Minelūše @ 08.01.2023 18:43Kiviču neapskaust - dodies tu uz virtuvi, cerībā, ka sieviņa tev sarūpējusi gardas vakariņas, a tur gaida spalvaina, apdegusi vista ar zaļiem kartupeļiem. Nopūties un saproti, ka pienāksies aizskriet līdz Maķītim, atkal.
TOPS @ 08.01.2023 15:18tu kad melo, padomā ko rakstīji iepriekš. Arī citas mēles izrādās ar bērniem un precētas. Tikai viens links, pārējo jau pati zini.. ?
amoreamore @ 08.01.2023 18:47
Par ko es meloju, tu psihā plancka? Jā, es esmu precējusies, un bērnu man nav. Tava debīlā izdzimteņa prātā vienalga mums nav mīlestības, jo nav tak bērnu. :D
LaikamGarlaicigi @ 08.01.2023 16:38Kārtējais ģeniālais Ļenkas darinājums bez receptes. ?
es paskatijos un padomaju, ne velti berns vel joprojam ed pudeliRumblerx @ 08.01.2023 20:52Vopsem tad kad jums resnàs nelaimīgàs, nemīlètàs, łaunàs sievietes, oi, pardon, lesbas, gribèsies rīt, tad ieejiet Lenkas ig un uzlūkojiet vińas ńami-ńami, apetīte uzreiz saskries papèžos un gulèt aiziesiet neèduśas!
Marfa @ 08.01.2023 21:09es paskatijos un padomaju, ne velti berns vel joprojam ed pudeli
pie Bosh posta ir ietagota Uzvarētaja. Ne komentārā xbet posta pašā sākumā. Storija redzēju arī izlozi. Par pārējiem nemāku teikt, pie sekoju tikai dēļ šī konkursa. Parasti tāpat vien paskatosZanits99 @ 09.01.2023 00:14Sakiet, vai kāda reāli ir uzvarējusi Madaras konkursos? Pēdējā laikā pamanīju, ka viņa dzēš ārā konkursu postus, pēdējam sekoju “īpaši”, lai saprastu vai nekrāpjās. Un quess what? 22 uzvarētājs vēl nebija ietagots, un posts protams ir pazudis.Vai ir kāda reāli ko vinnējusi, vai tā ir tīrā krāpšana? Kas tad īsti uzvarēja to bezvadu putekļu sūcēju??Aš paliek interesanti tagad. ? p.s. Neesmu pret Madaru, bet šie viņas konkursi lika aizdomaties.
Zanits99 @ 09.01.2023 00:14Sakiet, vai kāda reāli ir uzvarējusi Madaras konkursos? Pēdējā laikā pamanīju, ka viņa dzēš ārā konkursu postus, pēdējam sekoju “īpaši”, lai saprastu vai nekrāpjās. Un quess what? 22 uzvarētājs vēl nebija ietagots, un posts protams ir pazudis.Vai ir kāda reāli ko vinnējusi, vai tā ir tīrā krāpšana? Kas tad īsti uzvarēja to bezvadu putekļu sūcēju??Aš paliek interesanti tagad. ? p.s. Neesmu pret Madaru, bet šie viņas konkursi lika aizdomaties.
EsFreija @ 09.01.2023 00:28
Iegāju viņas profilā, redzu gan putekļusūcēja postu, gan ietagotu uzvarētāju. Es gan Madaras profilu reti skatos, bet man pat liekas, ka redzēju tieši arī izlozes storijus, un ka atvainojās, ka nedaudz kavē. Bet varbūt arī jaucu ar kādu citu.
Zanits99 @ 09.01.2023 00:14Sakiet, vai kāda reāli ir uzvarējusi Madaras konkursos? Pēdējā laikā pamanīju, ka viņa dzēš ārā konkursu postus, pēdējam sekoju “īpaši”, lai saprastu vai nekrāpjās. Un quess what? 22 uzvarētājs vēl nebija ietagots, un posts protams ir pazudis.Vai ir kāda reāli ko vinnējusi, vai tā ir tīrā krāpšana? Kas tad īsti uzvarēja to bezvadu putekļu sūcēju??Aš paliek interesanti tagad. ? p.s. Neesmu pret Madaru, bet šie viņas konkursi lika aizdomaties.