KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 424
Reģ: 29.01.2009
Ziiiiile @ 03.01.2023 13:30
Jāsaka, Andris kāzās vēl kaut cik sakarīgi izskatijās. Briesmīgi kā cilvēks var 3 gados nolaisties un šis, manuprāt, ir vislabākais veids kā redzēt no malas to cik tad liela (izdomāta) tur tā supermīla.
Lai arī cik ļoti viņi ir pelnijuši nogrimt līdz bezdibenim kopā, Mias dēļ novēlu tomēr nākamo gadadienu nesagaidīt kopā, Lienei doties ārstēties un Andrim ar TV šova vadīšanas sākšanu arī atgriezties normālā dzīvē un uzņemties rūpes par visiem saviem bērniņiem. Čin-čin! :)

Tieši gribēju to rakstīt. Kāzās vēl cik necik skats.
03.01.2023 13:37 |

Reitings 8296
Reģ: 16.02.2021
Es vispār nesaprotu, kā tāds vepris sev dzīvē izsit tik salīdzinoši daudz iespējas. Kāpēc Andris vēl nav izbanots no visām televīzijām, tiek aicināts koncertēt? Ok, es vēl saprotu mājas ballītes, bet Palladium Jaungada pasākumā. Tāda netaisnība. Visi tik ļoti nīst Lieni, bet Andris tak ir tik pat nīstams, un viņš kā tāds tarakāns sev visur visu izkārto, alimentus nemaksā, pa muti neviens nav pa īstam sadevis, visam uzliek mīksto, dzer savus aliņus un priecājas. Kādas sadarbības izdiedelē. Nezinu, cik gan viņš ir laimīgs dzīvot tādu haotisku dzīvi, jo normālam cilvēkam ir grūti funkcionēt, ja kaut kur pakausī grauž nto tūkstošu parādi, apziņa, ka nekas nepieder un nebūs pensijas, bērni pazaudēti utt. Es vienkārši brīnos par ko šādu, kā tā var. 😀
03.01.2023 14:03 |

Reitings 11875
Reģ: 10.11.2022
Fortun04ka @ 03.01.2023 13:19
Skatoties uz to kāzu bildi 3 gadus atpakaļ tā vien pirksti niez lai uzrakstītu "Liene, velns parāvis ko tu esi ar Andri izdarījusi" ????
ari pati ar sevi :(
03.01.2023 14:29 |

Reitings 390
Reģ: 12.04.2018
Mercury6 @ 03.01.2023 14:03
Es vispār nesaprotu, kā tāds vepris sev dzīvē izsit tik salīdzinoši daudz iespējas. Kāpēc Andris vēl nav izbanots no visām televīzijām, tiek aicināts koncertēt? Ok, es vēl saprotu mājas ballītes, bet Palladium Jaungada pasākumā. Tāda netaisnība. Visi tik ļoti nīst Lieni, bet Andris tak ir tik pat nīstams, un viņš kā tāds tarakāns sev visur visu izkārto, alimentus nemaksā, pa muti neviens nav pa īstam sadevis, visam uzliek mīksto, dzer savus aliņus un priecājas. Kādas sadarbības izdiedelē. Nezinu, cik gan viņš ir laimīgs dzīvot tādu haotisku dzīvi, jo normālam cilvēkam ir grūti funkcionēt, ja kaut kur pakausī grauž nto tūkstošu parādi, apziņa, ka nekas nepieder un nebūs pensijas, bērni pazaudēti utt. Es vienkārši brīnos par ko šādu, kā tā var. ?
Par palladiumu es arī biju šokā. Var jau būt, ka organizatori to bija domājuši kā smalko prikolu, ka visi tur par Kviecīti ieņirgs, bet beigās šis atkal uzskata, ka ir superstārs. Es tik neredzēju, Liene ar Mia arī tur bija?
03.01.2023 14:46 |

Reitings 53358
Reģ: 20.07.2021
Rockabilly @ 03.01.2023 14:46
Par palladiumu es arī biju šokā. Var jau būt, ka organizatori to bija domājuši kā smalko prikolu, ka visi tur par Kviecīti ieņirgs, bet beigās šis atkal uzskata, ka ir superstārs. Es tik neredzēju, Liene ar Mia arī tur bija?

Nebij Liene, viņa bija pie Mias krustmātes, un tikai aizbrauca uz Palladiumu savu tefteli savākt, lai šis nesadomā tur aizdzerties par ilgu.
03.01.2023 14:52 |

Reitings 53358
Reģ: 20.07.2021
Hanah @ 03.01.2023 10:11

Man ļoti patīk šo abu Lienes grabinātāju sejas izteiksmes. Bulis domā: kā man paveicās, ka paspēju laikā aizmukt, un mana sieviņa piedeva to idiotisko sānsoli. Bet Kivičam... tāda nolemtība sejā un skumjas acis, it kā viņš jau skatītos uz sevi, kāds viņš ir šodien...
03.01.2023 14:59 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Mercury6 @ 03.01.2023 14:03
Es vispār nesaprotu, kā tāds vepris sev dzīvē izsit tik salīdzinoši daudz iespējas. Kāpēc Andris vēl nav izbanots no visām televīzijām, tiek aicināts koncertēt? Ok, es vēl saprotu mājas ballītes, bet Palladium Jaungada pasākumā. Tāda netaisnība. Visi tik ļoti nīst Lieni, bet Andris tak ir tik pat nīstams, un viņš kā tāds tarakāns sev visur visu izkārto, alimentus nemaksā, pa muti neviens nav pa īstam sadevis, visam uzliek mīksto, dzer savus aliņus un priecājas. Kādas sadarbības izdiedelē. Nezinu, cik gan viņš ir laimīgs dzīvot tādu haotisku dzīvi, jo normālam cilvēkam ir grūti funkcionēt, ja kaut kur pakausī grauž nto tūkstošu parādi, apziņa, ka nekas nepieder un nebūs pensijas, bērni pazaudēti utt. Es vienkārši brīnos par ko šādu, kā tā var. ?

Iespējams, jo viņš ir lēts. Vai varbūt vienīgais, kurš vēl bija pieejams. Kaut ko jau paķērc. Kamēr normālie mākslinieki atvelk elpu.
Kombuļu Inesi arī aicināja.. nu jā bet klauna pozīcijai.
03.01.2023 16:29 |

Reitings 23330
Reģ: 07.06.2022
Atkal švamme prettunās savā kārtējā q&a 🤣 - teica tak, ka abi izvairās no sabiedriskām vietām, jo esot par daudz uzmanības, bet tagad jau patīkami 🙈
03.01.2023 16:54 |

10 gadiPatīk
Reitings 4393
Reģ: 31.10.2010
Jā, kā tad, visi viņus mīl, visas pārdevējas viņus mīl un saka labus vārdus. Noteikti. Es, ja viņu ieraudzītu, sāktu dungot "Kūko, kūko, dzeguzīte".
03.01.2023 17:00 |

Patīk
Reitings 1629
Reģ: 16.07.2021
Jau trešo dienu svinam Jaungadu Imantas ielā… 😁
03.01.2023 17:37 |

Reitings 6007
Reģ: 20.08.2021
LaikamGarlaicigi @ 03.01.2023 17:37
Jau trešo dienu svinam Jaungadu Imantas ielā… ?

Nodos bundžas un pudeles, atkal varēs tālāk svinēt 😁
03.01.2023 17:53 |

Reitings 38457
Minelūše @ 03.01.2023 17:00
Jā, kā tad, visi viņus mīl, visas pārdevējas viņus mīl un saka labus vārdus. Noteikti. Es, ja viņu ieraudzītu, sāktu dungot "Kūko, kūko, dzeguzīte".
Cilvēkiem šodien kāzu jubileja, bet Liene, tai vietā, lai baudītu romantisku vakaru kopā ar vedējiem, vai divatā ( šī nu ir tā reize, kad Miu var uzticēt krustvecākiem), plosās instagramā un rāda savas lietotās Ziemassvētku dāvanas, kārtējo reizi melojot, jo kāpēc tad neparāda somu un dāvanas iepakojumos? Nekad neticēšu, ka Liene, kura katru pirdienu rāda Instagramā, nebūtu uzfilmējusi kā izsaiņo dāvanas? Meitiņai vārdu iedevis vecvectēvs Jurģis Skulme, kurš, atšķirībā no Lienes, bijis ļoti vieds cilvēks un sirdskaidrā Liene viņu ļoti mīlējusi, tāpat kā viņu tagad mīl Depo darbinieki. Liene, kur var tā muldēt? Kurš tevi mīl? Pat kivis vairs nemīl. Protams, inteliģenti cilvēki virsū nespļauj, vienkārši nosmīkņā. Dulla bāba!
03.01.2023 17:54 |

Patīk
Reitings 20153
Reģ: 09.12.2015
Klasika - pēc tam, kad 2 dienas gānījusies, sākas pašlavināšanās. Visi viņus mīl, nāk klāt. Imantas Depo pārdevējas vispār savējās. Ko tad jūs tur, Lienīt ar Kivi tajā Depo tik bieži pērkat? Neba jau, parazīti, remontējat svešu īpašumu un pērkat būvmateriālus. Skaidrs, ka regulāri jāiet pakaļ lētai šmigai, tāpēc visi pārdevēji jau tur zināmi.🤣
Tālāk q&a, protams, sekos sasniegumu un izglītību uzskaitījums, un tad jau varēs atkal iegriezt žulti un ķērnāties ap Madaru, bērniem un visiem, kas neatbalsta "labo sirdi". Tuvojošais pilnmēness gan jau piešķirs visam papildus pretīguma piegaršu bonusā.👌
03.01.2023 17:58 |

Patīk
Reitings 20153
Ak, kā Lienīte visus mīl. Vedējmāti Aivitiņu mīl un vedējtēvu Eldariņu mīl. Draudzenīti Līgu mīl un viņas meitiņu Ramonīti mīl. Un Jolantiņu mīl. Un Dāliju mīl jau 5 minūtes pēc iepazīšanās. Un Saldābolus mīlēja, kad varēja viņu kabriķī pavizināties. Un dižo mākslinieku Skulmi mīlēja, tas nekas, ka viņa mazdēls "ir resns un nesmuks". Un Kiviča meitas mīl, tas nekas, ka apdirš viņu mammu. Un savas meitas mīl, tas nekas, ka pameta viņas un nebeidz pazemot. Lienītei taču ir tik laba sirds. Kā gan jūs ļaunās pakaļas un lezbietes, to neredzat? 😅
03.01.2023 18:29 |

Reitings 38457
LilyLady @ 03.01.2023 18:29
Ak, kā Lienīte visus mīl. Vedējmāti Aivitiņu mīl un vedējtēvu Eldariņu mīl. Draudzenīti Līgu mīl un viņas meitiņu Ramonīti mīl. Un Jolantiņu mīl. Un Dāliju mīl jau 5 minūtes pēc iepazīšanās. Un Saldābolus mīlēja, kad varēja viņu kabriķī pavizināties. Un dižo mākslinieku Skulmi mīlēja, tas nekas, ka viņa mazdēls "ir resns un nesmuks". Un Kiviča meitas mīl, tas nekas, ka apdirš viņu mammu. Un savas meitas mīl, tas nekas, ka pameta viņas un nebeidz pazemot. Lienītei taču ir tik laba sirds. Kā gan jūs ļaunās pakaļas un lezbietes, to neredzat? ?
Vēl to Jelgavas sagraizīto tetovētaju mīl un Magoni ar visu vistu kūti.
03.01.2023 18:46 |

Reitings 38457
Liene Keitijas gaidīšanas rindā pirmā, nu kā jau tuvākā radiniece. Pat dāvana esot. Diez kādu sūdu nopirkuši un kur Kimai dāvana? Iešot uz operu, uz Aīdu, Lienes mīļākā esot Traviata, pat libretu zinot no galvas. Sāks vēl līdzi dziedāt! Nu smalka kundze, smalka. Izkrāsosies kā veca prostitūta, iekarinās spalvu auskarus, uzvilks bruļikus un uz operu.😂😂😂
03.01.2023 18:56 |

Patīk
Reitings 1629
Reģ: 16.07.2021
ZapeNape @ 03.01.2023 18:56
Liene Keitijas gaidīšanas rindā pirmā, nu kā jau tuvākā radiniece. Pat dāvana esot. Diez kādu sūdu nopirkuši un kur Kimai dāvana? Iešot uz operu, uz Aīdu, Lienes mīļākā esot Traviata, pat libretu zinot no galvas. Sāks vēl līdzi dziedāt! Nu smalka kundze, smalka. Izkrāsosies kā veca prostitūta, iekarinās spalvu auskarus, uzvilks bruļikus un uz operu.???

Keitijai dāvanā laikam atkal būs pēdējā brīdī steigā nopirkta New Yorkera rokassprādze.
Traviata jau gandrīz par tādu Ļenku stāsts arī ir. Padzīvotas kurtizānes pēdējie dzīves mirkļi ar visīstāko atrasto mūža lovi.
03.01.2023 19:09 |

10 gadiPatīk
Reitings 4393
Reģ: 31.10.2010
Ak uz operu sataisījušies. Nu nu. Opera nav kino, tur Kiviča kungam alus pudeles zālē ienest neļaus, bet kā lai nedropējot skatās izrādi? Un šaubos, vai tik prasts primāts kā viņš vispār ir spējīgs uztvert operas vai teātra mākslu. Ja abi izdomās izrādes laikā laizīties, citi skatītāji arī nebūs apmierināti. Tā ka pienāksies Lienītei vienai iet.
03.01.2023 19:16 |

Reitings 2522
Reģ: 07.03.2022
Jā, jā, Lienīt, visi nāk jums klāt un metas ap kaklu. Mazas meitenītes pie origo, cilvēki ver mašīnu logos vaļā un kliedz, cik jūs brīnišķīgi. Tagad pārdevējas depo jūs dievina.
Vienkārši aizved sevi uz tvaika ielu un atklāti pasaki, ka tev ir lielas problēmas ar galvu. Pirms nav kaut kas traks noticis. Debīla tu esi, piedod.
03.01.2023 19:17 |

Patīk
Reitings 20153
Sīkstulis bīloveds, kas pelnot 4 štukas mēnesī, nevarēja savu šuneli kāzu gadadienā kauč uz Ganbeju vakariņās aizvest? Tā dropē, ka nevar no pudeles atrauties. Sēž savā blokmājas dzīvoklītī "plecu pie pleca", ieurbušies katrs savā telefonā. Nu, tāda lielā mīla. Skaudiet, dāmas! 🤣
03.01.2023 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits