Sarma1986 @ 22.12.2022 18:14Visas kristības bērna aurošana. Vai nu būtu kristījuši kā zīdaini, kuru vismaz normāli noturēt var vai nu vēlāk, kad jau ir nojēga, ka nav jābauro.Te viss pa gaisu iet, izcili. Un bērns tikai īd un bauro, nevienu vārdu nesaka, varbūt cienījamā filmēšanas grupa varētu vizīti pie bērnu psihiatra un audiologopēda noorganizēt. Deģenerātu ballīte. Kad to visu ielaidīs, kur grūdīs - atpalikušos skolā?
Kleita gan jau bija pēdējais izmērs uz atlaidēm, tapēc netika ņemta lielāka. Es tāda tipa kleitas neņemu pat, ja rāvējslēdzis aiziet ciet viegli, bet nedaudz velk plecos. Apģērbā jājūtas ērti, nevis jāspīlējas izmēru mazākā vai tādā, kas nav augumam piemērots. Krūtīs un plecos par mazu viņai tā lupata, var kaut nedēļu neēst un nedzert briesmīgo ūdeni, tapat nederēs. Tiešām tā pakula nevar nopirkt klasisku, nedaudz elastīgu kleitu, kas der visiem gadījumiem.
P.S. Lai tik piekožas Ziemassvētkos, sašpricētajiem mēsliem neies par labu.
Kūpināta bute ar biešu salātiem. Kas tur tāds? :DAinulai @ 22.12.2022 21:22Man patīk plekstes šodienas lunchtime izvēle ? Smalks trollings!
Elvīra458 @ 22.12.2022 21:49Kūpināta bute ar biešu salātiem. Kas tur tāds? :D
Tā kleita ir kaut kāds totāls wtf...varbūt pālī pirka? :D nu, riktīgs pāļa izgājiens un izgāziens. Smalkā Rīgas kundze :D :Dkuranavliene @ 22.12.2022 22:30Kivičs tiktokā ielicis video kur visi iet uz riņķi un Liene tīri ātri skrien mācītājam pa priekšu.Bet ja viņa nebūtu aizsteberējusi pēc pufaikas,tad paskats būtu krimināls , pliku muguru batjuškam rādītu!?
Elvīra458 @ 22.12.2022 22:46Tā kleita ir kaut kāds totāls wtf...varbūt pālī pirka? :D nu, riktīgs pāļa izgājiens un izgāziens. Smalkā Rīgas kundze :D :D
viņa Klerr veikalā viņu mērija un pirkaHelga Andersson @ 23.12.2022 00:39
Vai tad nebija dāvaniņa? ? man likās, ka bija unpackings storijos, ne?
Ja jā, tad gan jau atsūtīja pat mazu, bet šī tak nekad nepiezītos, ka ir LIELA ?
Nu bet ko lai dara, ja viņai dot tik mēslus reklamēt!Es pat nebrīnītos ja viņai iesmērētu kleitu ar defektu,jo pārdevējām piegriezās Kiviču stulbības.Tā vietā lai nopirktu normālu kleitu,šai vajaga ar spīdumiņiem.Lai paskatās uz Līgu,normāla kleita pat brīva! Bet spokam jāpaspokojas,un ļoti pat sanāca!Berry5 @ 23.12.2022 13:08Tā Klerr kleita noteikti bija sadarbība. Jo viņa tur grozījās Klerr dzimšanas dienā, tad lika info ka kleita no Klerr. Kivim bija atsauce uz to Drēbju skapi. Bērnam kleitu paši pirka vazājās pa visādiem veikaliem un beigās arī nereklamēja no kurienes kleita un kurpes. Influenceriem Klerr un drēbju skapis jau klasika, man šķiet?
Varbūt tapēc bija tik sašļukusi ka kleita saplīsa, jo nav laba reklāma.
krixis3 @ 23.12.2022 10:57viņa Klerr veikalā viņu mērija un pirka