Zapte @ 11.11.2022 12:14Bet tā sarkanā plauksta - bija te versija par noberzumu ar virvēm, bet var būt aŗī neārstēta ekzēma akūtajā brīdī - tas sarkanums, plaisas, sausums ļoti tāds izskatās... Un ekzemu ļoti saasina stress, lēti sintētiski draņķi, alkohols (kā nu kuram).
Zapte @ 11.11.2022 12:14Bet tā sarkanā plauksta - bija te versija par noberzumu ar virvēm, bet var būt aŗī neārstēta ekzēma akūtajā brīdī - tas sarkanums, plaisas, sausums ļoti tāds izskatās... Un ekzemu ļoti saasina stress, lēti sintētiski draņķi, alkohols (kā nu kuram).
Katzenfamilie @ 11.11.2022 13:30
Man kaut ka vairak izskatas pec neirodermatita, vai ka vinju tur sauc - atopiska ekzema.
Mathilde @ 11.11.2022 14:06
o, nē!
Tāds nav neirodermīts un alerģija.
Var paskatīties googlē- apdegumi utt. Šī ir jau stadija, kad čūliņas pārplīsušas. Brīnums, ka neko nesmērē virsū.
teberebe @ 11.11.2022 15:26Aaaaaaa, tā kiviča Eirovīzijas dziesma ? when I am in a Spain ? filoloģe taču varēja mazliet atcerēties kaut ko par artikuliem un izlabot beloveda tekstu. Lai gan nav jau tā, ka labāka gramatika tur kaut ko glābtu.
Man likās arī smieklīgi, ka Igaunijai piemin Skype. Skype bija igauņu panākums pirms gandrīz 20 gadiem, ap kedu čempionāta laiku. Kopš tā laika ir daudz jaunas un vērtīgākas kompānijas radītas pie igauņiem, tie paši Bolt on Transferwise. Bet šiem izskatās, ka lente apstājusies pirms padsmit gadiem ?
Es jau gaidu, kad matus vēl 3x nobalinās un atkal piemetīsies slikto cilvēku alerģija uz matiem.LilyLady @ 10.11.2022 23:42Cik tam Minhauzenam ir to "alerģiju"? Viena no paprikas, bet ne no pildītās, ja? Vēl viena mistiskā pavasara alerģija, kas uzrodas, kad tiek nofilmēta bez filtriem. Vēl noteikti bija alerģija no Madaras, jo viņas dēļ mati krita ārā. Arī artrītu varam pieplusot mistikai, jo tas tāds ļoti netipisks artrīts - pilnībā izārstēts. Kaut ko viņa kvekšķēja arī par psoriāzi nesen. Un nu dienas moments - Kivičai ir alerģija no alkohola. ?
elfa* @ 11.11.2022 18:13Es ceru, ka viņi šova dēļ joko par to Eirovīziju, nevis nopietni domā pieteikties.
Ai, nu tak cilvēks piemirsa, ka ir divas Korejas. Vai varbūt sajauca ar Ķīnu. Mazums, ikdienas darbu gūzmā...😂amoreamore @ 11.11.2022 09:10Ļenka grib uz Koreju, bet viņai bail, jo reiz tur puisi ielika cietumā uz 15 gadiem par plakāta noraušanu
Ļoti necienījamā Ļenka, miss traveller, miss dancer, teniss guru, fit mom of 4,
Jūsu zināšanai norādu, ka no Latvijas ir praktiski neiespējami nonākt Ziemeļkorejā, kur liek cietumā par plakāta noraušanu, jo netiek dotas vīzas.
Kā arī jāpiemin, ka Dienvidkorejai, kur cietumā par plakātu neviens neliek - jums nav naudas.
AC, nelaimīgā no foruma
un to mes, diemzel, neuzzinasim. Jo to, ka netiks cauri, tas skaidrs. Vini jau neteiks, ka iesniedzam un zurija izbrakeja.JERSIKA @ 11.11.2022 18:33
Pieteikties jau var,bet maz ticams ka tiktu izlaists cauri pirmajai atlasei :D
Kur nu vēl ar tik tizlu dziesmu!