14:35Kivičs šorīt savā FB palielījies, ka vakar Dammē palīdzējis noķert zagli, kas kaut ko bija nospēris Pepco veikalā. Kurš tad cits sev asti cels, ja ne Andrītis. Varbūt būs izpelnījies darba piedāvājumu no Pepco - strādāt pie šiem par apsargu.? Bet šis gan jau cer, ka dabūs kādu haļavno sadarbībiņu. Madarai taču ir.
Es gan gribētu redzēt veikala kameru ierakstu, kā resnais vepris ar aizdusu dzinās pakaļ laupītājam.? Nebija ātrie pēc tam jāsauc varonim?
Incognito @ 18.01.2023 15:14Un, protams, atkal jau pat stāstā par zagli un bērnu rotaļlietu, nespēja neiepīt alkoholu ?
*Cap @ 18.01.2023 18:01Neesmu profesionāls treneris, bet skatoties Lienes video, saka, ka sportot vajag ar pilnu atdevi, bet neizskatās, ka pati vingrojumus pilda diezgan pareizi
Katzenfamilie @ 18.01.2023 16:26
Piekritisu, tas no vinjas puses gan nebija smuki. Interviju neskatijos, jo man nav ne jausmas, kas ta par Uresinu, tapec, ka nedzivoju Latvija. Vinja runa ta, it ka dzivot daudzdzivoklu maja butu kads kauns, it ka nekur citur pasaule cilveki nedzivotu daudzstavu majas. Kaut kada divaina sieviete, tad jau pec vinjas logikas skatoties ir ta - dzivot Riga Hruscovka ir zemakais punkts, bet Nujorka kaut kur vienistabas dzivokliti veca maja gan nav nekads kauns!
kuranavliene @ 18.01.2023 22:08Bet ziniet cik patīkami ieiet FB un tur nav Kiviču,ne cik reizes drāzušies,ne Lienes skaistumkopšanas! Tik savā IG var plātīties!
*Cap @ 18.01.2023 18:01Neesmu profesionāls treneris, bet skatoties Lienes video, saka, ka sportot vajag ar pilnu atdevi, bet neizskatās, ka pati vingrojumus pilda diezgan pareizi