Lilee @ 02.08.2025 00:05
Apniks "maziņš" būs nākamais lielās mīlestības bērniņš
Viņiem ar dzīvniekiem tāpat kā ar bērniem, vecie apnīk vietā nāk jauni
Minelūše @ 02.08.2025 11:08Nezinu, man tas suns izskatās pārāk maziņš priekš 3 mēnešiem. Ka tik dzīvnieku bendes nav atkal pagrābuši kucēnu, kas nošķirts pāragri.
Mathilde @ 02.08.2025 13:16kāds kaķi ir redzējis? Un kā viņš pieņems suni?
Brīnos, ka 1istabnieka īpašnieks atļauj turēt fermu? Un kāds tur voncis!!!!!
smūtijs @ 02.08.2025 13:34
Tur jau tā lieta. Ko viņi darīsi, ja kaķis nepieņems?
Neteicu, ka būs spējīgi suni izvest 2 reizes dienā. Kas izstaidzinās suni, kad brauks uz lievenīti, kur ir jāpaliek pa nakti? Ņemot vērā, kā Mia uzvedās ar kaķi, jūtu, ka tas suns tiks morāli un fiziski traumēts.
Siredzho @ 02.08.2025 13:42Čipo viņi savus dzīvniekus arī un reģistrē datu bāzē?
Anette5 @ 02.08.2025 13:49
Pēc skata mini sunītis (čivauva vai kā tur). Man kaimiņiene ar tādu vismaz 3x dienā kādu gabaliņu pastaigā ( lai nepietaisa dzīvokī). Man šķiet ka šis būs Lienes jaunais aksesuārs, uz koncertiem dosies visa ģimene, tik kristāliem izrotāta somiņa jāiegādājas lai sunītim būtu ērti tajā sēdēt un to Liene varētu noturēt fočējoties ?un izskatītos aristokrātiski.???
smūtijs @ 02.08.2025 13:34
Tur jau tā lieta. Ko viņi darīsi, ja kaķis nepieņems?
Neteicu, ka būs spējīgi suni izvest 2 reizes dienā. Kas izstaidzinās suni, kad brauks uz lievenīti, kur ir jāpaliek pa nakti? Ņemot vērā, kā Mia uzvedās ar kaķi, jūtu, ka tas suns tiks morāli un fiziski traumēts.
Akasha @ 02.08.2025 13:59Es vienalga nesaprotu, kas darās tajās galvās. Nu redzi, esi secinājis, ka netiec galā ar dzīvniekiem; ka esi slinks, pa lievenīšiem braukājošs, tusēt mīlošs. NAFIG tev suni??!
Tāds mazulis vairākreiz būs ārā jāved, jārēķinās, ka sākumā būs peļķītes. Barība jāpielāgo, strikti jāēdina. Plus nopietni jāaudzina, jo suns IR jāaudzina. Es bērnībā varēju gadiem raudāt pēc dzīvnieka, bet tāpēc ir vecāki, kuri pasaka - nē!
smūtijs @ 02.08.2025 13:54
Ne visur ielaiž ar suņiem un vienalga, kāda izmēra. Viņiem jau pārsvarā ir privātie pasākumi.
Akasha @ 02.08.2025 14:14Un Kivji pirks sunītim specsomas, paladziņus, ūdens trauciņus utt.? Nesmīdiniet! Pašu bērns staigā ķerainiem matiem un bez zobiem, un pašu bērnam vēl pavisam nesen kafejnīcās nebija sava šķīvja.
Rozāforums @ 02.08.2025 14:12
+++++, tūlīt jau arī rudens/ziema kviecim atkal būs tukšais periods, vispār būs nauda tai speciālajai suņu barībai? ja pat bērnam bija ziemā jāstaigā ar kukuškas cepuri un visa famīlīja varēja siekaloties gar desu stendiem....(ā pag varbūt lenķis sāks strādāt???! hihīīīī), jebšu viņas izstāde būs tik slavena, ka cilvēki maksās tūkstoti, lai pirktu viņas ''mākslas izstrādājumus"