Mathilde @ 17.01.2023 21:07nav brīnums, ka pēc šādiem treniņiem
viņa bērnu nevar ne pacelt, ne noturēt.
Bet sportā galvenais ir regularitāte, ne treniņš reizi mēnesī, bet līdz pēdējam sviedram.
nez kāpēc viņa savu mīļo tenisu nespēlē, bet kā traka plosās zālē?
es nē @ 17.01.2023 22:01
Jo piķis nav. Zini, cik kortus īrēt maksā? ?
būtiskākais ka tur aizliegts lietot Krievijas un Baltkrievijas karogus. Sportistes gan nez kamdēļ drīkst tur piedalīties.Stalkere Jr. @ 17.01.2023 22:18Vai Ļiene jau paziņoja, ka ir sācies Australian open tenisa turnīrs un par ko viņa fanos? Tak bijusī tenisiste galu galā…
vivii @ 17.01.2023 17:16
Es domāju, ka ja Kivim baigi “niezētu” , būtu izmantojis šo reto izdevību, lai dabūtu viena vakara, ašo kniebienu, gan jau UK kāda atrastos, ja ne latviete, tad vietējā meiča no bāra gan! ??
Un Liene , gan jau, to ļoti labi saprot ??tas noteikti viņai bija “smags” vakars…?
tātad viņa apdirsa 60% Rīgas iedzīvotājuLilyLady @ 17.01.2023 23:02Pa minūtei drusku paskatījos Kiviča bulšitu ar Uresinu. Ir izcils moments, kur Uresina saka, ka viņas dzīves zemākais punkts bijis, kad ar vīru dzīvojuši hruščovkā 2 istabu dzīvoklī. Un Kivičs tāds manāmi apstulbis uz sekundi palika. ? Neko daudz nezinu par Uresinu, vai viņa seko Kivim un zina kaut ko par muzikantu, bet viņai sanāca pamatīgs spēriens pa pašapziņu iedomīgajam veprim.
Un vēl Kivis murkšķēja, ka gribētu pelnīt 20 štukas mēnesī. Ar četrām iedomu štukām tomēr nepietiek.?
Anne Shirley @ 17.01.2023 21:00Nu Lienei treniņš kā jau Lienei - viss tiek darīts kā caur d***u :D
Vingrošanai ir jēga tikai tad ja svīst un pārgurst. Es arī pargurtu no tādas šķības virvju vicināšanas ? Diezgan rēcīgi salīdzināt viņas video no sporta zāles ar Madaras video ?
SantaBarbara @ 17.01.2023 16:50
Un vēl pierakstījusi ,cik loti patīk tā bilde ,tik dzirkstoša un milestibas pilna …. Hmm vienigais ko es redzu ir nenofokusēta bilde,kārtējo reizi pusmiglaina,laikam ar kartupeli fočeta!
vivii @ 17.01.2023 15:31Šonakt Liene ielika jaunu bildi instagram, kopā ar Kivi un vēl pierakstīja kaut ko par mīlestību utt.
Gandrīz uzreiz pēc tam, kad vakar vakarā forumā apsprieda cik laimīgi/nelaimīgi kopā viņi izskatās savās kopbildēs ??
Laikam sakritība, ka uzreiz parādās posts un vēl teksts par mīlestību. ????
TOPS @ 17.01.2023 23:05tātad viņa apdirsa 60% Rīgas iedzīvotāju
Berry5 @ 17.01.2023 20:01Galvenais ir regularitāte ??? jā Liene uz sporta zāli ir jāiet regulāri, nevis 1x mēnesī
LilyLady @ 18.01.2023 14:35Kivičs šorīt savā FB palielījies, ka vakar Dammē palīdzējis noķert zagli, kas kaut ko bija nospēris Pepco veikalā. Kurš tad cits sev asti cels, ja ne Andrītis. Varbūt būs izpelnījies darba piedāvājumu no Pepco - strādāt pie šiem par apsargu.? Bet šis gan jau cer, ka dabūs kādu haļavno sadarbībiņu. Madarai taču ir.
Es gan gribētu redzēt veikala kameru ierakstu, kā resnais vepris ar aizdusu dzinās pakaļ laupītājam.? Nebija ātrie pēc tam jāsauc varonim?