kuranavliene @ 21.12.2022 22:50Kad ar Miu staigāja arī laka alkoholu,nu ne tik lielos daudzumos.Bet tiešraidēs reizēm bija labā šafē.
LaikamGarlaicigi @ 21.12.2022 22:46Šīs dienas epizodes hailaiti:
- Ļenkai no badošanās (iespējams) nāk ģībiens. A kleita anyway par šauru. "uz baznīcu brauks ar kleitu vaļā, baznīcā aiztaisīs". Šas.
- Kristības jau sākušās. Ļenka jož ar pliku muguru, kleitu vaļā pēc mēteļa.
- Neviens neko nepamanīs, Lienīt. Lieņuks pievienojas atkal kristībām. Nujau satuntuļojusies mētelī. Nekas ka kameras jau ir uzfilmējušas kleitas feilu.
- Ļenkai it kā jāceļ mazais un jānes. Bet pēkšņi - "mugura sāp". Nejau tas, ka mētelis uz pleciem un mazo rokās neturēsies.
- Kad gribās no cringe zemē ielīzt. ?
Knabsab @ 21.12.2022 23:19Pag! Tā pajolīte tur sala un aiztesās pēc jakas, bet bērnam jaku nepaņēma?!?!?!?!?!??
Es neskatos tos raidījumus, spriežu pēc bildēm, kas te tikko bija. Mia ir plānā kleitiņā un tā mātīte padomā tikai par savu siltumu?
Knabsab @ 21.12.2022 23:19Pag! Tā pajolīte tur sala un aiztesās pēc jakas, bet bērnam jaku nepaņēma?!?!?!?!?!??
Es neskatos tos raidījumus, spriežu pēc bildēm, kas te tikko bija. Mia ir plānā kleitiņā un tā mātīte padomā tikai par savu siltumu?
LilyLady @ 21.12.2022 23:26Liene dirš, ka viņai sāp mugura. Cilvēks, kuram akūti sāp mugura, tā saliecies uz priekšu, kā tajā pēdējā bildē uz soliņa baznīcā, nekad nesēdēs. Es to varu apgalvot, jo man ir hroniskas mugursāpes. Kad sāp mugura, cilvēks tieši cenšas to iztaisnot, atbrīvot, gribas atspiesties, atbalstīties, nevis liekties kūkumā.
vivii @ 21.12.2022 22:58
Tas Lienes ļaunais skatiens ????
es nevienu seriju ar vinu ta ari neesmu noskatijusis, cik zinu, visi tin uz prieksu, neredzot neka intereanta.TOPS @ 21.12.2022 23:33Labi, Kivičus var skatīties, bet kas tā par Barbu klintī vai kā tur? Taču pilnīgi beigta garlaicīga siļķe. Kaitina tik ilgi jāritina pāri. Kas tā tāda?
Un tomēr...tomēr atkal Kivičam panesās runas par apdiršanos/ bikšu pietaisīšanu. 🤮Arahne @ 22.12.2022 01:42Kivičs: “mācītājs bija skaidrā…”
Nē, nu nopietni? Reāls lohs
MeltedCheese @ 22.12.2022 01:51Un tomēr...tomēr atkal Kivičam panesās runas par apdiršanos/ bikšu pietaisīšanu. ?
Jā, Andri, iedomājies mācītājs bija skaidrā, jo ir cilvēki, kas nedzer, iedomājies? Ja tu esi pļēgurs, tad tas nenozīmē, ka citi tādi ir.
tads kauns vispar. ieverojat, ka Andris teica, es aizskreju nopirkt zekbikses un kurpites mazajai. diezgan bedigi tas viss ir.qwe @ 21.12.2022 22:43Plekste tiešām bija baznīcā ar vaļēju kleitu? Tā vismaz izskatījās brīdī, kad kliboja pēc jakas
HaileyBerry @ 21.12.2022 20:55Cik ironiski, ka lielākajam velnam ar čūskas mēli, dievnamā sūdīgi?
Krizdole @ 21.12.2022 20:16Nu šodien bija reāla spraiga sižeta sērija - Lienei ģībiens nāk virsū, bērns histērijā bļauj, visi gaida, jo Lienei auksti un jāskrien pēc kamzoļa, tad nevar nostāvēt un bērnu vajadzīgajā brīdī paturēt, uhhh, tāda spriedze! ?