Skaistslaiks @ 08.07.2022 21:52Nu ņemot vērā, ka šogad laikam ir translēti tikai divi koncertiņi, tad vai nu tiešām to koncertu ir ļoti gaužām maz, vai visi kā viens aizliedz vest Kivičieni līdz. Normāla sieviete vēl jo vairāk paliktu mājās ar bērniņu, bet šis stāsts jau nav par Lieņuku. Šai tak jāpieskata desiņa, tad nu, kas cits atliek, Lieņuks slapstās gar krūmiem kā tāds aptracis sievišķis, varbūt pat šai binoklis līdzi ???
Lelle1986 @ 08.07.2022 23:15Šim pārim nesekoju....bet....kurā galā Liene ir dzimusi rudmate? Augšgalā vai apakšgalā? Skatos uz to pričeni un nesaprotu, vai visu laiku tiek saknes piekrāsotas?
Varat mani lamāt,bet es uzrakstiju BTI par to bērna valkāšanu pa klubiem,jo neizturēju.Man palika žēl mazās.😑LaikamGarlaicigi @ 08.07.2022 22:42
Man ir hipotēze, ka nevis pēkšņi visi pasūtītāji nolēmuši taboru nobanot no pasākuma teritorijas, bet Kivis pats. Diez vai pasākuma rīkotāji katram nākamajam pasūtītājam brālīgi spētu noziņot.
BET, ja ir gadījies, ka
- pietiekami daudz pasūtītāji pasūdzējušies par klīstošo švabru ar bērnu
- ir bijis gadījums, kad Mia ar savu blandīšanos ir pakritusi, izrāvusi vadiņu šur tur, pieskrējusi "mīļajam tētim" un nav ļāvusi pabeigt dziesmiņu, jo grib opā.... Galīgi nav profesionāli novadīts pasākums. Un ne visiem maza bērna izdarības ir "wow, cik mīļi. Nekas, ka mūziķis pa 300 eirām stundā nevar pabeigt nevienu dziesmiņu mazā steberējošā bērna dēļ"...
VAI....
- toreiz tai Rīgas Cuba cafe kāds no vietējiem / skatītājiem nosūdzēja Valsts policijai vai bērnu dienestiem, un Kiviči nolēma vairs nereklamēt Mias pusnakts piedzīvojumus lauku dzerstiņos.
Riktīga mamaša,45gadīgu kuili pieskata,bet par 2gadīgu bērnu pajāt.LilyLady @ 09.07.2022 10:39Lienei pašai nešķiet apkaunojoši stāvēt uz ielas un vaktēt savu rakveri? Kā tāda mamaša, kas bērnu laukumiņā pieskata savu bērneli.
Būtu aizgājusi pa pilsētu pastaigāties. Valkā ir, piemēram, šūpoles uz robežas ar kaimiņvalsti un šūpojoties var "pabūt" gan Latvijā, gan Igaunijā. Bet, nē, švabra ne acu nenolaiž no sava dārguma.
Saģērbusies, starp citu, baisi. Tajā kleitā izskatās resna, mati atkal netīri un disenes meikaps jau pa gabalu spīd.