Bjork @ 13.11.2022 00:36Ļenka cenšās līst par korķi un rakt zem Kambalām, lai, ja no kāda tv atvadās, lai nebutu šitie alkoholiķi. Taggo stv savos storijos, lai tik atkal varētu paventilēt. Liene nesaprot, ka šoreiz gan pati gan kivka var nopietni atrauties pa muti par savu bazaru.
Fortun04ka @ 13.11.2022 08:03Atkal slimo ar pohmeli
Marfa @ 12.11.2022 18:32bet vai Andra visas sievas nebija atkarigas no vina? Ka izauga no attiecibam , ta saprata un aizgaja, vai meginaja, un Andrim jauna mila? neen tik saku sekot , neko nesaprotu ka isti tur ir
jenna @ 13.11.2022 08:53
Un skatās “Gossip girl” ??? es saprastu, ja to skatītos viņas vecākās meitas, ne jau pati.?
Fortun04ka @ 13.11.2022 00:29Man liekas viņa vispār zapojā aizgājusi pēc tā kā ieraudzīja savu ģīmi tuvplānā...
vivii @ 13.11.2022 11:27
Man arī tā liekas! Toreiz, kad bija Ziemassvētku fotosesija Norvēģijā, viņa ārdijās internetā nedēļu un koda, nekādi nevarēja “pārdzīvot” par briesmīgajām bildēm (īsti nekas traks tur nebija, tikai krunciņas).
Tad nu pēc šitiem kadriem, viņai vispār būs aizgājis pa fāzēm…
Tusnelda @ 13.11.2022 12:29
Jā, un nesenie kadri tuvplānā, kur viņa rija burgeru, bija episki. Šī tak 3 stundas gatavojoties,pirms iziet no mājas, un ja ar visu nozieķēšanos seja kā pumeka klucis...
Operatoram žetons!
vivii @ 13.11.2022 12:36
Bet no vienas puses, SBF arī ir baigās gnīdas, paņem un nofilmē tādu kadru un vēl ieliek savā fb lapā to video gabaliņu ?
Diez vai paši Kiviči lūdza, lai viņus tā nofilmē, ja neņem vērā, ka Liene izmeta to joku par reklāmām un tuvplāniem.
Protams, no vienas puses Liene bija nopelnījusi sev tādu kadru, ar visu to filtrošanu un meliem, ka viņa izskatās pēc 25 gadīgas, bet tīri no cilvēcīgā faktora, tas bija zemiski ?