Dzintriņa @ 20.07.2025 19:12Jūs neesat brīžiem normālas ar savu fantāziju!
Bērns vienkārši dejo! Onkulis vienkārši dejo! Tur visi vienkārši dejo!
Es lasu šo grupu regulāri! Bet.. nu c’moon. Piepisties tur kur vispār nav vajadzības… jums sava dzīve vispār ir??
Vai 5gadigam bernam būtu regulāri vīkendos jādejo svešu, alkoholu lietojošu cilvēku tusiņos vēla vakara un nakts stundās? 5gadigam bernam jadejo deju pulciņos, bērnu ballītēs nevis veciem, svešiem onkuļiem priekšā jāgorās.Dzintriņa @ 20.07.2025 19:12Jūs neesat brīžiem normālas ar savu fantāziju!
Es lasu šo grupu regulāri! Bet.. nu c’moon. Piepisties tur kur vispār nav vajadzības… jums sava dzīve vispār ir??
toč šmara! Bezgala nepamatoti iedomīga mātīte egoiste, kurai nekas nav svēts! Nu tiešām reti pretīgs sievišķis! Un kivi sev blakām tikpat neglītu, resnu, sarkanu pataisījusi, kā savu patieso būtību! Gluži kā ļaunā ragana no pasakām!BugsPony @ 20.07.2025 21:39Tikko kā kandža vairākus lieveņus pēc kārtas nokviecis un nopelnījis dažus santīmus, liene jau rāda savu rich bitch lifesyle un nav vairāk Miami pludmalē, bet Palangā karina apkārt. Forši, ka Kristoferam kāda minimāla uzmanība tiek, bet dzēlīgā piebilde, ka Keitiju kārtējo reizi nepalaida, parāda tikai to, kāda skaudīga lupata viņa ir.
Kimu ar aicināja? Un vai tikai šmarai pašai vēl trīs meitas neaug kaut kur?
Bet obligāti Keitija jāpiemin.
BugsPony @ 20.07.2025 21:39Tikko kā kandža vairākus lieveņus pēc kārtas nokviecis un nopelnījis dažus santīmus, liene jau rāda savu rich bitch lifesyle un nav vairāk Miami pludmalē, bet Palangā karina apkārt. Forši, ka Kristoferam kāda minimāla uzmanība tiek, bet dzēlīgā piebilde, ka Keitiju kārtējo reizi nepalaida, parāda tikai to, kāda skaudīga lupata viņa ir.
Kimu ar aicināja? Un vai tikai šmarai pašai vēl trīs meitas neaug kaut kur?
Bet obligāti Keitija jāpiemin.
Adele4 @ 20.07.2025 19:59O, kiviči ārzemēs! Uz Palangu aizšāvuši! Dēls arī līdz!