MeltedCheese @ 23.11.2022 00:37Man trūkst vārdu! Un kur bija Lienes meitas, kamēr vazaņķe pa bāriem vazājās? Esot bijusi pārlaimīga par Kiviča zvanu. Gan jau sen pie Lienes piestaigāja.
ZapeNape @ 23.11.2022 10:53Ar cik zemu pašvērtējumu jābūt sievietei, lai naktī skrietu uz bāru satikt piedzērušu veci? Ļooooti skaistas attiecības un mīlestība, kas visām skauž??? Liene, nopietni? Kurai sievietei var skaust prastums un vulgaritāte? Jebkurš Lienes ieraksts ir tik infantils un smieklīgs. Uzminiet, kas tā ir par zivi? Ha, ha..., protams, cilvēki buti nav redzējuši un vēl tā vegeta.? Pēc Lienes dzīvokļa iekārtojuma, galda klājuma un ēdienu gatavošanas prasmēm, ir skaidri redzams, ka viņa ir pilnīgi nekāda saimniece. Un Andrim apniks tās lūdzošās acis un stulbā hihināšana, apniks. Gribēsies blakus intelektuālu, gudru sievieti, kura spēj iedvesmot, ne kā tagad, noraut visu tualetes podā. Čalis apmaldījās, bet gan jau izkļūs no purva un tad ar Lieni būs skumji. Mazo meitiņu gan žēl.???
Krizdole @ 22.11.2022 19:37Tā atbilde pie skropstu jautājuma ? "šobrīd man patīk neuzkrītošs izskats, bet, iespējams, uz gada nogali atkal vēlēšos būt koša". Skropstas tādas, ka acis knapi vaļā var noturēt, meikaps kā no kabarē šova, spalvas matos un ausīs un viņai esot neuzkrītošs izskats ? Un tas košums uz gada nogali, nez, domāts kāds zilums? ?
LilyLady @ 18.11.2022 20:58Tad, kad kāds bija pa kluso pludmalē nobildējis Andrīša resno grūtnieces vēderu, Ļena bija tik sašutusi - ļauni cilvēki viņus šitā pazemo. Bet ASV ņirdza, kad filmēja melnādaino rajonā, un visos pasākumos arī telefons no rokām netiek izlaists, vispār bez aiztures kadrā vienmēr ir sveši cilvēki. Tāpēc jau daudzi negrib to Kiviču saukt uz saviem pasākumiem, jo zina, ka būs tabors līdzi un pabira vēl filmēs visu bez atļaujas.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Brauceja @ 23.11.2022 13:40
Mana draudzene uz sporta zāli Imantā arī nevar aiziet. Jau trijos Lienes storijos fonā bijusi
Krizdole @ 23.11.2022 14:54Nu no kurienes viņa tās drēbes velk laukā? ?♀️ tie rišainie svārki, fliteru veste, par kurpēm viss skaidrs, tās no plaukta un miss laikiem, un tāda būs fotosesijā Melngalvju namā, jēē-ziņ!
Varbūt var švabru iesūdzēt,lai netraucē dzīvot.Brauceja @ 23.11.2022 13:40
Mana draudzene uz sporta zāli Imantā arī nevar aiziet. Jau trijos Lienes storijos fonā bijusi
Jācer, ka Lienei iedos kādu Melngalvju namam piemērotu apģērbu. Tak neforogrāfēsies tajā ārprātā, kas viņai mugurā🙊Scandinavian @ 23.11.2022 16:35Melngalvju nams.. Wooow :D
Vai tad rīdzinieces uz tādām vietām iet tikai pēc 40?
Nākamā Kivja sieviete teiks, ka Kivis rīdziniecei Rīgu ir parādījis.
neticu, ka savos sabiedrības dāmas laikos Liene nekad nav bijusi Melgalvju namā. Neticu!!!Scandinavian @ 23.11.2022 16:35Melngalvju nams.. Wooow :D
Vai tad rīdzinieces uz tādām vietām iet tikai pēc 40?
Nākamā Kivja sieviete teiks, ka Kivis rīdziniecei Rīgu ir parādījis.
Krizdole @ 23.11.2022 17:37Kivičam apģērbu maisā gan jau jauns satīna sutenerkrekls un buktētas bikses, bet Lienei, ahhh Lienei kruzuļsvārki, būtu vismaz kāda deju kleita saglabājusies, varētu to uzvikt un būt apburtā princese Melngalvju namā ?
vivii @ 23.11.2022 17:44
Man vēl tāda doma ienāca prātā, varbūt kruzuļsvārku outfits ir domāts priekš tā koncerta šovakar, bet fotosesijai kleitu ir paņēmusi līdzi.
Varbūt , kaut kādas saprāta paliekais viņai vēl ir palikušas.