Adele4 @ 02.08.2025 22:32800 eur par kucēnu? Jūs ko? Galīgi aptrakuši? Vepris taču nekad mūžā tādu naudu nemaksātu. Vai maz viņam ir tik lieli uzkrājumi...
Ariete @ 02.08.2025 23:55Ak šausmas... Vasaras diena, visas vieglās vasaras drēbēs, tikai pļenka dermantīna un kamieļbotās. Viņa ar tām biksēm un kamieļkurpēm jāja ar poniju arī... ?
SGT @ 03.08.2025 02:05Nedomāju, ka dabūja suni apmaiņā pret lievenīti. Sludinājums krievu valodā- krieviem kirpiča repertuāru vajag kā cūkai platmali. Bet kas lai zin, varbùt tomēr kāda jauktā ğimene un kādam patìk kirpičs ( vai arī nezin par viņu izdarībām). Starpcitu man rads bija sataisìjies taisīt baļļuku un bija izdomājis ņemt kirpiču. Tad mums bija telefona saruna- un es pastāstīju kas šie pa cilvēkiem. Rads vnk pateica- je...aaaaķ, man no viņiem neko nevajag, tad kaut vai paši spēlēs, dancās un dziedās, bet ne šos. ? kaut gan es pat pilnìgi visu neizstāstìju, tik tā mazliet pacēlu priekškaru?
latvjubarbija @ 03.08.2025 10:57
Cik vispār maksā viens lievenīša vakars? Intereses pēc ?
Adele4 @ 03.08.2025 10:41Magone šeit un citās bildēs izskatās krietni labāk ka mūsu noplukusī skaistumkaraliene. Atļausos teikt, ka ļenka izskatās drausmīgi. Tās pinkās savēlušās pakulas un briesmībais apģērbs!
LilyLady @ 03.08.2025 09:34
Jā, pļocka ir maksimāli tizli apģērbusies - ir taču vasara, saulains laiks, bet šai kājās botes, ar ko brida pa sniegu ziemā.. Un vēl tās pakulas savēlušās, neizķemmētas. Tik bomzīgs skats.
Adele4 @ 03.08.2025 10:41Magone šeit un citās bildēs izskatās krietni labāk ka mūsu noplukusī skaistumkaraliene. Atļausos teikt, ka ļenka izskatās drausmīgi. Tās pinkās savēlušās pakulas un briesmībais apģērbs!
Castorella @ 03.08.2025 12:30Nu jau pienācis tas brīdis, kad Liene bildēs ir nesmukā draudzene neglītās drēbēs, uz kuras fona pārējās meičas izskatās labi.
Ganjau ponija sūdā arī iekāpa ar tām kamieļbotām.Adele4 @ 03.08.2025 10:41Magone šeit un citās bildēs izskatās krietni labāk ka mūsu noplukusī skaistumkaraliene. Atļausos teikt, ka ļenka izskatās drausmīgi. Tās pinkās savēlušās pakulas un briesmībais apģērbs!
Minelūše @ 03.08.2025 14:53
Viņai tiešām nav nevienas pašas vasaras kleitas, ko uzvilkt uz kādu pasākumu? Tas taču nemaksā bagātību. Pat sandales nevar atļauties, lai 20+ grādos nav jāsautē kājas botēs? Nu bomze kas bomze, jei bogu.