Ziiiiile @ 03.01.2023 13:30Jāsaka, Andris kāzās vēl kaut cik sakarīgi izskatijās. Briesmīgi kā cilvēks var 3 gados nolaisties un šis, manuprāt, ir vislabākais veids kā redzēt no malas to cik tad liela (izdomāta) tur tā supermīla.
Lai arī cik ļoti viņi ir pelnijuši nogrimt līdz bezdibenim kopā, Mias dēļ novēlu tomēr nākamo gadadienu nesagaidīt kopā, Lienei doties ārstēties un Andrim ar TV šova vadīšanas sākšanu arī atgriezties normālā dzīvē un uzņemties rūpes par visiem saviem bērniņiem. Čin-čin! :)
ari pati ar sevi :(Fortun04ka @ 03.01.2023 13:19Skatoties uz to kāzu bildi 3 gadus atpakaļ tā vien pirksti niez lai uzrakstītu "Liene, velns parāvis ko tu esi ar Andri izdarījusi" ????
Par palladiumu es arī biju šokā. Var jau būt, ka organizatori to bija domājuši kā smalko prikolu, ka visi tur par Kviecīti ieņirgs, bet beigās šis atkal uzskata, ka ir superstārs. Es tik neredzēju, Liene ar Mia arī tur bija?Mercury6 @ 03.01.2023 14:03Es vispār nesaprotu, kā tāds vepris sev dzīvē izsit tik salīdzinoši daudz iespējas. Kāpēc Andris vēl nav izbanots no visām televīzijām, tiek aicināts koncertēt? Ok, es vēl saprotu mājas ballītes, bet Palladium Jaungada pasākumā. Tāda netaisnība. Visi tik ļoti nīst Lieni, bet Andris tak ir tik pat nīstams, un viņš kā tāds tarakāns sev visur visu izkārto, alimentus nemaksā, pa muti neviens nav pa īstam sadevis, visam uzliek mīksto, dzer savus aliņus un priecājas. Kādas sadarbības izdiedelē. Nezinu, cik gan viņš ir laimīgs dzīvot tādu haotisku dzīvi, jo normālam cilvēkam ir grūti funkcionēt, ja kaut kur pakausī grauž nto tūkstošu parādi, apziņa, ka nekas nepieder un nebūs pensijas, bērni pazaudēti utt. Es vienkārši brīnos par ko šādu, kā tā var. ?
Rockabilly @ 03.01.2023 14:46Par palladiumu es arī biju šokā. Var jau būt, ka organizatori to bija domājuši kā smalko prikolu, ka visi tur par Kviecīti ieņirgs, bet beigās šis atkal uzskata, ka ir superstārs. Es tik neredzēju, Liene ar Mia arī tur bija?
Hanah @ 03.01.2023 10:11
Mercury6 @ 03.01.2023 14:03Es vispār nesaprotu, kā tāds vepris sev dzīvē izsit tik salīdzinoši daudz iespējas. Kāpēc Andris vēl nav izbanots no visām televīzijām, tiek aicināts koncertēt? Ok, es vēl saprotu mājas ballītes, bet Palladium Jaungada pasākumā. Tāda netaisnība. Visi tik ļoti nīst Lieni, bet Andris tak ir tik pat nīstams, un viņš kā tāds tarakāns sev visur visu izkārto, alimentus nemaksā, pa muti neviens nav pa īstam sadevis, visam uzliek mīksto, dzer savus aliņus un priecājas. Kādas sadarbības izdiedelē. Nezinu, cik gan viņš ir laimīgs dzīvot tādu haotisku dzīvi, jo normālam cilvēkam ir grūti funkcionēt, ja kaut kur pakausī grauž nto tūkstošu parādi, apziņa, ka nekas nepieder un nebūs pensijas, bērni pazaudēti utt. Es vienkārši brīnos par ko šādu, kā tā var. ?
LaikamGarlaicigi @ 03.01.2023 17:37Jau trešo dienu svinam Jaungadu Imantas ielā… ?
Cilvēkiem šodien kāzu jubileja, bet Liene, tai vietā, lai baudītu romantisku vakaru kopā ar vedējiem, vai divatā ( šī nu ir tā reize, kad Miu var uzticēt krustvecākiem), plosās instagramā un rāda savas lietotās Ziemassvētku dāvanas, kārtējo reizi melojot, jo kāpēc tad neparāda somu un dāvanas iepakojumos? Nekad neticēšu, ka Liene, kura katru pirdienu rāda Instagramā, nebūtu uzfilmējusi kā izsaiņo dāvanas? Meitiņai vārdu iedevis vecvectēvs Jurģis Skulme, kurš, atšķirībā no Lienes, bijis ļoti vieds cilvēks un sirdskaidrā Liene viņu ļoti mīlējusi, tāpat kā viņu tagad mīl Depo darbinieki. Liene, kur var tā muldēt? Kurš tevi mīl? Pat kivis vairs nemīl. Protams, inteliģenti cilvēki virsū nespļauj, vienkārši nosmīkņā. Dulla bāba!Minelūše @ 03.01.2023 17:00Jā, kā tad, visi viņus mīl, visas pārdevējas viņus mīl un saka labus vārdus. Noteikti. Es, ja viņu ieraudzītu, sāktu dungot "Kūko, kūko, dzeguzīte".
Vēl to Jelgavas sagraizīto tetovētaju mīl un Magoni ar visu vistu kūti.LilyLady @ 03.01.2023 18:29Ak, kā Lienīte visus mīl. Vedējmāti Aivitiņu mīl un vedējtēvu Eldariņu mīl. Draudzenīti Līgu mīl un viņas meitiņu Ramonīti mīl. Un Jolantiņu mīl. Un Dāliju mīl jau 5 minūtes pēc iepazīšanās. Un Saldābolus mīlēja, kad varēja viņu kabriķī pavizināties. Un dižo mākslinieku Skulmi mīlēja, tas nekas, ka viņa mazdēls "ir resns un nesmuks". Un Kiviča meitas mīl, tas nekas, ka apdirš viņu mammu. Un savas meitas mīl, tas nekas, ka pameta viņas un nebeidz pazemot. Lienītei taču ir tik laba sirds. Kā gan jūs ļaunās pakaļas un lezbietes, to neredzat? ?
ZapeNape @ 03.01.2023 18:56Liene Keitijas gaidīšanas rindā pirmā, nu kā jau tuvākā radiniece. Pat dāvana esot. Diez kādu sūdu nopirkuši un kur Kimai dāvana? Iešot uz operu, uz Aīdu, Lienes mīļākā esot Traviata, pat libretu zinot no galvas. Sāks vēl līdzi dziedāt! Nu smalka kundze, smalka. Izkrāsosies kā veca prostitūta, iekarinās spalvu auskarus, uzvilks bruļikus un uz operu.???