vivii @ 13.01.2023 15:25
Es tieši par to iedomājos, jo atceros, ka kāda te to minēja.
Beidzās līgums ar SBF un arī dzīvoklis ir jāpamet, tā arī varētu būt.
amoreamore @ 13.01.2023 17:04Viņi aizbrauca padzert kafiju lidostas narvītī? :D
Ļenka jau gorās sporta zālē pie spoguļa :D
Rockabilly @ 13.01.2023 15:17@karalienezin gadījumā nav tā pati Dzidra Zupa, bēdīgi slavenā foruma lietotāja, kas uz tviteri pārcēlās?
Viens ir, ka mēs te forumā ik pa brīdim ieņirdzam, bet viņa jau slimīgi seko katram kivičpāra pirdienam. Uziet kaut kādas korporatīvā pasākuma bildes, sazīmēt, kas gan tur varētu būt pazīstams, nu tur taču jābūt stalkerim.
Man arī nav nekas pretī ja sieviete var nestrādāt,bet tad sieviete strādā mājās! Sarūpē gardas maltītes,apčubina bērnus,rūpējas par māju sajūtu! Bet pārsvarā mūsdienās sieviete tomēr grib kādu neatkarību,lai vīram nav jālūdzas nauda tamponiem,par kādu štāti pat nerunājot.Grāmatu neviens neņemas drukāt! Gleznas gan varētu ķellēt,ja paskatās internetā kādi smērējumi pārdodas par milzu naudām.Tur tiešām kādu peso nopelnītu.Elvīra458 @ 13.01.2023 17:04Uz Parīzi? Kaut kā neticas... Tad jau būtu uzreiz atrādījusi šodien. Ja arī ceļojums, tad stabili pie kādiem latviešiem sarunāts, kur palikt .
Vakar te panesās diskusija, ka mēs skaudīgās latvietes dzenam Lieni strādāt. Tas ir jauki, ka sieviete var nestrādāt, audzināt bērnu un vīrs visu apgādā. Bet ,Liene pati ir sevi pataisījusi par apsmieklu. Tad līdz trijiem naktī baigā rakstniece un pieraksta working hard, tad ir working hard filmējot kā nes nodot pudeles vai vēl sazin ko nejēdzīgu. Kad tirgojās ar juice pluss tad arī tēloja baigo biznesmeni. Tad sola grāmatu, tad gleznu izstādi...
LaikamGarlaicigi @ 13.01.2023 17:20Wow, Kivičs palaists uz ārzemēm bez tabora? Vai tad tik nav kāds raidījums. Neticu, ka Liene ļautu pašam kaut kur vazāties. Ar filmēšanas grupu vēl Andris varētu atrunāties, ka “darbiņš”.
Lauva1994 @ 13.01.2023 15:08Es Kivičus galīgi neaizstāvu, bet šada rīcība no @karalienenezin ir nekorekta. Kāpēc tiek prasīta atbildība no Kukarānes? Pirmkāt, viņa ir darba ņēmēja un otrkārt nerīkoja pasākumu. Un viņa nav atbildīga par to.
Pinky winky @ 13.01.2023 18:32Kivičam instā norādīts,ka šamais dodas komandējumā uz dienvidiem?♀️???