jenna @ 08.12.2022 09:44
Jā, gādīgais papucis taču bija veltījis laiku, lai ar tagadējo sievu Spicē sabildētu New Yorkera un Crop (khmm, Spicē tāda veikala nav ?) jakas, bet Kristofers pasaka, ka nederēs neviena no tām ? jo grib kvalitatīva zīmola drēbes, apavus ???!
Es ceru, ka Kristofers mācījies no tēva kļūdām un vienmēr dzīvē tieksies pēc labākā visās jomās. ??
Marfa @ 08.12.2022 13:16ka jums patika Andris pie kompja, berns ar pudeliti, megina kaut ko teikt - kluse lauj man pateikt.
Un spēkus atgūst ar skaistu skatu, bet skats- kaut kādi Imantas krūmi, laikā, kad dabā izskatās kā pasakā.es nē @ 08.12.2022 14:25Ļenkai atkal vēstuļu kastīte pārpildīta!!! Zvaigzne!
jenna @ 08.12.2022 14:45Un vēl, es tiešām neesmu muzikāla, pilnīgs lācis uz ausīm. Bet ja man griežas ausīs populārā mūziķa dziedāšana un citu balsu atdarināšana, tad tur ir traģēdija. Lienes steberēšanu nemaz nekomentēšu, tikko visi Dejo ar zvaigzni neprofesionāļi, kas sporta dejas dejoja pirmo reizi mūžā, salika viņu vienos vārtos ?
jenna @ 08.12.2022 14:34
Neskatos SBF, bet šodien ieslēdzu tv un tieši rādīja tās sērijas atkārtojumu. Miai pudele, priekšā ekrāns un pats uz savas puzas uzlicis datoru, guļ gultā un Lienei pasūta dāvanu. Un Lienes dāvanām nekad nežēlojot naudu, nekad vispār neskatoties cik maksā, bet nu mēģinās iekļauties “sotakā”.? ak jā, izvēlējās akmeņu rokassprādzi, kas stabilizē un harmonizē cilvēku, Lienei to vajagot..??? ak, Kivič, ne jau rokassprādze tur kaut ko spēs glābt un stabilizēt. Aizejiet abi labāk kodēties, lai nokāptu no korķa.
magdalena333 @ 08.12.2022 13:19Nu, ja papucis visiem lielās, ka pelna 4000€ mēnesī, tad kāpēc, lai dēls nevarētu pajautāt kvalitatīvu ziemas jaku!? Pie tam, domāju, ka viņš ir pāri augšanas vecumam, tāpēc tā kalpotu pāris gadus. Bet nu jā, bērniem jau no šī tētuka jāsamierinās ar apaļu 0 vai labākā gadījumā ar lētāko pieejamo. Oj, kā Andrītim nejiet, pat paša bērni ir golddigger ?
LaikamGarlaicigi @ 08.12.2022 15:16
It kā pelna 4+ tūkstošus. Nodokļus un alimentus nemaksā. Bet vairāk kā 50 EUR dēla ziemas jakai neatrodas. Un Vans kurpes ir kaut kas tik neizmērojami dārgs un eksluzīvs Kivim priekš dēla, ka tas jānoliek publiski.
jenna @ 08.12.2022 16:14atkārtošos, ka Keitijai un Kimai ir paveicies ar Madaru. Jā un arī ar to Andra nīsto Sniedzānu, kas palīdz uzturēt un audzināt meitenes, Kristoferam un Miai visbēdīgāk. Bet ne Andris, ne viņa kārtējā sieva nekad nav par bērniem reāli rupējušies, viņi pat neapjauš līdz galam, ko nozīmē audzināt (arī izglītot!) un nodrošināt bērnus. Tāpēc viņi savā kunga prātā neaptver un nesapratīs, kā 50€ par jaku var būt par maz.