Kurpīte @ 09.01.2023 00:35
Ar nelielu aizkavēšanās konkursa uzvarētāju izlozēja!
Nesanāks tev te sēt šaubas, šuneli ?
Zanits99 @ 09.01.2023 00:52
Škiet, kad posts ir uzradies. Nickname ļoti lidziigs Sandra.sunlight, un madarai tieši ta pat punktiņš pa vidu. Ok, cerams ka viss ir godīgi. Cerams , ka nakotne vairak pieversisim uzmanibu šādiem konkursiem ?
Zanits99 @ 09.01.2023 00:14Sakiet, vai kāda reāli ir uzvarējusi Madaras konkursos? Pēdējā laikā pamanīju, ka viņa dzēš ārā konkursu postus, pēdējam sekoju “īpaši”, lai saprastu vai nekrāpjās. Un quess what? 22 uzvarētājs vēl nebija ietagots, un posts protams ir pazudis.Vai ir kāda reāli ko vinnējusi, vai tā ir tīrā krāpšana? Kas tad īsti uzvarēja to bezvadu putekļu sūcēju??Aš paliek interesanti tagad. ? p.s. Neesmu pret Madaru, bet šie viņas konkursi lika aizdomaties.
Zanits99 @ 09.01.2023 01:34
Beidzot aizrakos, kad postus instagram var arhīvēt un tik pat fiksi atgriezt, ja ir nepieciešams. ? Tā teikt, pievērsiet vairāk uzmanību šādiem konkursiem, varbūt daudz ko pmanīsiet.
magdalena333 @ 09.01.2023 02:22Izloze vismaz bija putekļusūcējam storijā. Es nepazīstu nevienu, kas jebkad būtu uzvarējis jebkāda influencera konkursā, tāpēc nevaru apgalvot, ka visi krāpjas, pati vispār tādos nepiedalos.
HaileyBerry @ 09.01.2023 05:51
Nu un kādēļ arī vajadzētu turēt 100 konkursu postus?
Tas ka te nav neviena neko laimējusi,vai tavā radu pulkā,nenozīmē ka viņa krāpjas.Cilvēki piesakās daudz ,tur maza iespēja.Šoreiz aizkavējās ,atvainojās un izlozēja.Nākošreiz tupi un gaidi,izlozēs ,uzraksti laimētājai un tieši pajautā vai tad šī ko laimēja? Bet pēdējai izlozei švaki sekoji līdzi,jo uzvarētāja bija ietagota un pusdienu vismaz bija redzama.Ja uzvarētājs pieteicās,tad mierīgi var dzēst,nav okšķeru kaprīzes jāpilda.Nekas tev nedēļu nav jāredz,un arī kas laimēja, nedēļu tev nav jāpēta.Zanits99 @ 09.01.2023 00:14Sakiet, vai kāda reāli ir uzvarējusi Madaras konkursos? Pēdējā laikā pamanīju, ka viņa dzēš ārā konkursu postus, pēdējam sekoju “īpaši”, lai saprastu vai nekrāpjās. Un quess what? 22 uzvarētājs vēl nebija ietagots, un posts protams ir pazudis.Vai ir kāda reāli ko vinnējusi, vai tā ir tīrā krāpšana? Kas tad īsti uzvarēja to bezvadu putekļu sūcēju??Aš paliek interesanti tagad. ? p.s. Neesmu pret Madaru, bet šie viņas konkursi lika aizdomaties.
magdalena333 @ 09.01.2023 09:31Zaniits99, nākamreiz vienkārši seko līdz, kad ir izlozes laiks. Man liekas muļķīgi kādu vainot iespējamā krāpniecībā, jo pati nesekoji līdz izlozei. Tā vien gribas teikt, nezin pie kā piekasīties, tad nu izdomā muļķības.
Labāk skrien pa ielu un prasi katram,liielāka iespēja atrast kādu kurš piedalijās.Vai labāk pésonīgi aizbrauc pie Madaras un noskaidro. Nevis speciāli piereğistrēties forumā un no bezdarbības kaut ko murgot.Zanits99 @ 09.01.2023 09:47
Ja nemaldos es arī sekoju un tajā dienā paskatījos 22 vakarā nebija ne posta ,ne storija par uzvarētāju. Es domāju, ok pēc pāris dienām paskatīšos.Paskatījos un nebija pie tā posta uzvarētāja vārda, kā tas ir ierakstīts tagad. Tapēc arī sāka likties aizdomīgi. Tieši tapec jautaju, cik meitenes redzēja storiju izlozes dienā. Pagaidām esmu redzejusi divas meitenes, bet komentāri ir 10000 pie posta. Hmm.. bet nu cerams, ka es kluudos un viss tur ir godīgi. Tā īsti jau nemaz neviens nepārbauda šos influenceru konkursus cik vini godiigi, tapec domaju ka lielais vairuma neriiko godigus konkursus.
Zanits99 @ 09.01.2023 09:47
Ja nemaldos es arī sekoju un tajā dienā paskatījos 22 vakarā nebija ne posta ,ne storija par uzvarētāju. Es domāju, ok pēc pāris dienām paskatīšos.Paskatījos un nebija pie tā posta uzvarētāja vārda, kā tas ir ierakstīts tagad. Tapēc arī sāka likties aizdomīgi. Tieši tapec jautaju, cik meitenes redzēja storiju izlozes dienā. Pagaidām esmu redzejusi divas meitenes, bet komentāri ir 10000 pie posta. Hmm.. bet nu cerams, ka es kluudos un viss tur ir godīgi. Tā īsti jau nemaz neviens nepārbauda šos influenceru konkursus cik vini godiigi, tapec domaju ka lielais vairuma neriiko godigus konkursus.
Un tu domā, ka visas, kas piedalījās konkursā sēž šeit forumā un pieteiksies kura redzēja izlozes rezulātus un kuras nē?Zanits99 @ 09.01.2023 09:47
Berry5 @ 09.01.2023 09:30Likmes: Šodien beidzot būs Lemons vai nebūs? 9.janv tā kā varētu jau nokāpt no korķa
Man arī ir pazīstamas meitenes kuras regulāri laimē konkuros. Es arī kādu laiku piedalījos, bet tad sapratu, ka ir kam vecās un kam nē. Man laukos ir zināma viena tantīte, kas jau 3 mašīnas ir laimējusi super bingo. Tāpat vienai meitenei brālis regulāri tiek uz tiešraidēm un laimē naudas balvas. Tā ir tikai un vienīgi veiksme.Hanah @ 09.01.2023 10:32Es regulāri laimēju ig konkursos, no zināmiem un ne tik zināmiem influenceriem. Tāpēc saku, ka jā, tas viss ir godīgi un pie balvām tieku, nekad nav bijušas problēmas vai kkādas krāpšanās.