aija93 @ 25.07.2022 19:17
Vai tik viņš to Elīnu nedauzīja ar?
cmyk @ 25.07.2022 23:25
kā jau te tika minēts-abi plēsās,bet Elīna vismaz situēta un no labas ģimenes, Elīnas tēvs finansiāli atbalstīja “jauno ģimeni”, nopirka pat dzīvokli viņiem,ko Kivis ne tad varēja,ne tagad,ne vispār kādreiz varēs. visas cerības liek uz mantojumu no mātes(kā jau te tika minēts pusmāja,vai divas istabas Pārdaugavā)
Man izskatās ka viņa tur jau pod šofee..Aizmirst pat deju elementus.kuranavliene @ 26.07.2022 14:46Izskatās baigi profesionāla dejotāja,stumdāma un grūstāma.Partners viens velk deju.Lienei pat viegluma nav!?
Linus @ 26.07.2022 22:14Dejo normāli, bet noteikti ne kā profesionāla sporta dejotāja.
Tici man,pāris nodarbības,elementārie soļi un kustības ,un tu lidotu.Bet vairāk ir runa par to,ka Liene muld ka jau no mazākajām klasēm dejo sporta dejas,jo kā redzams,pat kustības aizmirst un soļi jūk.Toties pakaļu neaizmirst gorīt.MeltedCheese @ 26.07.2022 23:05Es pat tā nemācētu nodejot. Tā kā cepums Ļenai par to pašu. Bet nu nav tas profesionāli kā viņa teiktu. Man vispār besī, ka Liene saka es profesionāli to un šito...