Helga Andersson @ 15.01.2023 02:14
Ir gan līdzi sīcis, gan vienā no Lieņuka storijiem, kur giča neaizsedz, var redzēt twfteļa lielo puzu- oi mama ?? lielais visu apdirsējs pats tāds kaujams vepris.
BellaCiao @ 15.01.2023 09:23Kivičs nav resns, viņš ir pilns ar mīlestību ?
Es it kā uzrakstīju,ka ir māte kuras pienākums piekatīt bērnu un MĀJĀS!!! Nav mātei kā pajolei jālēkā ar telefonu apkārt un jāsauc to par darbu! Mātes darbs ir -BĒRNS! Līga saprot,paņems tā tas bērns pie viņas arī dzīvos,un šie vēl ledusskapi palīdzēs izrīt!Knabsab @ 14.01.2023 22:18
Protams, labāk, lai sīkā ir līdzi abiem "veselajiem" vecākiem.
Tādas dusmas! 😠 Kas tā par māti? Tieši tā, pirmajā vietā alkohols un pi*ele! Normāla māte būtu mājās rūpējusies par bērnu, domāju, ka tik mazam bērnam jau desmitos jābūt savā gultiņā un mierā. Te sievietei nav mugurkauls, es tādā situācijā jau sen būtu pateikusi - Tu strādā, brauc pats, ja nē, tad izvērtē kvasīt vai pelnīt naudu!krixis3 @ 15.01.2023 10:08Nu un kā bērniņš var izaugt normāls, ja tiek staipīts visu nakti riņķī pa ballītēm un pārbraucieniem? Te uzreiz var redzēt, kas ir pirmajā vietā - alkohols. Jo tieši tāpēc kivis nebrauc pats. Tur nav nekāda sakara ar noskaņošanos koncertam vai vēl ko viņš tur stāsta. Viņš vnk ballītes nahaļavu lieto alko, tāpēc nevar stūrēt un šitā blondā dura ar bērnu nesas līdzi.
Idioti.
Elvīra458 @ 15.01.2023 11:54Tādas dusmas! ? Kas tā par māti? Tieši tā, pirmajā vietā alkohols un pi*ele! Normāla māte būtu mājās rūpējusies par bērnu, domāju, ka tik mazam bērnam jau desmitos jābūt savā gultiņā un mierā. Te sievietei nav mugurkauls, es tādā situācijā jau sen būtu pateikusi - Tu strādā, brauc pats, ja nē, tad izvērtē kvasīt vai pelnīt naudu!
Tur jau noteikti ar savu rakvernieku var sasveicināties tikai ar spoguļa palīdzību.Sarma1986 @ 15.01.2023 12:09Jā, tagad teftelim nez kādā pozā pašam sekss, ñemot vērā puzu un mazizmēra sardeli, sunīšpoza tur vairs nespīd.
krixis3 @ 15.01.2023 10:08Nu un kā bērniņš var izaugt normāls, ja tiek staipīts visu nakti riņķī pa ballītēm un pārbraucieniem? Te uzreiz var redzēt, kas ir pirmajā vietā - alkohols. Jo tieši tāpēc kivis nebrauc pats. Tur nav nekāda sakara ar noskaņošanos koncertam vai vēl ko viņš tur stāsta. Viņš vnk ballītes nahaļavu lieto alko, tāpēc nevar stūrēt un šitā blondā dura ar bērnu nesas līdzi.
Idioti.
njaa, loti nejauks salikums :)Sarma1986 @ 15.01.2023 12:09Jā, tagad teftelim nez kādā pozā pašam sekss, ñemot vērā puzu un mazizmēra sardeli, sunīšpoza tur vairs nespīd.
Elvīra458 @ 15.01.2023 11:54Tādas dusmas! ? Kas tā par māti? Tieši tā, pirmajā vietā alkohols un pi*ele! Normāla māte būtu mājās rūpējusies par bērnu, domāju, ka tik mazam bērnam jau desmitos jābūt savā gultiņā un mierā. Te sievietei nav mugurkauls, es tādā situācijā jau sen būtu pateikusi - Tu strādā, brauc pats, ja nē, tad izvērtē kvasīt vai pelnīt naudu!