Tik sliktu ādu esmu redzējusi alkoholiķei, bet viņai vismaz jau bija stipri pāri 50gadiem...
Kitijaaaa @ 10.11.2022 17:17
Nu nevajag pārspīlēt. Ko tad teikt tām, kas ir ar aknes atstātiem, kā te izteicās, krāteriem un lielām porām kopš tīņu gadiem.
Un vēl, ka 50 gadīgajām krustmātēm esot labāka sejas āda. Manai 55 gadus vecajai māte jau ir ap 50 krunciņām, ja skaita visu ap degunu un acīm, alko praktiski nelietoja ne jaunībā, ne vēlāk. Ja 50 gados sievietei bez operācijām ir tā normāli būt bez nevienas krunciņas, nu tad es nezinu, kas jums tās par brīnumainām krustmātēm.
Tā bija tā izrāde, kur ar meitām bija aiztesusies sveikt Buli!Anne Shirley @ 09.11.2022 22:49Liene, ja jau esi tāda izglītota sabiedrības dāma, kas bija pēdējā teātra izrāde, uz kuru biji? Jeb hazbendam tas liekas booooring tāpēc Tu neej?
Kitijaaaa @ 10.11.2022 17:17
Nu nevajag pārspīlēt. Ko tad teikt tām, kas ir ar aknes atstātiem, kā te izteicās, krāteriem un lielām porām kopš tīņu gadiem.
Un vēl, ka 50 gadīgajām krustmātēm esot labāka sejas āda. Manai 55 gadus vecajai māte jau ir ap 50 krunciņām, ja skaita visu ap degunu un acīm, alko praktiski nelietoja ne jaunībā, ne vēlāk. Ja 50 gados sievietei bez operācijām ir tā normāli būt bez nevienas krunciņas, nu tad es nezinu, kas jums tās par brīnumainām krustmātēm.
qwe @ 10.11.2022 18:19Ko jūs piesienaties amēbai par nestradāšanu? Nu nestrādās viņa nekad,jo no algas tūlīt atvilks uzturlīdzekļu parādus un paliks tur nekas kontā. Labāk ir būt stacijas bomzenei, tur nav tālu ...
Marfa @ 10.11.2022 18:18nebiju viniem sekojusi, bet vai tad kivics un liene nav madaras un jana vecaku vecuma?
Mathilde @ 10.11.2022 18:30
un, kur tad pārskaita stv?
skaidrs, nezinaju, es tiri tikai pec vizuala.Mathilde @ 10.11.2022 18:32
gandrīz, bet nē. Lienes vecākajai meitai ir ap 20, Madarai ~28-30.
Bet tas ir vecums, ne gudrība un viedums.
Sarma1986 @ 10.11.2022 18:38
Nav jau aizliegts kešā izmaksāt algu vai uz memmes kontu...
KL 170.pantsMathilde @ 10.11.2022 18:50
interesanti, ka šis jautājums nav nevienu iestādi ieinteresējis- kur paliek stv pātskaitītā nauda, jo viņu bērnus uztur citi nodokļu maksātāji.
Un vispār- kāpēc stv netiek apspriesta šī tēma? Skaidri un gaiši- vai vispār maksā alimentus, cik maksā alimentus, kā ar nodokļiem, ko domā par pensiju. Netaisos uzturēt pašus kirpičus, kad vecumdienās nebūs no kā dzīvot.