ZapeNape @ 07.01.2023 12:53Nu kivis jau arī nav ne p...ējs, ne karognesējs. Abi tādi plānā galdiņa urbēji. Sēž uz iepriekšējo gadu lauriem un plātās.
vivii @ 07.01.2023 13:22
Protams, ka nav! Jebkura, normāla un garā stipra sieviete, tādu Kivi noliktu pie vietas pirmajās 10 min., bet Liene ir garā vāja, viegli manipulējama, pakļaujama, paklausīga utt. Protams, ka Kivis to izmanto un baro savu varmākas ego. Es, protams, neaizstāvu Lieni, bet Kivis ir un paliek varmāka viņu attiecībās un tas ir slimi.
nu tapec jau vins saka, mes buim kopa lidz beigam. stv viena serija teica ta, busim kopa lidz beigam.Spindzele7 @ 06.01.2023 21:18… nu pie tāda scenārija, ja Kivičam atvērušās acis un sapratu, kādos sūdos viņš atrodās.
Es domāju, ka viņš raustītos pamest to sociopāti.
Ko viņa tagad dara, kad savā paurī kaut ko sadomājusies…. bet, kas notiksies, ja lielā mīlestība viņu pametīs?! Takš tāda publiskā netīras veļas mazgāšana notiks un viņas neprātam nav robežas. Ai, ai…
Par to pašu gribēju rakstīt. Kivis ir prasts, rupjš tēviņš, bet sirds dziļumos ir liels bērns, kuram gribas lielīties ar spēļmantiņām. Tā kā spēļmantiņu nav, tad cenšas visus pārliecināt, ka tās negrib, bet ir liela, skaista, neparasta mīlestība. Apkārtējie jau redz, ka nekā tāda nav un pats jau arīMathilde @ 07.01.2023 14:51
es teiktu tā- kirpičs ir fizisks varmāka, Lenka- emocionāla.
Kirpičs arī daudz muld, bet tas ir kā pīlei ūdens- beidzot teikumu, viņš ir aizmirsis, ka teikuma vidū jau ir trīs reizes mainījis savu viedokli un beigās ir sagājis pretrunās.
Toties Lenka- precīzi manipulē ar viņu, iesaistot tajā visā viņa bērnus un exsievu.
Lenkai pašai savas dzīves un ģēlu nav, tad nu pataloģiski turās pie viņa biksēm, ignorējot visus pārējos, savus bērnus ieskaitot.
Tādā “ normālā” viņas situācijā būtu, ka viņa censtos pierādīt, ka ir labāka un rūpīgāka māte par Mārdžu, vestu uz simts pulciņiem, ģērbtu stilīgi un dārgi meitiņu, iespringu bioēdiena un labākā bd meklējumos, IG lepotos ar bēbja sasniegumiem, bet tas viss viņai nav.
Viņa vienkārši ir ieķērusies pipelē, kura ar laiku kļūst īsāka un īsāka, slīd ārā no rokām…
loģiski ka netiksim. Visi nevar būt tik feini kā Marija.Fortun04ka @ 07.01.2023 16:01Šogad Latvijai obligāti jātiek uz Eirovīziju vismaz tāpēc lai Kivis atkal noblamētos.. Apnika jau lasīt tos sevis paša slavējumus
Helga Andersson @ 07.01.2023 17:31Bet ir, ir škrobe Andrjuham par to uzvārda maiņu meitenēm ???? Tāds rūgtums no tām atbildēm Insta q&a ?
Ielieciet, lūdzu, kāda, ko viņš tur saka? Mani nobloķējis.Helga Andersson @ 07.01.2023 17:31Bet ir, ir škrobe Andrjuham par to uzvārda maiņu meitenēm ???? Tāds rūgtums no tām atbildēm Insta q&a ?
vivii @ 07.01.2023 17:39
Spriežot pēc viņa atbildēm, ka esot sapratis kāda “sistēma” ir LV un neturoināšot cīnīties ar Madaru, ka viņai būs pašai “ar to jādzīvo” utt. Man rodas iespaids, ka Kivis ir nolikts pie vietas ar visām ekspertīzēm utt. Kārtējo x visi citi vainīgi un pret viņu, neko citu viņš nevar pateikt…
ZapeNape @ 07.01.2023 17:40Ielieciet, lūdzu, kāda, ko viņš tur saka? Mani nobloķējis.
Paldies! Atkal vecā dziesma. Madarai Kriminālprocess un kas tik vēl nē, bet beigās Bārtiņtiesa meitām nomaina slaveno uzvārdu. Nožēlojami nelgas abi ar Lieni.Helga Andersson @ 07.01.2023 17:50
Es lāga neprotu, bet nu rekur, nez, vai ieliksies ?
https://failiem.lv/u/6s8by69y8