Liene nestrādā. Un Andris ir extra skops. Tas tā... Vienkārši es nesaprotu, kāpēc viņa neiet strādāt tāpat visi saprot, ka viņa neko nedara. Imitē tikai, ka dara. Tad nu velk to, kas ir. Bet tā ir viņas problēma.Pata @ 14.08.2022 07:07Kas Lienei ar tām skropstām? Tādas saķepušas, smagas utt
Runājot par Lienes stilu...jā..80...90tie nāk modē, bet...tie ir tagad ražoti, nevis izvilkti no tā laika. Un, Lienei visas drēbes ir izvilktas no tā laika..vispār tik vecmodīgas, nestilīgas utt. Būtu aizgājusi tagad uz veikaliem...kad ir izpārdošanas, par labām naudiņām var nopirkt smukas drēbes...Reserverd, Zara utt
Andris tiešām ir tā noresnējis...tā ir, ka dzer alu nonstopā. Seja uzburbusi.
Es vispār brīnos par to fanu daudzumu, kas viņiem tajos šķūņa koncertos savācas...????
MeltedCheese @ 14.08.2022 08:05Liene nestrādā. Un Andris ir extra skops. Tas tā... Vienkārši es nesaprotu, kāpēc viņa neiet strādāt tāpat visi saprot, ka viņa neko nedara. Imitē tikai, ka dara. Tad nu velk to, kas ir. Bet tā ir viņas problēma.
Tāpēc jau Andris gatavs jebkur spēlēt, ka tik, kāds peso kabatā... A Liene tikai hihi es izbaudu, vīrs pelna . Nu, tad arī sēdi un izbaudi, ka esi plika kā baznīcas žurka.
Savukārt mana draudzene Vecrīgā satika Kivičpāri...un Kivičs tā viņu nopētīja, ka gribētu apēst...labi, ka Liene bija tai mirklī aizņemta...citādi laikam dabūtu pa galvu. Draudzenes secinājums...tik nepatīkams vīrietis, ka bija sajūta, ka fiksi jāmūk prom un jānomzgājas, kaut arī ar acīm nopētīja 🙈
Linus @ 14.08.2022 22:21Skatos Madaras stories ar Miku Dukuru un saprotu, cik daudzreiz interesantāk būtu Slavenībās bez filtra redzēt viņu un Jāni. Nevis Kiviču garlaicīgo sviestu.
Krizdole @ 14.08.2022 22:26
Cik tas būtu trakoti smieklīgi, ja stv atteiktu Kivičam un uzaicinātu viņa vietā Madaru ?
teberebe @ 15.08.2022 11:47Kivičs un Liene jaunajā klipā lasa gandrīz 20 gadus vecas (zīmogs no 2004. gada uz aploksnes) fanu vēstules un sapņo par fanu klubu ?
teberebe @ 15.08.2022 11:47Kivičs un Liene jaunajā klipā lasa gandrīz 20 gadus vecas (zīmogs no 2004. gada uz aploksnes) fanu vēstules un sapņo par fanu klubu ?
Skaistslaiks @ 15.08.2022 12:39Kur vispār prāts, glabāt kaut kādas fanu vēstules, kas tik pat kā 20gadus vecas??? Respektīvi, šie visur pa pasauli klejo ar 2 koferiem, jo tak nav jāņem līdz neko lieka, un, tad tajos čemodānos ir kaut kādas lentes no apšaubāmiem konkursiem, 100 gadus vecas fanu vēstules, drēbes no 90mitajiem un tā varētu turpināt ? cilvēki 40+ un tas viss, kas šiem pieder, atmiņas!