Rietumusawle @ 11.04.2026 17:56
Tie vinas filmu apraksti parada cik neparliecinata vina ir par sevi. Tie “manuprat” piekabinati teikuma beigas, “bet principa tam neredzu jegu” (uzprasas uz “Lienuk, tavas receptes ir mana dzive tik nozimigas”),”lodzina interesejosas temas”, “es ar piespiesanos ielieku video” (jā var redzet, ka gruti salmu peisakus gramstit), “es gan nezinu, kuru tas interese, iznemot mani pasu” (nu tad kada jega rakstit). Un tad stastit par Emiliju Bronte itka parejie cilveki augusi mucā.
un tā jūsmošana par 19. gadsimtu "literatūrā un cilvēces vēsturē"... ak jē, ieliktu pašu tajā 19, gadsimtā, sliņķe staigātu ar utīm kaudamās. Tolaik bija smagi jāstrādā, lai izdzīvotu (manuprāt😀😀) . Bet mūsu aristokrātei jau kalpu bars pili apkoptu, protams 😀
Vispār tā viņas literārā gaume - dievina "Saplēsto krūzi", "Vējiem līdzi", "Kalnu aukas" - skaidri parāda, cik ļoti viņu aizrauj destruktīvas attiecības, tādas galēji postošas jūtas utt. Pusaudžu vecumā tas normāli, domāt un ticēt, ka tikai tāda ir tā lielā, pārpasaulīgā mīla, bet ne jau pusmūžā.