Fortun04ka @ 26.11.2022 14:51Es sāku aizdomāties par to ka viņam par koncertiem maksā ar lečo bankām....
. Forele gan nav lasis,bet nu ideju tas,protams,nemaina!Elvīra458 @ 26.11.2022 20:10Vai tiešām nevar atrast internetā kādu normālu recepti, lasim pietam pietiek tikai sāls un pipari, vai citrons un kāds zaļums. Un, kādēļ lasis jāēd ar kaut kādu lečo pļuru? Ir tak simtiem dažādu piedevu un visu var atrast internetā ??♀️ Brīnos, ka plekste vēl nav izdomājusi izdot savu pavārgrāmatu.
Uj, jā, man visu laiku jūk :D Gaidām pavārgrāmatu ''Kolosālās receptes Lienes gaumē'' hihi kukūSaldaMēle @ 26.11.2022 20:28. Forele gan nav lasis,bet nu ideju tas,protams,nemaina!
Elvīra458 @ 26.11.2022 21:01Uj, jā, man visu laiku jūk :D Gaidām pavārgrāmatu ''Kolosālās receptes Lienes gaumē'' hihi kukū
Elvīra458 @ 26.11.2022 20:10Vai tiešām nevar atrast internetā kādu normālu recepti, lasim pietam pietiek tikai sāls un pipari, vai citrons un kāds zaļums. Un, kādēļ lasis jāēd ar kaut kādu lečo pļuru? Ir tak simtiem dažādu piedevu un visu var atrast internetā ??♀️ Brīnos, ka plekste vēl nav izdomājusi izdot savu pavārgrāmatu.
Elvīra458 @ 26.11.2022 20:10Vai tiešām nevar atrast internetā kādu normālu recepti, lasim pietam pietiek tikai sāls un pipari, vai citrons un kāds zaļums. Un, kādēļ lasis jāēd ar kaut kādu lečo pļuru? Ir tak simtiem dažādu piedevu un visu var atrast internetā ??♀️ Brīnos, ka plekste vēl nav izdomājusi izdot savu pavārgrāmatu.