Izlasīju “mūsu rižajai rīdziniecei” 😅LilyLady @ 21.04.2026 11:00
Ir viena krievvalodīga kundzīte, kuras poustus ik pa laikam paskatos - viņa ļoti interesanti stāsta par dažādām Rīgas vēsturiskajām ēkām un vietām.
Bet mūsu dižajai rīdziniecei Lienītei ir pārāk niecīgs vārdu krājums un pārāk maz zināšanu par kultūru un vēsturi, lai radītu šādu saturu.
Ea arī.Bet tāpat kā daudzi apbrīnoju piem jūgendstilu, vecrīgu, parkus un to fotografēju . Daudzi tā dara .Hobijs tāds.Hermiine89 @ 22.04.2026 11:38Tā, Pakulliene- es dzīvoju Rīgas centrā jau 4gadu desmitus un man nav ienācis prātā fotogrāfēt un likt IG tās ēkas un pieminekļus, kuriem tiek iets garām katru dienu. Tieši cik dziļu lauku savļēm tas domāts? Visi cilvēki, kas dzīvo Rīgā un pat Pierīgā zina, kā izskatās Rainis un Nacionālais teātris. Šis sievišķis ar savu tukšo pauri nebeidz pārsteigt! Tā ir, ka nav darbā jābūt. Aiz gara laika var prātā sajukt, kā redzam.
VistaVita @ 22.04.2026 19:26Ea arī.Bet tāpat kā daudzi apbrīnoju piem jūgendstilu, vecrīgu, parkus un to fotografēju . Daudzi tā dara .Hobijs tāds.
Tur pie Nacionālā , pāri ielai pirms tiltiņa kas pāri kanālam ..ir tada vieta kur foršas bildes iznāk.Vanšu tilts fonā,pulkstenis. Jebkurā diennakts laikā smuki kadri.( kā piemērs)
Arī treads daudzi dalās ar Rīgas foto
Vot nav. Lai gan kopš bernības patik tramvajs. Jo nekavē, nestāv korķos. No pārdaugavas lidz pat Dolei var aizbraukt. Ērti. Jelinska arī nesen tramvaju fotografēja ..ka braucot. 😀piparmeetra @ 22.04.2026 19:34
Bet vai Tev ir selfijs tramvajā? 😂
Man arī pilns telefons ar skaistām Rīgas ainām, bet tādi šedevri kā lieņukam gan nav 😕😂
VistaVita @ 22.04.2026 20:07Liene taču dizainu studēja vai ko tur,kāpēc pat no Ņujorkas ( hobij fotogrāfu sapnis) tik sūdīgas bildes? Nu paskaties insta kādas ir citiem. Kā piemēru.