Katzenfamilie @ 13.01.2023 18:36
Kivics instagram ielicis "Komandejums uz dienvidiem", tad jau skaidrs, ka si bija Andriti aizvedusi uz lidostu. Vins tur vel gitaru iepostejis, domajams, ka brauc kaut kur uzstaties vai piedalas kada raidijuma. Brinums, ka tabors soreiz nav lidzi! Varbut, ka tadi nosacijumi, ka grabuljlienei ar siko japaliek majas.
NavNebusNekad @ 13.01.2023 20:20
Ka es saku- Četrinuz koferiem! Simt punkti! Tur aicina šitādus padebīlos.
Pinky winky @ 13.01.2023 18:32Kivičam instā norādīts,ka šamais dodas komandējumā uz dienvidiem?♀️???
SantaBarbara @ 13.01.2023 20:51
Un viens pats nez Lienes ,nabags drošvien novēmies zalš,vini tak nevar viens bez otra ????
Bet ja nopietni ,es Lienes vietā uztrauktos,ka tik komandējumå neatrod citu mīlu ?
Rockabilly @ 13.01.2023 15:17@karalienezin gadījumā nav tā pati Dzidra Zupa, bēdīgi slavenā foruma lietotāja, kas uz tviteri pārcēlās?
Viens ir, ka mēs te forumā ik pa brīdim ieņirdzam, bet viņa jau slimīgi seko katram kivičpāra pirdienam. Uziet kaut kādas korporatīvā pasākuma bildes, sazīmēt, kas gan tur varētu būt pazīstams, nu tur taču jābūt stalkerim.
Nu Kivičs šova dēļ apdirsīsies,apvemsies un vēl apmīzīsies ne tikai piedzersies kā cūka.Bet es īsti nesaprotu par tiem četri uz koferiem,jo nespēju iedziļināties.Viņiem tur iedot naudas summu kurā jāieķļaujas,vai kā? Atvainojos par jautājumu?😊LaikamGarlaicigi @ 13.01.2023 20:38Ticu, ka kaut ko līdzīgu producenti gaida no piviča. Un pēc tam intervijās dzirdēsim, kāds tas bija tikai šovs u.t.t.
SantaBarbara @ 13.01.2023 20:51
Un viens pats nez Lienes ,nabags drošvien novēmies zalš,vini tak nevar viens bez otra ????
Bet ja nopietni ,es Lienes vietā uztrauktos,ka tik komandējumå neatrod citu mīlu ?
kuranavliene @ 13.01.2023 21:02Nu Kivičs šova dēļ apdirsīsies,apvemsies un vēl apmīzīsies ne tikai piedzersies kā cūka.Bet es īsti nesaprotu par tiem četri uz koferiem,jo nespēju iedziļināties.Viņiem tur iedot naudas summu kurā jāieķļaujas,vai kā? Atvainojos par jautājumu??
NavNebusNekad @ 13.01.2023 20:19
Domāju, ka ieiaicināts četrinuz koferiem, tāpēc blondā ku*e palika mājās, jo c’moon, tur vilkties līdzi nevar.
man lielas, ka tā ir kāda no cāļa, jo tās bildes pludmalē, kur bija ar izgāzto kuņģi, mēs uzzinājām no twitera. Regulāri arī tiek iemests posts no twitera ar kādu infu, kas te nav bijusi vēl. Plus vēl Dzidra zupa nebija cālī un viņa šeit baigi besījās, kad atnāca no cāļa tjipa ierēkt, ka vot šeit dievietē klukstes neko nejēdz atrast, ka tikai to infu, kad kāda iznes no cāļa un tad sadomā, ka baigās atklājējas. Šajā pat diskusijā ir sen, sen atpakaļ.Rockabilly @ 13.01.2023 15:17@karalienezin gadījumā nav tā pati Dzidra Zupa, bēdīgi slavenā foruma lietotāja, kas uz tviteri pārcēlās?
Viens ir, ka mēs te forumā ik pa brīdim ieņirdzam, bet viņa jau slimīgi seko katram kivičpāra pirdienam. Uziet kaut kādas korporatīvā pasākuma bildes, sazīmēt, kas gan tur varētu būt pazīstams, nu tur taču jābūt stalkerim.
Interesantāk būtu, ja brauktu Liene. Jo viņa bez vīrieša (mammas, māsas) nav spējīga funkcionēt. Bet savos murgos iedomājās esam karaliene. Tur būtu, ko redzēt.Krizdole @ 13.01.2023 21:24
Jā, man arī uzreiz tas ienāca prātā, bet ļoti ceru, ka tā nebūs taisnība ? jo tas ir vienīgais šovs, kurš tiešām patīk un būtu reāla dusma, ja tur pa vidu maisītos tas elsojošais pajolis ar stulbajiem tekstiem. ?
pernille @ 13.01.2023 23:39Interesantāk būtu, ja brauktu Liene. Jo viņa bez vīrieša (mammas, māsas) nav spējīga funkcionēt. Bet savos murgos iedomājās esam karaliene. Tur būtu, ko redzēt.
Nesaprotu tos, kuri vēlas kiviku vēlas ballītei. Ir daudz citi mākslinieki ar daudz labāki.Blablablabla @ 14.01.2023 10:10Gadiem sekoju Jūsu diskusijai,daudzas reizes nagi niezēja atstāt komentāru! Tad nu sapratu,ir laiks! Kiviks bij Anglijā ,uzstājās privātajā ballite-ganjau šodien būs mājas ?
Kautkasnomalas @ 14.01.2023 10:14Nesaprotu tos, kuri vēlas kiviku vēlas ballītei. Ir daudz citi mākslinieki ar daudz labāki.