krixis3 @ 20.08.2022 22:57Es domāju, ka viņa brauc līdzi, jo Andris vnk nevar beigt koncertu bez iedzeršanas. Viņa ir viņa šoferis. Viņš dzer, ja dod. Un mājas vwdnLiene
Mathilde @ 20.08.2022 23:37Vai tad Lenka nav arī soliste? Bija taču pāris dziesmas, kur bez viņas bekvokāla nu nekādi. Vai tagad tikai šoferē?
Bet interesanti kā ar tām tiesībām viņiem ir?
Minelūše @ 20.08.2022 10:15
Miai ir 2 pilni gadi un iet trešais. Ir laiks iepazīties ar podiņu, nevis sautēties pamperos.
SaldaMēle @ 18.08.2022 18:50Liene aizvesta svētku pusdienās. Cēzarsalāti:) Teftels kaut ko stumj māgā,iespējams friškas. A bērnam labākajā gadījumā pamet kaut ko,kā suņukam.
Tu jocīga esi? Cik reižu likti storiji, kur Andris stūķē iekšā un Mia sēž ratos ar pudeli. Viņai tā pudele ir nepātraukti. Liene var nemelot, ka ņem līdzi savu ēdienu, ja, kur brauc vai pati gatavo. Paseko labāk viņas storijiem. Es apgalvoju, ka Mia normālu ēdienu saņem reti varbūt tikai, kad viņai patiešām atmet kā ielas krancītim...LieneSabine777777777 @ 21.08.2022 03:42
Tas ir kā,pamest kā sunim?
Man arī ir divgadnieks, Ir gadījumi, kad bērns tajā mirklī negrib est, tad kad esam restorāna, bet offic jāpasūta bērnam arī ediens, lai tādas kā tu nepadomātu, ka bērnam kā sunim pamet kko est??
LieneSabine777777777 @ 21.08.2022 03:42
Man arī ir divgadnieks, Ir gadījumi, kad bērns tajā mirklī negrib est, tad kad esam restorāna, bet offic jāpasūta bērnam arī ediens, lai tādas kā tu nepadomātu, ka bērnam kā sunim pamet kko est??
Divgadīgam bērnam ir jau jāzina kaut kāda galda kultūra,nevis tikai jāskraida pa kafeinīcām.Bija tak storijs,kur tika parādīts ka Mia pat ēst nemāk.Un nesen bija storiji kur Mia sēž pie galda,vecāki rij, bet mazajai priekšā uz plika galda nomests karsts frī kartupelis.Un abi dauņi vēl ņirdz par bērnu,jo bērniņš nevar to kartupeli paņemt.Un kā ar video no Andrīša jubilejas?Kur super MĀMIŅA mazo sauc kā sunīti? Vecāki pret īstas mīlestības bērniņu izturas pavisam citādi,nevis kā šie bomāri.LieneSabine777777777 @ 21.08.2022 03:42
Protams, ka divgadniekam nav jāņem pilna porcija, bet NEKAD nav tā bijis, ka Mia sēž ar viņiem pie galda ar savu šķīvīti. Vienmēr kaut kur skraida, kamēr abi šķin iekšā. Variet neteikt, ka Mia negrib ēst vienkārši viņai netiek uzlikts, jo abi stāri domā tikai par saviem vēderiem.mayja @ 21.08.2022 16:59Es kā mamma zem 2, varu fiksi iestarpināt savu pieredzi. Bieži vien krodzinveidigajād kafejnīcas(karbonādes, šašliks) neņemu bērnam neko, bet palūdzu velvienu šķīvīti, uz kura salieku no savas porcijas, jo zinu, ka visu ne apēdīšu un ar bērnu uz pusēm. Vai esmu normāla māte? ?
nu jā. Tas, protams, arīLilyLady @ 21.08.2022 01:52
Īstais iemesls, kāpēc Ļenka skrien visur Kivim pakaļ un pat ar jaundzimušu zīdaini ložņāja gar lievenīšu krūmiem - tā ir nepieciešamība pildīt apsarga funkciju minidesiņai, lai vienmēr iereibušo muzikantu nesavāc kāda cita "mūža mīlestība".
LieneSabine777777777 @ 21.08.2022 03:42
Krizdole @ 21.08.2022 23:12Lienītei pie seksīgās beach bildes tāds bitchīgs komentārs no Leldes ?